Keresés

Részletes keresés

gerdelics Creative Commons License 2008.02.17 0 0 175
Tisztelt Közös Képviselet!

Érdeklődni szeretnék, hogy rágcsáló és féreg írtás ügyben van-e valami intézkedés, illetve tervbe van-e véve. továbbá a hulladéltárolók megfelelően vannak-e ürítve. Aggodalmam azért indokolt, mert e héten nem éjszaka, kora este az A lépcsőház bejáratánál szerencsére a bejáraton kívül, igen mértes patkány várakozott és nem igen akaródzott neki odébbállni.
Elgondolni is rossz lenne ha bejutnának a házba, bár az udvar gelöl is bármi megtörténhet.

Kérem szíves intézkedésüket, mert jó lenne ha új állapotában megmaradhatna a ház és nem kellene tartani a rágcsálók és kártevők elszapordásától.

Nagyon kellemetlen élmény volt, remélhetőleg nem lesz rendszer belőle.

Kérem intézkedésüket.

üdvözlettel gerdelicsék A409
gj77 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 174
Üdv Mindenkinek!
A B lépcsőház bejárati ajtó javítását - hogy kóddal is tudjuk nyitni - leadtam hibabejelentőn a Nanette-nél. Kiváncsi vagyok működik-e az új rendszer, vagy továbbra is semmi eredmény.
Beatrix2002 Creative Commons License 2008.02.14 0 0 173



Tisztelt Tulajdonosok!


Szeretnék mindenkit tájékoztatni , hogy Kis-Varga István a továbbiakban nem dolgozik a Nanette Kft-nél. Helyette az új munkatárs: Kohl Péter. Elérhetősége : 06-20-99-46-404


Üdvözlettel ,

Beatrix
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.06 0 0 171
Széria hiba, széria hiba!? Silány minőség!!!
Előzmény: pipeti (170)
pipeti Creative Commons License 2008.02.06 0 0 170
Az elson is elromlott. :) Szeriahiba.
Előzmény: szentesi.i (169)
szentesi.i Creative Commons License 2008.02.02 0 0 169
üdv Mindenki!

GJ77 -es lakótárshoz csatlakoznék, sajnos a bejárati ajtó kóddal nem nyitható normálisan.

Én azért még feldobnék egy problémát, csak sajnos azt látom, hogy ügyesen okosan leírjuk ide mi a bajunk és nem történik semmi.

A B lépcsőház 3. emeletén a folyosó ajtó zárnyelve elromlott, így nem csukható. Sajnos emiatt nem is csukják be, illetve egy kisebb széltől kinyílik. Nyáron ezzel nem is lenne gond, de mivel a lakások bejárati ajtaja nincs hőszigetelve, télen a folyosó és ezzel együtt a lakások is kihülnek.

Azon gondolkoztam, hogy úgysem fogja senki megcsinálni, én hívok szerelőt, és a számlát benyújtom az Olimpiának vagy a háznak.

Kérnék ezekre a problémákra reagálást a közös képviselőtől.

Köszönettel:

Szentesi István
B303


ui.: az egész munka kb. 30 perces lenne és sporolna a 3. emeleti folyosó, illetve a ház egy csomó energiát.
Előzmény: gj77 (166)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.01 0 0 168
A Társasház biztosítás az UNIQA-nál van , egyenlőre kötvénymásolat nem áll rendelkezésünkre, csak egy faxolt ajánlat, de ebből is pontosan kiderül, hogy 250 eFt-ra lett biztosítva minden négyzetméter lakóterület. Tehát, aki nem szereti az alulbiztosítottságot vagy KHB lakáshitellel rendelkezik, az kössön biztosítást a vételár és biztosított érték különbözetére. (Hiteleseknek sajnos fel kell keresniük az alkus céget, mert a KHB kéri, hogy Ő legyen a kedvezményezettje a biztosításnak.)

A biztosítást a beruházó kötötte meg 1 évre a FUNK International Alkulsz céggel ,
Kapcsolattartó : Geiling Ervin , T: 06-1-354-2030

 

 

Zajvédő fallal kapcsolatban, csak egységesen a többi társasházzal lehet esélyünk meggyőzni  Lakos Imrét, s az Önkormányzatot, hogy a zajvédelemmel kapcsolatos terveit valósítsa is meg. 2011 szerintem nagyon messze van!

 

 

Önkéntes alapon le lehet adni portaszolgálathoz a rendszámot, telefonszámot, egyéb adatot is, ami segíti azt, hogy a portaszolgálat rendet tudjon tartani a teremgarázsban.
(Adatvédelmi okokból a közös képvislettől a portaszolgálat egy a beálló helyeket névvel párosított listát kapott, ami még lakás számokat sem tartalmaz.)

 

Gázár-támogatásokat hétfőre készíti el a közös képviselet azoknak, akik kérték tőle.

 

Keri1974 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 167
Hello!

Szeretnék mindenkit tájékoztatni,hogy az Őrmester Zrt-nél lehet kötni távfelügyeletre szerződést!Ez több szempontból is hasznos,már csak azért is mert a házban amúgy is az ő biztonsági személyzetük van.Keresni Mihalik László urat(06-20-8282084) kell ő tud felvilágosítást nyújtani.
gj77 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 166

 

Kedves Beatrix!

 

Egy dologban kérném a segítségedet.

A B lépcsőházba a bejutás csak kulccsal lehetséges, mert nincs eléggé kivágva az ajtóban a zárnyelv helye. Már többször szóltam, de nem találtam megoldásra. Szóval, csak annyi lenne a kérés, hogy a kapukódokat tudjuk használni és a vendégeknek a lakásból is ki tudjuk nyitni az ajtót és ne kelljen mindig lefáradnunk.

Köszönettel, GJ

 

Bocs, lenne még egy dolog!

Kaphatunk v.mi tájákoztatást a kábelszolgáltatókról, hogy állnak az ügyek?

Köszönettel, GJ

Keri1974 Creative Commons License 2008.01.29 0 0 165
Hali!
Én is feliratkoznám a projektre!

Előzmény: socimagus (163)
Keri1974 Creative Commons License 2008.01.29 0 0 164
Tök jó ,hogy ilyen sokat javult a közösképviselet!Szinte semmi nincs elintézve:-kamerarendszer
-garázsnyitó
-stb.,stb.,stb
Zárójelben megemlítem,hogy a liftügy sem úgy volt ahogy állítják:-)
Én nem hiszem,hogy az Olimpia gördítene ezek elé akadályt!Vagy lehet,hogy én látom rosszul?Ha így van javítsatok ki légyszi!

Üdv.
Előzmény: Törölt nick (144)
socimagus Creative Commons License 2008.01.29 0 0 163
Kedves lakótársak! Annyit már sikerült kideritenem, hogy mivel egy ilyen napfénytető az erkélyekre a homlokzatot érintő változtatásnak minősül, így épitési engedély köteles. Sajnos úgy látom kevesen érdeklődnek e probléma megoldása iránt, vagy csak pont azok nincsenek itt akiket ez érint.
Előzmény: socimagus (158)
socimagus Creative Commons License 2008.01.28 0 0 162
Kedves Pumuckly Az előzőekben mi a lakások erkélyéről beszéltünk. Bár igaz ami igaz, a folyosókra is ráférne némi gondoskodás. Pl.: a hatodikon a B és C épület között beázott az átjáró menyezete.
Pumuckly Creative Commons License 2008.01.28 0 0 161

Én is támogatom, hogy legyen valami védelem a beeső hó és jég ellen. Talán az is megoldaná, ha kicsit magasabban lenne fedett a korlát. Elég balesetveszélyes lehet a jeges folyosó ebben a magasságban. Bár ha jól tudom, a vasúti oldalon lévő üveg is csak a zajvédelem miatt lett beépítve. Az üvegtábla elé nem ártana valami korlát, mert ha valaki nekiesik a jég miatt, akár ki is törheti az üveget. Az viszont nem lenne jó, ha mindenféle lim-lom foglalná el a folyosókat. Erre vannak a tárolók.

Garázsban szintén jó lenne üvegtéglákat és szellőzőket beépíteni a rácsok helyett, hogy védettebb legyen az északi oldal is.

Előzmény: socimagus (160)
socimagus Creative Commons License 2008.01.27 0 0 160
Jó lenne, ha többen jeleznék érintettségüket, mert ha van rá igény, akkor esetleg az Olimpia is tud ebben a dologban lépni valamit. Elvégre ők szúrták el az egészet azzal, hogy élből nem fedték be a legfelső szinteken az erkélyeket.
pvilcsek Creative Commons License 2008.01.26 0 0 159
Kedves "socimagus" Zoltan,

nekem a 7. emeleten van a lakasom, ugyanez a problemam az erkellyel... engem is erdekelne vmilyen megoldas.

Vilcsek Peter
C706
socimagus Creative Commons License 2008.01.25 0 0 158
Tisztelt lakótársak sz.v. és közös képviselet! Örömömre szolgált megtalálni ezt a fórumot, mert olyan problémám van, mellyel lehet, nem vagyok egyedül. A korábbiakban itt leírt gondok is fontosak, de most szeretnék felvetni egy újabb kérdést, aminek megoldásában kérem mindenki segítségét. A 6. emelet alatti szinteken az erkélyeknek bizonyos fokú védelmet biztosít a felettük levő erkély. Viszont a 6-on és afelett az erkélyek teljesen védtelenek az időjárás viszontagságaitól, és ezzel egyetemben kihasználhatatlanok is, ha esetleg szeretnénk ott valamit tárolni. Ha van itt valaki, vagy tudtok olyanról, akit szintén érint ez a probléma, akkor kérem jelentkezzen, hogy közösen találjunk megoldást a dologra. Biztosan van, vagy legalább is kereshető olyan mód, mellyel felülről megakadályozható, hogy a hó és eső folyamatosan áztassa az erkélyt, ami egyébként fagypont alatt akár balesetveszélyes is lehet. Kérem, akinek van ezzel kapcsolatban valami ötlete az jelezze felém a schzoli@hotmail.com címen. Ha esetleg többen érdekeltek valószínűleg olcsóbban megoldható a dolog, mint valami egyéni akció keretében. Ezzel kapcsolatban a közös képviselet és az sz.v. segítségét is kérem, hogy amennyiben a beruházó/kivitelező tud ebben a dologban segíteni, talán az lenne a legegyszerűbb megoldás. Olyan szintű tervezési hibának gondolom az előzőekben említett hiányosságot, hogy valójában ezt mindenképpen a beruházónak kellene orvosolnia, de ilyen egyszerű megoldásban nem is reménykedem. Üdvözlettel. Schröter Zoltán
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 157
Tényleg írtad, de azt hittem ezek ki lesznek javítva. Hónapok múlva elég nehéz lesz megegyezni a tulajjal, hogy szerintünk mennyit fogyasztott... Főleg úgy, hogy elég nagy különbség van a fogyasztások között. Ráadásul arról sincs tapasztalatunk, hogy mennyi a hőveszteség a fűtésben. A mérő nélküli lakások pedig pont ezt fogják növelni.
Előzmény: Pumuckly (156)
Pumuckly Creative Commons License 2008.01.23 0 0 156
A (60)-as hozzászólásban már írtam, hogy volt olyan lakás, ahol nem volt mérő, meg olyan is, ahol hibás volt. Gondolom ezekre a mérőkre a mért időszak alapján kell majd valami általánydíjat fizetni.
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.22 0 0 155

Sziasztok!

 

Egy "apró" észrevétel:

 

A december 19-i hőmennyiségmérő leolvasás nem azért volt, mert minden lakásra felkerült a mérő? Mert én azt hittem. De van még olyan lakás amin nincs mérő. Bár a fűtés csapja el van zárva, de mi van, ha "véletlenül" kinyílik a csap? Azt most mi fizetjük... 

 

Kérdezem az SZVB-t, hogy amikor december 19-el leolvasták az órákat, akkor volt mindenhol hőmennyiségmérő?

 

Üdv:

BB

 

gj77 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 154

Üdv Mindenkinek!

Ha valaki tud valamit a UPC szolgáltatóról,- hogy mikortól jönne a házba, hol és mikor kell a szolgáltatást igényelni- kérem írja meg.

Köszönettel,

Gj

pvilcsek Creative Commons License 2008.01.22 0 0 153
Futesdij kalkulator: http://www.kekenergia.hu/index.html

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 152
Vízdíj: 166+áfa
Csatornadíj: 237+áfa
Összesen: 403+áfa, azaz 484 Ft/m3
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 151
Bocsánat! 166+Áfa.
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 150
Heuréka!
Megtaláltam! A vízdíj 166 Ft/m3, de mennyi lehet a csatorna díj? Ezt nem találom. Vagy a fővárosban nincs ilyen?
szentesi.i Creative Commons License 2008.01.21 0 0 149
Kedves Lakotarsak!


Visszaterve a futesre, en 1 honapja mindennap irom, hogy mennyit fogyasztunk.
1 nagy radiatorral futjuk az egesz lakast + a furdoszobai torolkozo radiator (miutan meghallottuk hogy 11-18e Ft is lehet 1GJ). Ahogy kilepunk a lakasbol levesszuk ezt a 2 futest is. Igy jott ki, hogy napi 0,1GJ a fogyasztas, ami egy honapra kb 3-3,2GJ.

Nekem szemely szerint nagyon soknak tunik ugy, hogy a sok szobabol csak 1 ben megy a futes + a furdoszoba.

Udv

Szentesi Istvan
B303
Beatrix2002 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 148


Tisztelt Tulajdonosok!

A mellékmérős díjmegosztási szerődéseket aláírva a következő lakógyűlésen minden tulajdonos megkapja , ezt követően lehet mindenkinek regisztrálni a vízműveknél.

A vízdíj egységára megtalálható : www.vizmuvek.hu oldalon.

Várom kérdéseiteket,


Üdv ,

Beatrix
pipeti Creative Commons License 2008.01.21 0 0 147
Apropo, a vizorakkal mi a teendo? Azokat nem kell atiratni?

Udv
Előzmény: Beatrix2002 (146)
Beatrix2002 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 146


Tisztelt Tulajdonosok!


A Comunique gyengeáramú szolgáltató lépcsőházanként felszerelt villanyóra számai:

A lph :38837922 állása átvételkor :0 kwh

B lph :38837982 állása átvételkor :0 kwh

C lph :39430417 állása átvételkor :0 kwh


Üdvözlettel ,

Beatrix
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.20 0 0 145
Tisztelt Tulajdonosok!

Bár van a C épület ajtaján ajtóbehúzó, de mégis be kell kézzel csukni, mert különben nyitva marad.

Ha lehet kérni, NE ZÁRJÁTOK BE KULCSRA, csak húzzátok be, mert nem lehet különben beengedni a vendégeket.

A közös képviselőt, ha nem extra sürgős, akkor igyekezzetek munkaidőben keresni telefonon.  

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!