Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10159

Bolgár György jobb, mint Bayer Zsolt ?????

Hmmm, én igyekszem javulni és nincs indulat az írásaimban. Megpróbálom most is:

Mások vagyunk, nem vitás.

Én saját kezűleg lőném Dunába a féreg Bolgárt. Ami kárt az okozott/és okoz mi is a nemzetnek és a nemzeti oldalnak az elmondhatatlan.

Vele szemben Bayer Zsolt, ki olyan témákat hoz fel a műsoraiban, írásiban, melyet más sokszor nem.

Minden hibájával együtt is hasznára van a nemzetnek, képtelenség, hogy egy bolgár györgyöt előrébb raksz.

Ez a nemzet megérdemli halált, tényleg legyünk cigányország.....

 

 

Előzmény: Nyugdijas_szektor (10145)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10158

:))))))

 

Én mindig is támogattam azt az ötletet,hogy az összes cigányt cseréljük el egy tál üveggyöngyre valamelyik kannibál törzzsel.

Mindenki jól járna az üzlettel.

Előzmény: Törölt nick (10157)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10157

Az "ismétlődő atrocitások miatt" a gyögyspatai cigányok kivándorolnak Júeszébe.

Annak rendje, s módja szerint letelepednek egy helyen és belakják. A szomszádos indiánok törzsfőnöke kiküld egy felderítőt megtudni hogy kik ezek.

Jön vissza a felderítő és jelenti:

- Főnök! Van egy rossz hírem, meg egy jó, melyikkel kezdjem?

- Kezdd a rosszal.

- Ezek magyarországi cigányok, mindent tönkretesznek, beszennyezik a folyókat, lopnak és szaporodnak mint a sáskák.

- Mondd mi a jó hír felderítő!

- Főnök a húsuk finomabb mint a bölényé...



:))))

Előzmény: Törölt nick (10155)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10156

Az utolsó mondatot nem értem. :))))

Előzmény: Törölt nick (10155)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10155

És még egy apróság: a rendőrségen kívül senkinek nincsen joga erre, és semmi más rendfenntartó feladatra. Majd ha amerikai mintára létrehozza az állam a Nemzeti Gárdát, akkor igen. Hozzák létre. Elsők között fogok belépni. És megvédünk majd minden magyart. És minden tisztességes cigányt. 

Előzmény: Törölt nick (10149)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10154

sose értettem, hogy akik a feltóra meg megykára szavaztak, azok miért nem kussolnak mondjuk 8 évig!

mert ezt a szart nekik köszönhetjük, no meg a heti retkesnek, meg a mutassuk meg az orbánnak, hogy ő nem lesz itt király!

 

bakker 8 éve ment el az ezüsthajó az orbán szőlőkhöz....

(azért írom így, mert úgy gondolom,  hogy ha ezeket a pitiáner hülyeségeket nem csinálja orbán, akkor most sokkal előrébb lennénk!)

igaz lehet nem lett volna 2/3-ad, de nem is lett volna 8 év szoci szarlapátolás

 

ami a HM-be is  volt, az elvtársak vették szarért hugyért, harmadárért az ingatlanokat...

nem hiszem, hogy ezeket nem lehet visszaperelni...

Előzmény: Swallow My Pie (10153)
Swallow My Pie Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10153

Vajon a blogger miért nem szól egyetlen szót sem  az 500 milliárdos (ez már elég durván költségvetési tétel) könnyítésről a céges terheken?

 

Egyébként nem kellett volna gyurcsányra szavaznod, és most nem szakadna bele az ország a törlesztésbe.

Előzmény: Törölt nick (10150)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10152

Pannon Puma!

Előzmény: Törölt nick (10150)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10151

Egy jó IMF kölcsönnel áthidalható lenne ez a kérdés...

Előzmény: Törölt nick (10150)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10149

Bár sokan nem kedvelitek én mégis berakom ezt a cikkét. Bayer Zsolt: Zámoly 2. 

 

Emlékeznek még a zámolyi cigányokra? 1997-ben egy „vihar levitte a zámolyi cigánysor putrijainak fedelét”. A putrik lakhatatlanná váltak, a cigányokat kilakoltatták. Így kezdődött. Utóbb kiderült, a putrik tetejét a helyi cigányok húzták le, hogy így csikarjanak ki jobb lakást vagy több pénzt az önkormányzattól. Aztán 1999 nyarán az „üldözött” zámolyi cigányok agyonvertek egy csákvári magyar fiatalembert. Meglincselték. Vadállat módjára – mint utóbb Olaszliszkán a tanár urat. S miután agyonverték a csákvári fiatalembert, rettegésük olyan fokra hágott, hogy elmenekültek Franciaországba, ott menedékjogot kértek és kaptak! Segítette őket mindenki. Az SZDSZ, az MSZP, a „jogvédők”, az Egyesült Államok – mindenki. És az első Orbán-kormány megkapta a rasszista jelzőt. A cigányok akkori szószólója bizonyos Krasznai József volt. Utóbb perbe fogták mindenfé­léért. Például azért, mert molesztálta kiskorú unokahúgát. A Franciaországba „menekült” cigányok zöme pedig ott is folytatta megszokott életmódját: bűnözők lettek. (Azóta nagyot fordult a világ kereke: Franciaország és Olaszország versengve zavarja haza az uniós állampolgárrá lett cigányokat, mert elviselhetetlen a jelenlétük. De tőlünk még nem kértek bocsánatot a zámolyi hisztériáért és hazugságokért. Mert Zámoly is csak egy becstelen és undorító politikai akció volt a kormány lejáratására.)

Aztán újra feltűnt Szabó Albert és Bácsfi Diána. A ma ellenzékben lévő politikusok közül sokan meg tudnák mondani, kik is voltak ők valójában, és miért tűntek fel egy rövid időre. Majd a Gyurcsány- és Bajnai-kormány idején vadállatok agyonlődöztek ártatlan cigányokat. Asszonyt, gyereket, munkába induló cigány férfiembert. Az akkori titkosszolgála­tok – legyünk naivan jóindulatúak – szarvashibákat követtek el. Mégsem szaladt senki a nyugati sajtóhoz, nem „menekítettek ki” cigányokat sehonnan, és nem vetette fel senki, hogy az ENSZ küldjön kéksisakosokat Magyarországra.

Mindeközben Magyarország falvai lassan hozzászoktak ahhoz, amihez nem lehet hozzászokni. A cigány tolvajláshoz és brutális erőszakhoz. Mert nem elég, hogy ellopnak mindent, ami mozdítható, de egyre kegyetlenebb brutalitás járul mindehhez. Idős embereket kínoznak meg és vernek agyon, minden ok nélkül. Vadállatok.

Gyöngyöspatán a gyaloghíd két végére álltak a cigánykölkök, és hídpénzt szedtek az öregektől. A Kecskekő pincesorát szétlopták, széthordták. A pincéket kifosztották. A gyümölcsfákat lelopták, majd szokásukhoz híven derékmagasságban kivágták, ha éppen tüzelő kellett. Az iskolában brutálisan összeverték nem cigány diáktársaikat. A templomból, piacról hazatérő öregasszonyokat leköpdösték, gyalázták. Elviselhetetlenné tették a létezést a faluban. És sok-sok száz ilyen falu van ma Magyarországon. Aztán egy idős ember nem bírta tovább, és öngyilkos lett. Ekkor a Jobbik megérezte az elviselhetetlenségben rejlő politikai lehetőséget, és megjelent Gyöngyöspatán. A kétségbeesett helyiek örömmel fogadták őket – kérdem én: hogyan másképpen fogadták volna? A helyi cigányok pedig elkezdtek rettegni. Mint Zámolyon. Aztán a gárda, learatván a politikai hasznot, távozott. Az elviselhetetlenség pedig maradt. S ebbe a légüres térbe nyomult be valami Véderő nevű micsoda. A provokáció teljesen nyilvánvaló szándékával. Egy Eszes Tamás nevű nem tudom kicsoda megvásárolta a helyiektől a cigányok által élhetetlenné tett Kecskekő néhány telkét, és oda valami katonai-harcászati gyakorlatot hirdetett húsvétra. Meg is jelent úgy húsz nyeszlett kölyök, és a cigányok ettől olyan rettegésbe fogtak, hogy ki kellett őket menekíteni a faluból. Segítette őket mindenki: az LMP, az MSZP, valami amerikai üzletember, a Vöröskereszt és az összes jogvédő. Kiszállt a média, a hülyék megírták vezércikkeiket, a második Orbán-kormány megkapta a rasszista jelzőt. A Nyugat „figyel”. (Kicsike szépséghiba: a Csillebérci táborba már 19-én lefoglalták a helyeket, pedig akkor a Véderő nyeszlettjeinek még híre-hamva sem volt... De ez nyilván véletlen.) A cselekvési kényszerbe belehajszolt rendőrség pedig elvitte a Véderő esztelenjét és társait, a többieket meg hazazavarta. Egy Horváth Aladár nevű meg kéksisakosokat akar behívni az országba. Nem változott semmi sem. Becstelen és undorító politikai akció zajlik Gyöngyöspatán, politikai aktorok részvételével. Zámoly kettő.

Egy valami azért mégiscsak változott: a cselekvési kényszerbe hajszolt rendőrség teljesen nyilvánvaló törvénysértést követett el, amikor egy magántulajdonban lévő ingatlanról embereket vitt el, mert azok gyakorló ruhában voltak. hangsúlyoznom kell, ebben a megállapításban nincs értékítélet. A Véderő provokálni ment oda, jó, hogy eltüntették őket. Ám jogalap erre nem volt. Magyarország sok-sok száz falujában ma cigányok terrorizálják a lakosságot. És a lakosság névvel-címmel meg tudja nevezni az összeset. A Véderő eltüntetése Gyöngyöspatáról tiszta helyzetet teremtett: ezentúl a rendőrségnek nem kell aggályoskodnia. Hanem a cigányok közül ki kell vonszolni a házából azt, aki együttélésre képtelen, és állatmód viselkedik, és el kell takarítani a településről. És kuss legyen az­után. A jogvédőknek.

És még egy apróság: a rendőrségen kívül senkinek nincsen joga erre, és semmi más rendfenntartó feladatra. Majd ha amerikai mintára létrehozza az állam a Nemzeti Gárdát, akkor igen. Hozzák létre. Elsők között fogok belépni. És megvédünk majd minden magyart. És minden tisztességes cigányt. 

Pac Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10148

Nem B.Zs. védelmében, de annyi luxuskocsit láttam már szlovák rendszámmal és Nagy-Magyarország matricával együtt, hogy meg sem tudom számolni...

Pac Creative Commons License 2011.04.26 0 0 10147

Már nem.

Előzmény: Törölt nick (10142)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10146

Egy éjszakát átbeszélgettem vele az étkezőnkban, amikor itt járt legutóbb. Nekem másként tűnt, mint itt néhányan beállítjátok. Bár attól még...

Ez a tótországi költözés, nem Ferkó felszólításának volt a következménye anno? Hogy most miért nem jön vissza, nem tudom.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (10145)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10145

Bayer Zsolt teljesen hiteltelen megélhetési újságíró, az egyetlen dolog ami frontvonalban tartja, hogy Viktor puszipajtása (övé a Fideszben az 5. számú párttagsági). Ráadásul volt pofája a cégét és autóját Szlovákiába költöztetni, mint nagy hazafi. Bolgár György cikkeit előbb fogom komolyan venni, mint az ő fércműveit.

Előzmény: Törölt nick (10140)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10144

Ez egy lényegtelen, unalmas video, nem is lényeg (nem vagyok egy jobbik párti), csak eszembe jutott róla, mindig, de basszameg a kurva ég, MINDIG azonnal jön a büdös libsi komment. Mindenhol, mindig van aki védi a mocskos cigányt (komolyan, érdemes megfigyelni, akármilyen oldalon jön egy cigány hír (leszúrtak öregaszonyt, loptak, bármi), az első 10 kommentben lesz aki a védi), hogy dögölne meg az összes.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10143

ezt ezentúl minden héten megkérded?

olyan leszel mint a topik a polidilin a Simor féle?

Előzmény: Törölt nick (10142)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10142

Céga, kocsija még mindig szlovák a nagy hazafinak?

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10141
Előzmény: Törölt nick (10140)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10140

????

Lehetne valamit magyarázni ezen, mert én nem értem.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (10136)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10139

az egri bíró elengedte a Védegylet tagjaoit, mert nem ütközik semmilyen törvénybe, hogy magénterületen, katonai gyakorló ruhát viseljenek

mehehe

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10138

hű ezt nekem magyarázd már meg, légyszi

Előzmény: Nyugdijas_szektor (10136)
Raktáros Sanyi Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10137
Ez is igaz. Sajnos.
Előzmény: Nyugdijas_szektor (10136)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10136

Nincs rá magyarázat, ahogy Bayer "5. számú párttagkönyv" Zsoltira sincs.

Előzmény: Raktáros Sanyi (10135)
Raktáros Sanyi Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10135

Szerintem '56 előttre sincs magyarázat. Nincs és nem is lehet.

Előzmény: Total (10133)
sergiototta Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10134

magyarázhat bármit a vöröskereszt egyértelműen asszisztáltak a hisztériához, egyértelműen politika volt amit csináltak

Előzmény: Törölt nick (10132)
Total Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10133
Ez alapján: "Ágnes asszony szeretője a Párt. S erre a szerelemre nincsen magyarázat, nincsen bocsánat. 1956 előtt, ha nehezen is, ha összeszorított foggal is, de talán van magyarázat. De ’56 után? S egy esztendővel azután, hogy Nagy Imrét arccal lefelé, összedrótozott kézzel földbe ásták – ezek?"
Csak 1 kérdésrm van.
Kedves B. Zs.! '56 után hány évvel van magyarázat megint?

Lassan úgy is aláírhatná a cikkeit, hogy "elszabadult hajóágyú".
Előzmény: Törölt nick (10131)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10132

Alaptalan hisztériakeltés

Azt a látszatot akarták kelteni, hogy a romáknak menekülniük kell hazánkból

 

http://www.magyarhirlap.hu/kronika/alaptalan_hiszteriakeltes_.html

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10131

Bayer Zsolt

Elhált forradalom

http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/elhalt_forradalom.html

 

"...És nincsen szánalom, nincsen együttérzés, nincsen megbocsátás.
Háború van."

Kevin Creative Commons License 2011.04.25 0 0 10130

" ... mikor megy már végre a cigánytábor az égbe

erre várunk régen repülnek az égbe ... "

 

Mos+OI

Előzmény: sergiototta (10124)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.24 0 0 10129

A dolog úgy kerek, hogy olyan országok is oktatnak minket ebben a témában, hol erővel, rendőri, csendőri, katonai erővel számolják fel a telepeiket és rakják ki őket az országból és hozzák őket haza ide, vagy keletebbre....

Érdekes, hogy ott a tolerancia akkor, hogy is működik.......

 

 

 

Előzmény: sergiototta (10124)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!