egy komoly kéréssel fordulnék Hozzátok, ha tudtok, segítsetek légyszíves. Ugyebár én is csalódtam, mikor hiába vártam tegnap este az 5. részt, helyette a Mentalista vagy mi ment, majd értesültem a reteklub pofátlan húzásáról!! Ez hihetetlen!!:-(( Értesítés nélkül levenni a TSCC-t, semmi hivatalos magyarázat, még a nyomait is tűntetik el a netről, hogy egyáltalán valaha vetítették!!! Ki tudná kölcsönadni, vagy persze fizetősben átmásolni nekem az első 2 évadot?
Lehet, hogy a leírtak rosszindulatot sugároznak, de valahogy nem hiszem azt, hogy a Terminator sorozat nézettsége rossz lett! Persze ezt mondják, ha akarjuk meg is mutatják egy táblázatba...
Vagy más történt...?
Esetleg nem az a baj, hogy a válság elérte a rötölőklubbot és nem volt pénzük a további epizódok megvásárlására, vagy utómunkálatok, (pl. szinkronizálás) elkészítésére?
Elég kritikus vagyok általában a filmekkel kapcsolatban, de a Terminator sorozat kifejezetten tetszett! (A Gépek lázadása, pl. látványos volt, de közelébe sem ért az 1. és 2. résznek...)
A második éved az jóóóó! A kedvencem a Mexikóban játszódó rész, az olyan Tarantinos lett :D A másik kedvencem pedig az Alisson Palmsdale-ből. Katarktikus. Imádom a kislányt, ezer arca van..
Mellesleg még mindig nem tudom mi történhetett a "jövőben" bban a házban ahol klasszikus zene szólt, és mindig levittek valakit egy szobába. míg a többiek az emeleten raboskodnak.
Akkor még szerencse, hogy megkaptam a további részeket. Jövő héten biztos infarktusom lett volna. Megkezdtem a 2. évadot. Épp kezdtem hiányolni egy T1000-t. :)
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből, hogy már a vele párhuzamosan vetített Született feleségek-ismétlés is elverje, ez pedig senkinek nem jó, illetve az RTL Klubnak biztos nem, így jövő héttől már nem lesznek vasemberek a tévében.
A program úgy alakul, hogy a Mentalista helyére érkezik a CSI: Miami negyedik évada (hétfő 21:20), utána folytatódik a Dr. Csont (22:20), kedden este, a Terminátor helyén pedig a Mentalista kerül adásba (21:20), amit a Túsztárgyalók (22:10) követ majd. Nem örülünk a döntésnek, még akkor sem, ha az első három rész nézettségét tekintve (1: 1m, 2: 891e, 3: 762e) valahol igaza van a csatornának. A sorozat később (az RTL-től kapott tájékoztatás szerint még valamikor tavasszal) visszatér, de biztos, hogy nem főműsorba.
forrás: comment:com
Aki pedig szerencsés annak Jim/Joe bácsi úgyis küldi a dvd-t :)
Igen pont arra, meg amikor a bunkerben a T eltöri a harmadik csávó nyakát. Igaz, hogy csak pár másodperc, de szerintem egyik sem volt olyan durva jelenet, hogy ki kellett volna vágni.
nekm nem teecccik a magyr szinkron. A hangos sem jönnek be de a legszarabb, hogy nem jön át a terminator szenvtelensége a hangból. Sarah meg John hangjából az állandó cinizmus hiányzik. Elég szar lett.