Keresés

Részletes keresés

==T== Creative Commons License 2011.07.22 0 0 9

Kiwi leszek a filmre, de nem várom annyira, mint pl. a Terminátor - Salvationt, vagy a Predatorst. Talán moziban nézős lesz, talán Rip:)

Előzmény: Bateman (8)
Bateman Creative Commons License 2011.07.22 0 0 8

Scott majdnem kiugrott a projektből, amikor a stúdió ki akarta venni az R kategóriából. aztán meggondolták magukat - nyilván kellet nekik a rendező a tuti sikerhez - ezért most R. Aztán persze bármi lehet a végén, de nem hinném, hogy már változtatnak rajta. a PG besorolás alatt ilyen tag-ek vannak:

 

Sex & Nudity

Violence & Gore

Profanity

Alcohol/Drugs/Smoking

Frightening/Intense Scenes


 

 

Előzmény: ==T== (7)
==T== Creative Commons License 2011.07.22 0 0 7

Ehhez képest tudtommal nem 18+ os lesz.

Előzmény: Bateman (5)
==T== Creative Commons License 2011.07.22 0 0 6

Vagy csak ezt mondták.

 

Viszont ha elolvasod a hivatalos közleményt, akár lehetne is.

Előzmény: Bateman (4)
Bateman Creative Commons License 2011.07.22 0 0 5

az Alien műfajteremtő film volt. akárhányszor nézem meg, mindig az a sötét iszonyat kerít hatalmába, ami Giger világából fakad. nem rég láttam a kiállítását Bécsben, hát napokig kóvályogtam. ehhez képest a ragadozó(k) egy sima akciófilm(ek). de ez az én véleményem persze;)

 

Scott-tól én csak ezt várom, ami ő maga is mond a filmmel kapcsolatban:

 

 “Of course, what I want to do is scare the living shit out of you.”

 

és ehhez ért. nem kicsit.

Előzmény: ==T== (2)
Bateman Creative Commons License 2011.07.22 0 0 4

erre mondta azt a stúdió, hogy köze nincs a forgatókönyvhöz:)

Előzmény: ==T== (1)
==T== Creative Commons License 2011.07.22 0 0 3
==T== Creative Commons License 2011.07.22 0 0 2

Amúgy nekem a ragadozók/predatorok jobban bejönnek. Az alien sorozattól nem esetem hasra, egyedül a harmadik részre mondom azt, hogy azt jól megcsinálták, pedig tudom, hogy sok tekintetben összecsapott munka (Fincher idő előtt távozott, számos ötletét nem valósíthatta meg, stb.)

 

A Prometeus érdekes lehet, de könynen nagyobb lehet a füstje, mint a lángja. Szvsz az Avatar is csak a látványvilága miatt durrant nagyot, viszont pl. a Predators kis pénzből egész jó kis film lett.

==T== Creative Commons License 2011.07.22 0 0 1

Itt sok hír van a témában:

 

http://www.avpuniverzum.hu/wordpress/

 

Ezt a vázlatos forgatókönyvről olvastam, már nem rémlik, hogy hol:

 

2058-ban járunk, mikor afrikai ásatások során olyan leletre bukkan tudósok egy csoportja, ami szerint egy idegen faj hozta létre az emberiséget és a Földet is. A többi információ között a legfontosabb mégis egy koordináta, amely elvezet az idegenek otthonába. A Weyland társaság az új felfedezés reményében egy Prometheus nevű űrhajót indít megfelelő szakemberekkel a fedélzeten, ami pár év múlva el is éri célpontját, a Zeta Riticuli csillagrendszert. Az új világ valóban létezik, lenyűgözőbb, mint amit valaha is láttak vagy tapasztaltak és találkoznak az idegen fajjal is. A lények büszkék arra, hogy teremtményeik ilyen szintű tudásra és technológiára tettek szert ezért megjutalmazzák őket összes eddigi biológiai ismeretükkel, azonban az emberek között akad egy kapzsi, aki ennél többet akar és meglopja őket. A lények bosszúból egy ragadozót uszítanak a csapatra, azonban arra senki sem számít, hogy a ragadozó mindenki ellen fordul és tovább fejlődik…
A Prometheus 2012. június 8-án kerül vetítésre világszerte, a főbb szerepekben Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba és Guy Pearce.

 

 

Anno a Predatorsnál is volt egy hasonló kiszivárgás/kiszivárogtatás, az kb. beletalált, és ez is passzol a hivatalos közleményekbe:

 

Hivatalos Prometheus hírek

 

http://www.avpuniverzum.hu/wordpress/?p=1699

Bateman Creative Commons License 2011.07.22 0 0 0

David=Damon

Előzmény: Bateman (-)
Bateman Creative Commons License 2011.07.22 0 0 topiknyitó

A forgatókönyvet az a David Lindelof vetette papírra, aki a Lost TV sorozatot szállította. Az első kép is megjelent a minap, amihez a Wired magazin spoileres írását is csatoltam. A Comic Con-on ugyanis levetítették a képhez tartozó rövid jelenetet, amiről szól az alábbi cikk.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------SPOILER-------------------------------------------------------------------------------

 

Here in Comic-Con’s Hall H, we saw a special featurette aboutScott’s new alien movie. The featurette starts with a medley of past Scott films, and then the title card, “RIDLEY SCOTT RETURNS TO THE GENRE HE REDEFINED, WITH AN ORIGINAL SCIENCE FICTION EPIC PROMETHEUS.” At first, you see Scott standing in a studio, and then in a big open space with weird ribs on the walls, and Scott says, “So here we are, I’m back again.” He explains that it’s a James Bond studio (Pinewood) and he could fit seven and a half jumbo jets in here.

 

And then the actual footage from the film starts, and its a huge flood of creeptastic imagery that recallsAlien but also a bit of 2001: A Space Odyssey. There are guys in pressure suits exploring an ancient chamber with weird hieroglyphs, and a guy in a spacesuit walking through a sliding door into a clean white chamber. And a guy (who might be Michael Fassbender) pulling a weird jelly-looking thing out of a canister. And as Scott’s voiceover notes that things that may look small in the film will turn out to be important, there is a shot of a drop of blood on a finger. There is Charlize Theron on a table with bandages wrapped around her breasts, as though she’s waking from hypersleep.

 

And then the footage gets faster and more furious, with a guy in a visor looking down at something, a woman in a suit walking into a red entryway, and a globe, and then Scott says, “The cast find an establishment which is not what they expected it to be, it’s a civilization but what we find in it is very uncivilized behavior.” And then there is insane carnage and people with goop inside their space helmets and someone shooting a flamethrower, and mayhem breaking loose in confined spaces. Meanwhile, Scott’s voiceover is saying that there will be biomechanoids and the film will “break new ground.” We see a giant pale planet with rings around it.

 

And then we see Charlize Theron doing pushups naked. Says Scott in the video, “There is a DNA of the original Alien, [but] that’s as far as it goes, everything else is completely different. It’s all about everything.” And now the people in the footage are crying and screaming and freaking out and the video is flickering like an interrupted signal. And Scott concludes, “Of course, what I want to do is scare the living shit out of you.”


 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!