Sokan dolgoznak arra felé és ott busz csatlakozási van. Én is már mentem oda városból vonattal gyorsabb volt és közelebb volt célomhoz, mintha 40 es busz családdal mentem volna ki.
Van olyan utas számlálási adat ki merre megy Keleti vagy Köki?
És tudom jönnek majd mínuszok de Fradi és Köki között most ha jó tudom 30 percenként van vonat azt bevalóm nem tudom átszállásnál hogy működik a dolog? Keleti és Fradi között mennyi vonat van ami meg is áll Fradiba talán két óránként 1db...
A gép azóta is MÁV (csoport) tulajdon.A játékot a MÁV jegyzi.A gép a MÁV Nosztalgia (57% MÁV tulajdon) majd a MÁV Rail Tours (99% MÁV,1% MÁV-Start tulajdon) üzemeltetésében van.
Nem azt írtam, hogy Köbánya-kispest az uticéljuk közelében van, hanem a metró eljutást biztosít. És kisebb átszállási idővel, mint a Keletinél (minimum 300 méter gyaloglás).
Itt a pont. Céges flottás, korlátlan mobilnetem van, az se megy mindig, főleg Biatorbágy környékén meg Bicske - Alsógalla között. A közúti járművem is fémgőzölt ablakú, a GPS is csak külső antennával megy. Tudják a rádióhullámok a fizikát 🙂.
Remélhetőleg kültéri, vagy még inkább tető antennáról, ami azért jobb lehetőséggel indul neki, mint a fém ketrecbe, fém gőzöléses ablak mögé betett, kisebb érzékenységű utas telefonja.
Egyébként pár éve az NMHH foglalkozik a vasútvonalak menti mobilhálózatok minőségével, és méreti is azokat. (Az más kérdés, hogy a szolgáltatók milyen mérési metódust fogadnak el, pl beltéri mérést nem igazán)
Az 1-esen gyalázat az egész telefon/net téma. Bevágásokban megszakad a telefonbeszélgetés is vodánál és T-nél, net vodánál csak az állomási tartózkodás alatt, telenornál valavibel folytonosabb.
Ez gyanúm szerint a szolgáltatók sara, mert inkább az M1-esre hegyezték ki a lefedést, míg a vasúttal nem foglalkoztak, jut ami jut alapon. Így ahol valami terep takarja a tornyot, ott a vonaton nincs net.
Kelenföld-Tatabánya között inkább nem megy, mint igen.
Te leszállsz Tatabányán, én meg Győr-TB között is sokat utazom, így én azt mondom, hogy még Füzitő-Szőny táján sincs rendben a dolog, inkább csak Komárom után.
Nem kerül sokba egy saját mobilinternet előfizetés. Mondjuk arrafelé az sem mindig megy.
Nem kerül sokba... Ha már van a vonaton rendszer, azt karbantartani sem kerülne sokba. És egy kicsit olyan érzése lenne az utasnak, hogy Európában van.
Bizony, a telefon sem megy, és ezen is méláztam már, hogy a kirakatvonalon nem lehet telefonálni.
Kelenföld-Tatabánya között inkább nem megy, mint igen.
Pár napja pont nem volt mobilnetem, mert a régi és új készülék közötti SIM-migrálás volt, próbáltam vonatról netezni, 5/5 FLIRT-en egyiken sem ment. Kettőn még hálózat sem volt elérhető, három esetében meg hálózat volt, de a bejelentkező képernyő már nem töltött be.
Gyanítom, nincs már ezeknek igazi gazdája, ha megy, megy, ha nem, nem, de érdekelni nem érdekel senkit.
Yep, egy 100a,142 felől érkező vonat utasainak valóban jó opció, ha ők Dél-Pesten és az M3 vonal déli végén lévő úticélhoz igyekeznek, de az ő vonataik elérik Pest középső tájékát is a Nyugati Pályaudvarnál, de Zugló is egy kiváló városi kapcsolat.
Az S25 személyvonatok viszont semmilyen értelmezhető helyen nem állnak meg, és a Kőbánya-Kispest meg Fradi, mint városi kapcsolat, elég harmatos egy Keletihez képest.
Amit Te "külvárosi pályaudvarnak " nevezel, az egy metró végállomás és (a metró-felújítás befejezése után) a leghatékonyabb városi eljutási lehetőségeket biztosítja.