nekem is tetszett régebben,de az enyém annyival jobb,hogy egy mozdulattal felfelé is tudom fordítani a gépet. igaz hogy fullframen használom,de azért néha kellhet felfelé is fotózni. meghát az ára is elég erős,de azért elég jól néz ki
Láttátok már a 360 prcision oldalán az uj ATOM fejet? link Régebben gondolkodtam ilyen megoldáson, de elvetettem. Mennyire jó öltel az objektivnél fogva tatani a gépet? Az az egyik előnye, hogy a gépcsere miatt nem kell lecserélni a fél állványt..
valaki segítsen már : mikor kiretusálom egy panoramakép alját (dolgozok vele egy órát),miután elmentem pteditorba,egy színes csíkokból álló sz@rt csinál a képből. egy hónapja ez történik más jpeg és tiff képeimmel is. találkoztatok már ilyesmivel ??
OFF Ma reggeli ébredés előtti utcsó álomképem egy olyan mozgó tájkép volt, mint amilyet itt szoktam látni forgatás és zoomolás közben.. pedig nem is volt bennem semmiféle pszichoaktív szer, sem maradványa, sem elvonási tünete.. Kicsit furcsa és ismerős is volt, de nem volt kellemetlen, vagy rossz érzés. (Sajnos ez /még :-)/nem egy/az a tudatilag megvilágosodott -egyidejűségben lévő, szemlélhető- panorámakép volt, csak csupán fotoinformatív..)
Pedig nem is nézem a topicot túl sűrűn, sőt, bőven az egészségügyi határérték alatt..
http://www.panoramablog.eu/media/convert2.php?format=devr&cat=videk&file=nagyvazsony itt voltál fönt? kíváncsian várom a Szigligetit is, mi is csináltunk ott. A nagyvázsonyi várban többet is készítettem, csak nincs mind fönt az oldalunkon...
Villám Géza autója után, a tereprally rajongóknak itt egy újabb csemege. A Honvéd Dream Team Nissan Navarra T1 autója. <a href="http://www.carpanorama.eu/pano/honved-dream-team-nissan-navarra/" target="_blank">Pano</a> Remélem működik a fullscreen gomb is.. :-)) carpanorama.eu
OFF! Kedves vsanya! Köszönöm az oldal kritikáját, de az érdem a Páromé, én "csak felhasználóként" vagyok jelen. Ő ért hozzá! Más: "Sajnos" az, hogy én hova utazom, az nem "szabadon választott", legalább is munkailag! Ahova hívnak dolgozni, oda megyek. (A hegyeket én is sokkal jobban szeretem, viszont ahogy írod, ezt is meg kell egyszer nézni. Így kerek a világ.) & ugye van az a pénz, amiért nem panaszkodom, hogyha sivatagos tájra kell utaznom. Munka legyen, ez a lényeg, s ne nekem kerüljön pénzbe, hanem még hozzak is HAZA!!!
Igazad van! Pl. a mai kőburkolatok kicsit furcsán hatnak a régi falak között. --- 'smarni'-nak: szép lett az új oldal, és természetesen a képek is. Egyszer azért én is megnézném a valóságban is! (habár a hegyek jobban vonzanak a sivatagnál)
Én is raktam föl 3 újabb panót, ezek már Abu Dhabiban készültek... (panoramablog.eu - & arculat változáson ment keresztül az oldal! Például, már ott az oldalon is lehet KOMMENTELNI!!! :-)) vsanya: gratula, szépek, mint mindig!