Keresés

Részletes keresés

Jawa350-630 Creative Commons License 2001.12.26 0 0 172
Üdv mindenkinek!

Szépek a képek NZ! A kék-fehér Jawa-s kép nekem is megvan valahonnan, egyébként az én gépem is egy az egyben ugyanez. A kis "betekerős" Jawa hány ccm? 50? Nagyon cuki, a fekete 175-ös ugye?

Misi! Kösz az infót, odafigyelek majd a dologra.

További Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Üdv!

-Misi- Creative Commons License 2001.12.24 0 0 171
Hello mindenkinek!
NZ350 koszonjuk a kepeket, nekem olyan fajta van mint a kék-fehér 350-es Jawa csak az elso lampa nem ennyire lekerekitett, de gyakorlatilag ez, egesz jol nez ki ilyen szinben, tudsz mondani egy olyan oldalt ahol ilyen 350-es kepeket lehet keresgelni meg adatokat stb.?Ha tudnal irni egyet megkoszonom!Kosz megegyszer a kepeket, kellemes unnepeket, bye -Misi-

Na a tobbieknek is kellemes unnepeket!

Kriss a kullokel kaocsolatosan elmentem de kiderult, hogy hulyeseget mondtak mert nekem olyan kullo kell amelyiknek a vege nincs meggorbitve, de nekik persze csak olyan volt, de nekem azt mondtak hogy van sima is, na mindegy megadtam nekik a telefonszamom, hogy rendeljenek nekem olyan kullot ami nekem kell(ot hagytam nekik egy kullot),ugyhogy a kromozassal megint varhatok egy kis idot a hulyek miatt:(
Na mindegy a lenyeg mindenki jol kerdezzen ra arra amit keres:)Kellemes unnepeket, bye Kriss!

NZ350 amugy ezeket a kepeket letoltod vagy te altalad csinalt fenykepek?Na irjatok Üdv mindenkinek!

NZ 350 Creative Commons License 2001.12.24 0 0 170
Üdv!
A karácsonyi ajándékom:

Kellemes ünnepeket.
Jawa350-630 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 169
Üdv!

Elöször is, köszi a címeket Misinek és Madcircle-nek, akkor Karácsony után egyből odacsörgök és elküldetem velük a cuccot.
Nem rossz a szaftos történet Madcircle!
Ha már itt vagyunk, én is elmesélnék egyet röviden. A botküllős KTM-emmel mentem a Szigetközben, nem gyorsan úgy 70-80 körül, amikor is jobbról az útszélről alacsonyan felröppent pár galamb... a küllők közé... én begurultam az árokba, de nem dőltem el hál' Istennek, aztán én is "remegve" hagytam el a tetthelyet. (a galambról és a ruhám színéről nem írok inkább)

Minden jót mindenkinek!

Ja, és nagyon KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET mindenkinek! Pár nap múlva jövök vissza én is.

Üdv!

madcircle Creative Commons License 2001.12.22 0 0 168
...Szóval azt mondjátok van helye itt mindenféle történetnek?

Igazából ez a Pannónia topic-ba ilene bele,mert a cimborámnak volt egy Pannóniája, felmentünk vele az érdi katonabázisra szalonnát sütni, de 2 óra múlva elfogyott a a kenyerünk, és a sörünk, kitaláltuk hogy elszáguldunk egy non-stop-ba.
Az erdöben lévö út elég jó minöségü aszfalt, de vannak benne kisebb-nagyobb hibák. Az egyik gödör pl. amikor kocsival voltunk arra úgy megdobta az autót(wartburgot) hogy kb 90-el belerongyoltunk egy fába. De ez most nem az a történet.
Szóval meg akartuk nézni mit ír a gép 2 személy alatt, amikor úgy 110 körül járt a mutató, a bozótból kiugrott egy kutya.Esély nem volt a fékezésre, mondanom sem kell, hogy sisak nélkül voltunk. 40 méter földön csúszás után kikötöttem a bozótosban és 5 percig nem mertem megmozdulni,mert azt hittem meghaltam, és hogy a haverommal ugyanez a helyzet.Mint utána kiderült ö is ezt gondolta velem kapcsolatban, de szerencsére egyikünkön sem esett egy karcolás sem, mert tél lévén elég sok réteg ruha volt rajtunk.Miután nagy nehezen sikerült feltápászkodni, megnéztük a kutyát közelebbröl: a bele lógott az aszfalton, a fejéböl pedig kiállt a motor fékpálcája. A cimbora mivel ideges volt, hogy összekarcolódott a gépe,óriási káromkodás közepette egy eröteljes rúgást irányzott a kutya fejébe. A kutya akiröl azt hittük már nem él hirtelen felpattant és vinnyogva,lógó béllel, vassal a fejében, 3 lábon beugrált az erdöbe.
Utána már nem is akartunk boltba menni, valahogy elment az étvágyunk, és visszmentünk a többiekhez.(remegve, 15Km/órával).

Bocs a szaftosabb részekért, (lógó bél), tudom nem úgy néz ki, de én sajnáltam a kutyát.

Ha addig nem írnék, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek.

Mc.

madcircle Creative Commons License 2001.12.22 0 0 167
Hi mindenki!

Úgy szeretek gyorsabb lenni:
Old Motors Bt. , 1212 Bp. Széchenyi István utca 58. , A Csepeli hévvel a Szent Imre téri megállóig kell menni, ez a Boráros tértől a 3. megálló.

Előzmény: -Misi- (162)
CsA Creative Commons License 2001.12.22 0 0 166
Üdv mindenkinek!
Örömmel ragadom meg az alkalmat és mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!
Remélem mindenkinek lesz ideje egy kis téli motorkarbantartásra a két ünnep között. Remélem nekem is lesz...
Jan. első hetében jövök legközelebb. Még egyszer B.U.É.K.!
CsA
NZ 350 Creative Commons License 2001.12.22 0 0 165
Üdv!
A 634-es cuccot már eladtam.
"Egyébként szuper a moci, amióta megvan nincs unalmas este."
Én inkább motorozni szeretek!! :-)))))
Üdv!

Előzmény: hókuszpók (164)
hókuszpók Creative Commons License 2001.12.22 0 0 164
Sziasztok, van egy typ.634-350 Jawam
6. V-os, kellene feszültségszabályzó!

nem tudtok eladót? Utánvéttel megvenném!
tel: Dr Hangya K 06-30-225-8533

/Egyébként szuper a moci, amióta megvan nincs unalmas este./

Előzmény: NZ 350 (163)
NZ 350 Creative Commons License 2001.12.22 0 0 163
Üdv!
Mél jött, mél ment.
Előzmény: Jawa350-630 (161)
-Misi- Creative Commons License 2001.12.20 0 0 162
Hi mindenkinek!Kriss a címet majd leirom mert holnap megyek, tudom hogyan kell eljutni ,de a cimet nem a telefon: Old-Motoros Bt.:0614250145
felni tutkora nincs, mar en is akartam de neha van csak es az is bontott.

CSA: kosz a fenykepeket csak akkor teszem fel ha teljesen meglesz a moci:)Az meg csak kb.:Március:(csak szeretnem szép allapotban megmutatni, mondjuk restaurálás elott nem csinaltam rola fenykepet:(Ugyhogy majd azert vmikor latni fogjatok addig is turelem:)

Kriss amugy siess mert ossz-vissz 3 garnitura (3X36 db.) Kullo van es en ebbol 2 garniturat felre tetettem, de ha neked is 2 garnitura kellene akkor szerintem telefonon megtudod rendelni, amugy ez az egesz bolt vhol Csepelen van, a Csepeli hévvel kell menni azthiszem a Szent István vagy milyen megalloig és onnan vmi 48-as busszal, de ha felhivod oket akkor valoszinu hogy utanvetellel is megveheted, sok sikert(mert Budapesten van ez a bolt)
Udv -Misi-

Jawa350-630 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 161
Üdv mindenkinek!

NZ350! Mél ment!
Misi! Jó hír a küllő-dolog, tehát az 1963-as Jawa-ba lévő 16"-os kerékhez való küllőről van szó? 100Ft/db?
Mert abból akkor nekem is kellene!!! Jöhet a cím! Ahonnan a küllőt szerváltad ott nincs ugyanolyan új felni is? Köszi mindent!
Nnna, most már nekem is lesz egy kis időm csiszolgatni a gépet, hogy már legalább a krómozásig eljussak valahogy!

Csőváz!

NZ 350 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 160
Üdvb!
Igen, elég furcsa szerzet.Ilyen motort azóta sem láttam, pedig nyolc éve járok találkozókra és rendszeresen fényképezek.
Előzmény: CsA (159)
CsA Creative Commons License 2001.12.20 0 0 159
Nz 350:
Akkor az tényleg valami fura szerzet lehet!
Az enyém ugyanannak a sorozatnak a tagja mint a 360. Volt 125-ös, 175-ös, 250-es, és 350-es. Azt tudom, hogy a 125-ös esetében a karbi nem burkolt, mint a többinél. A számozás nem tudom miért ilyen idióta, hogy a 175-ös az a typ 450, a 350-es meg typ 360... :-O
A kormányom markolatig burkolt, egybenyereg, kipuff ua. mint a nagyobbaknál. Tavasszal vizsga előtt, ha kiszabadítottam az elé - és mellépakolt lomok közül, le fogom fényképezni és felteszem a képeket.
A sporttól a 10LE /4750ford./perc elég messze van, de azért jól megy :-))
CsA
Előzmény: NZ 350 (158)
NZ 350 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 158
Üdv!
Egyszer javítottam egy 175-ös CZ JAWA motort.A forgalmiban így volt írva.Úgy nézett ki mint egy 360-as de voltak apró eltérések.A kormány nem volt a csutkákig burkolva és a kipufogó vékonyabb keresztmetszetű volt.Az alakja/kipufogó/ a 360-as kipufogójára hasonlított.Az nyereg is érdekes volt.Szivacsból volt de külön volt a két nyereg, csak egy vékony szivacs kötötte össze őket.
A többi megegyezett a 360-as tipussal.A próbánál meglepődtem mert jobban ment mint az én 250-es JAWA motorom.Versenyeztem a sógorommal/ő vitte a 175-öst/ és gyorsulásban leverte a 250-est.
Üdv!
Előzmény: CsA (157)
CsA Creative Commons License 2001.12.20 0 0 157
NZ 350:
Na, szerintem NEM sport. Cz 175 typ 450, 1968-as évjárat. Külsőleg úgy néz ki, mint ami kép itt lentebb be van szúrva (148. hozzászólás), csak nekem a nagy sárvédőm van. Keverék kell bele.
CsA
NZ 350 Creative Commons License 2001.12.20 0 0 156
Üdv!
Mél ment.A részleteket ott írtam meg.
Üdv!
Előzmény: Jawa350-630 (152)
CsA Creative Commons License 2001.12.20 0 0 155
-Misi-:
Az elébb írtam le a Pannónia topic-ban is a képek netre való feltételét:
"Jöhetnek a képek! A legegyszerűbb, ha regisztrálod magad itt:
www.tar.hu
amin belül pedig ide jössz:
kep.tar.hu
Kreálsz egy fotóalbumot, feltöltöd a képeidet, és rögtön tudsz a képre hivatkozni a neten a topic-ba való beszúráshoz. Nekem is van a TAR-on fényképalbumom. (Jawa csak egy logo van eddig benne (meg egy Pannónia logo)...)"
A kép beszúrásának procedúráját pedig már többen és sok helyen leírták (Pl.: NZ 350 ha jól emléxem...)
Na, akkor lássuk azokat a képeket!
CsA
-Misi- Creative Commons License 2001.12.19 0 0 154
Hi mindenkinek MINDJÁRT SZÜNET ÉS AKKOR BULIIIIIIIIII:)
Na küllőt szereztem Kriss, 100 ft, zsír újjak,anyával,ha erdekel irj es akkor megszerzem a cimet neked is.
NA nekem is olyan also fajta Jawam van csak az első sárhányom szoknyás fajta,és hát a képen lathato darab ugy tudom 1970-es az enyem meg 1963-as:)
A kromozást csak karácsony utánra vállaltak el ugyhogy addig pihenek:)De azert orulok hogy minden le van csiszolva.
A motor egyben van, mar csak a kromozás+a festés+ a teljes osszerakas, ez ugy durvan 2 hét, szerintem február-marciusra keszen leszek, amugy hogy tesztek fel kepet a netre?pontosan irjatok le mert nem igazan ertek a gepekhez:)csak a nethez:)na ha addig nem irok, MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR MINDENKINEK!!!!!!!!!
Udv -Misi-
NZ 350 Creative Commons License 2001.12.18 0 0 153
Üdv!
Sok alkatrészem van az említett tipushoz.250-es és 350-es vegyesen.
Üdv!
Előzmény: szisan86 (148)
Jawa350-630 Creative Commons License 2001.12.17 0 0 152
Üdv!

CsA! Hát nagyon sajnállak, tudom milyen az amikor összeb***ák az ember kocsiját, pláne, ha új, de nem húzom még én is az agyadat. :)

Ja igen 360 és nem 630, de mindegy, már túl macerás lenne egy névváltoztatás, úgy hívtok, ahogy nektek kényelmes...

Hjjajjaj még mindig a rohadt tanulás veszi el az időmet (még jan. közepéig), ahelyett, hogy a masinát készíthetném a festésre, krómozásra, meg miegymás..

Csá!

CsA Creative Commons License 2001.12.17 0 0 151
"Ezek szerint a km-óra ugyanaz, csak a 250-től felfelé 140-g van kalibrálva..." - szóval nem 140-g, hanem 140-ig.
Bocsi
Előzmény: CsA (150)
CsA Creative Commons License 2001.12.17 0 0 150
Üdv topictestvérek!
OFF
Szombat reggelre valami kö..ög b.zi meghúzta a 1,5 éves Opel Astrámat a parkolóban. Lökhárító magasságban a jobb első ajtó hosszának a felén, meg még 15 cm-t folytatódik a hátsó ajtón. Horpadt, festék repedt, stb. Persze semmi papírt nem hagyott. Hogy b..szná szájba a k..va annyát!! Bocs, de ez kikivánkozott :-(((
ON
Dzsudzsi:
Bocs, bár a lánckerék nem csak vicc volt. A legjobb barátom anno az ETZ-s korszakban a 19-es lánckereket lecserélte 21-esre. Kicsit rosszabbul gyorsult, de a fogyasztás ill. az utazóhoz tartozó fordulatszám csökkent, és ez neki messze kompenzálta a negatívumokat.
-Misi-:
Kösz az alkatrész fellelési helyeket. Jó tudni, ha gond lenne merre induljak. Órából kézigránátot? Csak nem MacGuyver a bátyád??További jobbulást!
Jawa350-630 aki igazából Jawa350-360:
Ezentúl a helyes neveden foglak szólítani, remélem nem haraxol meg. Sejtettem, hogy valami számcsere-bere lehet a dologban, tudván, hogy a 350-es az a typ 360. De - mondom magamnak - nem kötözködök, hiszen még én is keveset tudok. :-(
Ezek szerint a km-óra ugyanaz, csak a 250-től felfelé 140-g van kalibrálva...
madcircle:
Jöhet minden sztori, ez ennek a helye. A sörözés az abszolut nem OFF-topic, ugye topictársak? Te úgy jártál a tankkal, ahogy én a volt bogárhátum lökhárítójával. Innentől egy kicsit OFF:
Amikor megvettem matt feketék voltak, és nem nagyon tetszett. Hirtelen ötlettől vezérelve egyszer megkapartam az első lökhárítót. Lássatok csodát, gyönyörű króm lakott alatta. Leszedtem az egész első lökhárítóról a festéket, gyönyörű lett! Elkezdtem a hátsót, az alatt meg csak sima fém lakott. Így aztán javíthattam vissza a matt feketét a hátsó lökhárítón, és onnantól elől krómozott volt, hátul meg fekete. Vannak ilyen dolgok... innentől megint ON.
Milyen olcsó pénzért vannak még csepptankosak! Én csak 60 ropiért láttam mostanában egy 350-est egy újságban... :-(
szisan86:
10 pénz? Tökönszúrom magam! Még akkor is, ha valószínűleg nem úgy néz ki, mint a képen. Ha meg igen, akkor teljesen kész vagyok...
Az enyém is így néz ki, de nekem a "csónak" sárhányóm van :-)
Jó kép, hirtelen felindulásból fel is tettem tapétának!
CsA
aki ahhoz képest nem is írt sokat...
(Cz 175 typ 450, '68)
Jawa350-630 Creative Commons License 2001.12.16 0 0 149
Üdv!

Nekem ugyanez van, csak most épp szétszerelve, de egyébként minden passzol, teljesen ugyanez, ez volna a 360-as típus. Két fajta volt ebből is az egyiknek az első sárhányója ilyen "csónak" alakú, míg a képen látható "egyenes" a másik.

Üdv!

szisan86 Creative Commons License 2001.12.16 0 0 148

Egyik ismerősöm vett egy ilyen 350-es JAWA-t
10000FT-ért.
Új aksival.
Hát nem semmi mi?
És nagyon jó állapotban.
Ilyet kifogni.
De forgalmi nincs rajta.
De akkor is nagyon megérte.

Jawa350-630 Creative Commons License 2001.12.15 0 0 147
Üdv!

A küllővel az a helyzet,hogy nekem is az kellene, mert egy-kettő meg van szakadva nálam is, már az O utcai boltban éreklődtem utána, de egyelőre nincs semmi..

A Jawa kerekek és küllők

16" 18"-os-ak (fő az aktualitás)!

Minden jót!

-Misi- Creative Commons License 2001.12.14 0 0 146
Üdv mindenkinek a gumit bátyám leszedte ugy 5 perc alatt ,mondtam ,hogy mindenhez ért:)
Amugy a felni egyben van és jól átélte a műtétet, semmi baja nem lett:)
Amugy S.O.S. !!!!!!!! kéne nekem egy pár db küllő a Jawamhoz, a küllő 11 cm hosszú, a feje olyan legömbölyített és a felső rézanya 2 cm hosszú,nekem a teljesen egyenes fajta kéne, csak rendeltem 5 db-ot, de kiderült, hogy nem jó, tehát ha vki tud adni kb 3db-ot az postán adja már föl, megadom majd a címem, az az igazság, hogy elég sürgős, mert kedden megyek vinni mindent krómoztatni és addigra kéne ez a pár küllő, ha tudtok segítsetek ,köszi előre mindenkinek ,írjatok, bye -Misi-
Jawa350-630 Creative Commons License 2001.12.14 0 0 145
Üdv!

Igaz, én is a gumist javallom, sok káromkodástól kíméled meg magad. :)
"Cipőkanalam" nekem is van de a csavarhúzó és a 13-as villáskulcs jobban bevált.. igaz ez a másik motornál volt használatos, a Jáwáról mint már említettem brutális módon - vasfűrésszel - tessékeltem le a külsőt.
Madcircle!
353,359,559 és 360 as-hoz ajánlják a "tanklemezt", bár én ezt érdekesnek találom, mert az enyém 360-as és nem tudom, hogy a tankjára, hogyan passzolna ez a lemez, de lehet, hogy tankkal együtt értik, ki tudja...

Minden jót!

<>

madcircle Creative Commons License 2001.12.14 0 0 144
Hali!

Jawa350-630:Igazad van ,tényleg ez az a lmez.Nem tudod melyik típusé ez a tank?

Dzsudzsi:Ilyen cipőkanalas eszközöm nekem is volt, de a második használat után hatalmas ívben repült a szomszédba,mivel össze-vissza hajlott.(Vagy én vagyok ilyen erős,vagy az volt nagyon gyenge nem tudom.)

Misi:Szerintem is okosabb ötlet gumishoz vinni,max 1000Ft-ért lecserélik a kettöt.

üdv,
Mc.

Dzsudzsi Creative Commons License 2001.12.14 0 0 143
Hali!

Jaja, vigyázni köll a felnire!!! Igaz most mér nincs rajta a krómozás, de ha nagyon feszegeted, akkor később lejöhet.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem volt szerszám a gumicseréhez, mint a cipőkanál, csak az alső vége behajlik, hogy bele lehessen kapaszkodni vele a gumiba.

Ha meg nem akarsz szórakozni a gumifelrakással, akkor elviszed valami gumishoz, az megcsinálja. Legalább nekem megcsinálta, ingyért.... :))

Cső!
Dzsudzsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!