További hír, hogy aláírtak még: Tégla, Szacsa, Sikló és Kovács Norbi. Ulveczki is aláírt, csak azt nem tudom ki szorgalmazta? Remélem igazat ír az NS ezekben a dolgokban.
Batu!
Azt hiszem félre értettük egymást. Én a kezdő csapatba jelöltem volna Ricsit. Az más kérdés, hogy még igazolni akarnak még egy csatárt. Ez nem rossz, de addig nálam Ricsi a kezdő, kivéve, ha nem Rivaldot, Flot, Elbert, Kirstent vagy stb-t akarják igazolni. Valamelyik amatőrrel gondolom te is beérnéd:-)
Ma találkoztam Téglával. Először tényleg vissza akart vonulni, ugyanis Gara nem tanácsolta a szerződésének meghosszabbítását. De miután Garát az ismert szemét módon „elengedték”, megpróbálja Komjátinál beverekedni magát a kezdőbe. Mondtam is neki, keményebben kellene küzdenie. Nem kellene megelégednie sorsával. Nem mondott erre semmit, de a tekintete azt mondta: Hát igen, tényleg tenni kell valamit. Tovább nem tudtam vele beszélni, mert kislánya elrángatta, sietett nagyszüleihez.
Egy jó Lokiban én is bízok, csak ez a szemét realitás ne lenne!:-(
Mindenesetre:
Azt hiszem, meg mutatta nekünk Makray, hogy ő és háttere diktálja a ritmust. Ennek következtében azt igazol le akit akar és azt enged/küld el akit akar. Ha majd Balassa és Hanák is azt mondja, hogy: igen, a Debrecen igazolt labdarúgója vagyok. Akkor hiszek akárkinek. Miután egy jó kis időhúzással elbántak Garával, a bizalmam kijelentéseikkel szemben –1re „nőtt”. Nem tudom érdemes-e megtanulni a román srác nevét? Gabriel Grigoriu. Majd meg látjuk.
Batu, a csatár szó helyére Várszegivel nem lennél elégedett? Jó, tudom megint egy fránya kérdőjel!:-)
Sarq! Heuréka!
Komjáti az egyik vasárnapi újságban azt nyilatkozta, hogy Balassa már a miénk. A román irányítót pedig Bagoly helyére akarják, nem Böőrére. Egyébként azért nem igazolták még le, mert még Komjáti nem látta. Flick egyébként védekező/támadó kp. is. Így nézne ki a csapat:
Fekete
Bernáth, Balassa, Vadicska, Hanák
Böőr, Flick, román irányító, Szatmári
Kerekes, ismeretlen csatár
cserék: Balogh, Sándor, Várszegi, Siklósi, Bajzát
Ez nem lenne rossz csapat. Összegezve:
Megy: Bagoly(Dunaferr), Dombi(Ultrecht), Bodnár(Kijev), Gojan(visszavonul), Sabo(?), Zahorecz(?)
Jön: Flick(Napoli), Balassa(Haladás, ?), Hanák(Siófok, ?), Szabó, Frida(Tiszaújváros, ?), román irányító(?), csatár(?)
Sarq!
Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy ellenőrízd le még egyszer, hogy jó címre kérted-e a nicket. Vagy ha stimmel minden, próbáld újra kérni. Valamikor csak bejön az áhított jelszó.
Sarq!
A www.freemail.hu-n regisztráltatsz magadnak egy mail címet. Vigyázz, mert végig kell csinálni a statisztikai adattáblát, mert nekem csak másodjára fogadta el, először csak a közvetlen dolgokat csináltam meg:-( Utána már lehet jelentkezni itt a DK3-ban a frís címeddel. Ha Outlook Expressed van a fiókoknál be tudod állítani a fríst is, hogy azt is letöltse. 1 órán belül meg is jött nekem a normális nickem. 3 ember is segített nekem, hogy ezt ilyen lazán előadhassam:-))))))))))
Na végre, megszabadulhattam a "diplomás" jelzőmtől. Bejött ez a „frímél” dolog.
Balassa a Sport+-ban azt nyilatkozta, hogy várja a külföldi ajánlatokat, de ha nem jön be, akkor a Mo-on két legkitartóbb klub közül fog választani. Nem nehéz kitalálni, hogy melyik mögött van nagyobb háttér. Azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk, mezszínt nem kell váltania ez esetben (sajnos). Pedig jól jönne egy rutinos hátvéd Golyó helyére. Hanák lenne baloldalon, Szacsa feljebb menne, Börke beljebb menne, Flick centerezne, Ricsi és Zsombi meg szórná a gólokat. Nagyon naiv elképzelések?
Most nem tudom, hogy az átállási nehézségek vagy az uborkaszezon kitörésének köszönhető ez a gyenge részvétel? Namind1. (olvasgatunk, olvasgatunk, a topic meg üres!)
A Sport+-ban a taknyos Makray harmadszori rákérdezésre sem volt hajlandó megindokolni Gara elzavarását. Viszont Gara jól mondja: a városban emelt fővel járhat-kelhet az utcákon, neki nincs min szégyenkeznie. Szerintem Borsó 120-szal teper át a városon és csak zártkörű rendezvényekre hajlandó elmenni, mert fél a nyilvánosságtól. Azt hiszem, van is oka rá. Hát nem cukorborsózta meg életünket! Most (esetleges) üldözési mániáját kiélheti.
A komoly sportvezetői múlttal rendelkező Makray ismét kirukkolt valamivel. Ugyanolyan szerződést ajánl fel a játékosoknak, mint tavaly. Na, ha most sem lesz elvándorlási dömping, akkor soha. A nagy eszével nem képes tovább reformálni a dolgokat, csak a mások által kidolgozott szisztémát viszi tovább. A mások által rángatott bábu (marionett?) titulusát soha sem fogja lemosni magáról.
Böőr Zolit tuti, hogy el akarják adni, mert ezt, a 24 éves, volt román ifi válogatott irányító középpályást nézegetik és tetszik a „szakvezetésnek”. A bibi abban van, hogy még Komjáti nem látta a srácot. Most akkor ki mondja meg, hogy kell vagy nem? Az edző vagy mágnás Béla? Szakmának van beleszólása vagy csak a pénzforgató szempontok döntenek? Ez lenne a jövő Lokija? Remélem nem!
A Napló szerint csak még várnak. Hanák egy külföldi megkeresésre, Balassa egy ügyvéd véleményérer. A cikk végén Makray azt mondja, hogy nincs kétsége, hogy mindketten a Lokiban folytatják. Bár nem tudom ebből mi igaz. Azért remélem, hogy minden.
Jó szereplés, de hogyan, kikkel? Ez itt a kérdés! Állítólag a Dunántúli kirándulása Makraynak nem sikerült, üres kézzel jött haza. Se Balassa, se Hanák! Ha Böőrt is eladják, nem tudom mi lesz?
No, én is itt vagyok. Nem hiszem, hogy sok előnye volna ennek az új formának, de nem sokat számít. A lényeg nem ez, hanem hogy jövőre szerepeljen minél jobban a DVSC!