A terroristát 09:00 körül találták meg, miután a Gázai övezet egyik lakója jelentette, hogy autóját ellopták Askelon ipari területéről. A bejelentést és a jármű helyzetét továbbították a biztonsági erőknek, akik letartóztatták a terroristát, miután áttörte a Zikim kereszteződés és Mavkiim mosáv közötti sorompót, és az autóval elbújt az egyik gyümölcsösben.
Likvidálás: Az izraeli hadsereg szóvivője, Daniel Hagari ellentengernagy vasárnap közölte, hogy éjszaka likvidálták a Hamász egyik magas rangú parancsnokát, Muhammad Katamest a Gázai övezetben. Katames volt a teljes Gázai övezet tüzérségi alakulatának parancsnok-helyettese.
Legalább valami jól hangzó választ szerettem volna hallani:
Bíztunk abban hogy az alagutakat mind megtaláltuk és leromboltuk, valamint a kerítéseket áthatolhatatlannak gondoltuk.
Egy kisebb létszámú erőnek, még ekkor is ott kellett volna lennie, akik legalább tájékoztatták volna az illetékeseket, hogy zűr van, azonnali beavatkozás kell.
Közben alapítottam egy vallást, aminek az egyik fő eleme az, hogy a nekem nem tetsző kérdésekre és szövegekre, a megfelelő válaszom a "NE MAGYAROZZ!", és ezzel minden el van intézve, nincs itt semmi látnivaló.
Előbb utóbb hozzá kell szoknod, hogy az emberek nem mindig pont ugyanazt gondolják, mint te.
Ha csak a veled "azonosak" maradnának, akkor pár perc múlva az egyik felére rásütnétek, hogy világosabb kékek, és kezdődne minden újra.
A rövid válaszom: NE MAGYAROZZ! (megsértetted a csodálatos vallásomat)