ELM327 bluetooth-os kütyüm van. Eddig mondhatjuk tökéletesen ment. egy idelye nem használtam /1 hónap/, és most szerettem volna. Mikor rácsatlakoztatom a kocsi csatlakozására, a ledek végig villognak, majd csak a piros power led marad égve. Aztán a telefonnal, vagy a laptop bluetooth-jával rákeresek, de semmi, nem látja semmi, és a kütyünk a led sem villan fel.
Már más gépével, telefonjával is rákerestünk de semmi.
Találkozott már valaki ilyennel? lehet a chip-ben lévő progi szállt el?
Vásásroltam egy ELM 327 1.5 a verziós diagnosztikai készüléket.Milyen szoftver tudtok nekem ajánlani,hol tudom letölteni amivel hazsnálni tudnám?Mert a mellékelt cd-vel nem müködik és nem is ismeri fel a gép.
Segítsetek PLease! Megvettem az esitronic 2008 progit, de nem Kts hardvert használok, hanem Diamex 35 interfészt és Gericom laptopot. MI A BÚBÁNATOSt kell csinálnom, ahhoz, hogy az Esitronic autódiag része ne dobja vissza, vagy hogy egyáltalán használni tudjam (Pl. belefutottam egy Opel Zafirába, és nem tudom kezelni). Ha van ötlet, hogy a p*csbe kell beállítani - lehetne ezt megoldani-, az írjon vagy szóljon. 3 napja nem boldogulok, please. PLEASE
Most tervezem egy ELM-327 interface hibakódolvasó és törlő készülék vásárlását, szeretném kérni azok véleményét akik rendelkeznek ilyen készülékkel, hogy mint kezdő,milyen eredményességgel fogom tudni használni?
Sziasztok! Adott egy 2007-es Meriva nem kaptam bele rádiót most szereztem bele eredetit és jött a gond "Display Safe". Odáig jutottam hogy szinkronizálni kell a rádiót a kijelzővel. Van már egy "OBD2-USB" (PEAK) átalakitóm de nem találok olyan szoftvert ami USB-s lenne csak soros portos szóval ha valaki tudna segiteni ennek a fellelési helyében. Üdv
Szépjónapot! 2 problémával fordulnék önökhöz! a 2 probléma lényegében ugyan az! 2 különböző autóról van szó melyekkel nem kommunikál a Bosch KTS 570-es műszerem!
1.Volkswagen Golf III 1.9TD 1992-es motorkód: AAZ Nemrégen beszerezetm a 2x2-es csatlakozóhoz az átalakítókábelt! De sehogy sem tud kapcsolatba lépni a vezérlőegységgel!
2.Skoda Octavia 1.4 2006-os motorkód: BCA Ennek ugye a szabványos 16 érintkezős EOBD csatlakozója van! De ezzel sem tudok mit kezdeni! Ennél úgy vettem észre hogy a szervíz intervallum kijelzőt akartam vissza állítani, de nem hogy a kombinált műszerrel, de semmi mással sem tudott kapcsolatba lépni!
Tudnának segíteni a probléma megoldásában! Az autók azóta már árkon bokron túl vannak! De eléggé idegesítő hogy nem tudom miért nem lép kapcsolatba az alábbi két autóval!
Illetve még egy bónusz kérdésem lenne! 100 Opelból talán 1 kerül amelyiknél teljes értékű rendszert talál! A maradék 99-nél "pótrendszert" talál! Ez pontosan mit is jelent?
Úgy értem, hogy amire való az tulképp szerszám, mert mnkaeszköz, dolgozol vele és ráadásul pénzt lehet vele keresni. Tök mind1 miből van.... Amúgy meg miért nem csinálsz magadnak...
a KDS boltjanak tenyleg jo a kinalata, csak sajnos az arak tekinteteben teljesen hulyenek nezik az embert. pl erdekelne, mi kerul egy 3 meter drotbol meg 6 banandugobol allo KTS kabelben 70 euroba, vagy miert 100 euro egy OBD breakout box, tekintve, hogy ezekben SEMMI elektronika nincs. (csak drot + dugok)