Diákkoromban az egyik Zselici túrán láttam én is szénégetőket, csak ott a boksák már földdel voltak letakarva, és az egész tisztás piszkos volt ....:-)))))
Na ki találja ki minek a megépítésére adtam a fejem...? Számomra egy teljesen úl technológiát próbálok ki a vékony sztirol lapos építést. Eddig kireszeltem az ablakokat, de az anyagvastagság miatt kicsit lőrésszerű lett a járművek ablaka. Most sniccerrel vágtam körbe az ablakokat, hát elsőre jobban néz ki. Van valakinek tapasztalata a vékony falú kocsikkal?
Az első kettőt tulajdonképpen egyben árulták "Siba" készítmény , a harmadik nekem is itt lapul az eredeti dobozában. Sorompó/81 márkanévvel, Tóth Lajos úrnál vettem Budapesten a Váci utcai egykori Märklin játékboltban. Elnyűhetettlen darab.
Az egyik sorompó olyan, amihez kell a TT relé, amásikat tegnap faszoltam ezeré'. :-) Annak elég 2mp, amíg delejt kap és felmegy, majd 2mm és lemegy. Teljesen egyszerű és praktikus. Csak úgy üt, mit a bolonóra. :-)
Köszönöm! Már készülget a kemencei (Pálházáról átszállított) nyitott (börzsönyi) kocsi is, csak nagyon remélem, hogy a BZ Modell megszán hozzá egy fékes és egy féknélküli forgóvázzal, addig is a padokkal küzdök:-)
Még le kell vágni a homlokablakokat is :-(, de úgy gondoltam, szabályellenesen, nyitott ajtóva fog közlekedni...
A régi elrontott Lokomodell maratásokból, próbáltam egy párat használható állapotba hozni, az első íme.... a fényképen kicsit rücskösnek tűnik, de élőben nem ilyen :-) Viszont az ablakokat újra kell festeni..... :-(
A keresett oldal linkjét kaptad. A menüben az első gomb amit keresel "Smal Layout Scrapbook" a neve. De a mellette lévő gombok alatt is érdekes ötletek várnak rád.
Volt itt a fórumon kb 1-2 éve egy oldal linkelve, ahol rengeteg ilyen kisebb asztal, pizza terve volt fennt. Sehogy sem találom, pedig anno mentegettem is le belőle, de a mentések sincsenek meg. :(
Ha valakinek esetleg van ilyen linkje, legyen szíves ossza meg, hátha közte lesz ez is :)
Valami kis fakitermelő, bánya, ipartelepecske "motívumot" keregélek.