Keresés

Részletes keresés

aegon Creative Commons License 2007.07.30 0 0 350
Bocsi , nem neki írtam ,neked. :))
Előzmény: prunco (344)
aegon Creative Commons License 2007.07.30 0 0 349

Ha folyamatosan válaszolsz neki, aki ide jön csak ezt látja.

Látod, nem fogja,hogy téma lezárva.

Éhes disznó , makkal álmodik !

Előzmény: vertikalispupakolo (346)
Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 348
Barbi, kit érdekel, hogy régiek a képek? Legalább láttad, hogy nézett ki anno Ikbel, azt is tudod, most hogyan néz ki...és remélem azt is látni fogod, milyen lesz a jövőben! :)) Melletted...;)
Előzmény: szahara kiralynoje (342)
Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 347
Teljesen egyetértek veled!!!! :)) Köszönöm!
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.07.30 0 0 346

"Nem értem miért ne illene a topicba ez a téma. Mikor direkt ezért hívták elő, ezért jött létre. "

Prunco, ez a Tunézia, női szemmel" c topic, és nem az "Animátor fiúk, női szemmel" című.

Tunézia nem=animátor fiúk

Persze ettől még folyhat csak róluk a szó (ti dolgotok), de nem ide illik.

aegon Creative Commons License 2007.07.30 0 0 345

:))

prunco Creative Commons License 2007.07.30 0 0 344
Nem értem miért ne illene a topicba ez a téma. Mikor direkt ezért hívták elő, ezért jött létre. Hogy ne csak azon cseverésszenek, hogy "jajjj, holnpa megyünk az El Hanaba, írjatok róla valamit...." vagy hogy melyik szálloda milyen. Arra ott van a Tunézia információi és a Tunéziai élmények c. topicok. Javaslom, hogy inkább azokat olvasgasd ha téged az efajta témák nem érdekelnek amik itt mennek. Jó leírtad a véleményedet, elolvastuk, köszönjük a hozzászólásodat. :)
Előzmény: vertikalispupakolo (343)
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.07.30 0 0 343

Kedves prunco

1: Nem állt szándékomban eldönteni miről beszélgessenek a lányok. Sőt a legteljesebb mértékben a magánügyük, hogy kinek-kiknek adnak és hányszor "szerelmet", de erre számtalan ilyen témával foglalkozó topic létezik.

2: Nekem is jogom van kifejteni a rosszallásomat, ha okot látok rá. Márpedig tőlem távol áll az a fajta mentalitás(?) amit némelyik lány előad a topicon, és nem is illik a topicba.

Előzmény: prunco (341)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2007.07.30 0 0 342
ajj de ezek is olyan régiek:( :) de azért jók:)) főleg a középső..
Előzmény: DARABOS ANDREA (337)
prunco Creative Commons License 2007.07.30 0 0 341

Téged mit érdekel, hogy egyes európai nők hogyan viselkednek az arab srácokkal. Látod, tipikus magyar vagy...véleményt alkotni azt tudsz---->rossz véleményt másokról. Neked ez a meglátásod jó....kit érdekel, ha azok a nők azt akarják hogy jól megdugják őket az arabok neked ahhoz sincs semmi közöd. Tartsd meg a véleményedet magadban. És ne feltételezd azt, hogy az itt beszélgető emberek, csajok, akiknek megtetszett az egyik animátor fiú vagy akár pincér egyből azért nyomulnának rájuk, mert egy jó kefélést látnak. Nekem pl. Szahara királynője beszámolója a sráccal, akivel megtetszettek egymásnak mosolyt csalt az arcomra és nagyon szép történetnek találom....nem kell egyből fikázni!

A témázás meg arról folyik, amiről az itt lévők akarják. Nehogy már te döntsd el, hogy miről lehet beszélgetni és miről nem!

Előzmény: vertikalispupakolo (333)
aegon Creative Commons License 2007.07.30 0 0 340

Mai napra valami új téma!

Előzmény: Brahim (336)
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.07.30 0 0 339

Véletlenül moderátort írtam az animátor helyett.

Mindegy, így is érthető a lényeg.

szahara kiralynoje Creative Commons License 2007.07.30 0 0 338
nem reagálunk rá OKÉS??!!! aki visszaír neki.. seggbepöccintem :))))))) és komoly
Előzmény: Brahim (336)
DARABOS ANDREA Creative Commons License 2007.07.30 0 0 337
WALIDIKHBEL MEG AZ A SZÉPSZŐKE TARZAN,A FÉRJEM!!NO COMMENT:)ESTI SHOW:)

Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 336
No comment...:))
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.07.30 0 0 335

"Igazából én nem is rád gondoltam hanem arra aki a másik topikban csúnyán beszólt Szahara. knőnek..."

Azért nem ír mégse "KNŐNEK" mert erősen félreérthető.

Előzmény: Habibi5 (331)
aegon Creative Commons License 2007.07.30 0 0 334

Tényleg hagyjuk figyelmen kívül! :))

Tényleg csak az arab pasi téma érdekli.

Beszéljük ki vagy elemezzük a szavait?!

De inkább beszélgessenmagában , mert ha vitatkozunk vele azt hiszi neki van igaza.

Ha vissza olvasott , nem tudom miről beszél.

Nem szálloda infós ez az oldal.

ELLEHET HÚZNI INNEN , MOST MÁR A PASIZÓS TÉMÁVAL !   VÁGOD !!/ ??

Előzmény: Brahim (326)
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.07.30 0 0 333

"Ennek a topiknak Tunézia, női szemmel a címe."

Ez így igaz, de Tunézia nem egyenlő a moderátor kanokkal még női szemmel sem. Márpedig itt már szinte csak arról folyt a témázás egy ideje, plusz az időközben bezárt "mit tennél az animátorokkal" című topicban.

Bocsi.

Előzmény: Brahim (329)
Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 332
Ok, én benne vagyok, márcsak meg kellene nyerni hozzá az ötös lottót, és akkor e két vállalkozás mellé megvesszük a Karthago Airlines-t is. :))
Előzmény: szahara kiralynoje (328)
Habibi5 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 331

Igazából én nem is rád gondoltam hanem arra aki a másik topikban csúnyán beszólt Szahara. knőnek...

Előzmény: vertikalispupakolo (327)
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.07.30 0 0 330

Mégvalamit.

Többször jártam már Egyiptomban,  voltam és hamarosan ismét megyek Tunéziába.

Rendkívűli módon visszataszítónak találtam, amint a főleg az orosz (ukrán...stb) csajok gátlástalanul nyomulnak az animátorokra, a pincérekre...stb. Semmi mással nem törődtek, csak a  pasizással (tűsarkú cipőben, durván kisminkelve dobálták magukat a homokos parton (pesze bokáig süllyedt a cipellő a homokba), amint valami becserkészni való közeledett .

Ismerem az arab férfiak véleményét az európai nőkről, kell nekünk a magyarokról is olyen "különreklám"? 

Mégegyszer, az ajánlott könyv címe: "A lányom nélkül soha"

Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 329
Ennek a topiknak Tunézia, női szemmel a címe. Ha valaki Tunéziában éppen az arab fiúkat szemelte kis, akkor erről is írhat. Vannak más topikok,pl. Tunéziai élmények, Tunézia információi, stb. Na, ott utazási élményekről lehet olvagatni, tehát akinek ez a topik szúrja a szemét, ne térjen ide vissza!
szahara kiralynoje Creative Commons License 2007.07.30 0 0 328
sztem indítuk be mind a két vállalkozást!!:)) aztán amelyik jobban befut.. habáááár.. NEKÜNK miért ne futna be egyszerre mind2 :)))))
vertikalispupakolo Creative Commons License 2007.07.30 0 0 327

Kedves Habibi5

Boldog családi kötelékben élek a  párommal és két gyermekemmel. Nem tartom magam hülyének, és egyikőtöket sem hülyéztem le. Az írásom stílusa egyáltalán nem hagy semmi kivetnivalót maga után, (talán stílusról annak  nem is kéne írni aki hülyézi a más véleményen lévőt).

Se "megkeseredett" se "unatkozó ember" nem vagyok, csak az arab fiúk utáni vágyakozásnak, nem egy utazási topicban van a helye. Az még elmegy, hogy tetszett ez vagy az, na de csak ezen témázni...

Persze jogo(tok)dban áll Tunéziából csak az erotikát látni, de azt hiszem arra van alkalmasabb topicgyüjtemény.

Előzmény: Habibi5 (322)
Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 326

én is :)

Akkor tuti kikapcsolódás lesz számodra ez megint, de jóó! :)

Most akkor mi legyen? Hastánc és fakírok, vagy szállodatulajdonosok?? :))

Előzmény: szahara kiralynoje (324)
Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 325
Ja, én se nagyon értem, hogy most mi ez a hirtelen jött "jótanács" osztogatás-kioktatás...Igazából joga van mindenkinek elmondania a véleményét, az már más kérdés, hogy senki nem foglalkozik vele, tehát szerintem ne is reagáljunk az ilyenekre. Nehogy már valakinek elvegyék a kedvét!!! Amúgy meg itt nem nyelvtanórán vagyunk, ha valaki elüti a betűket, vagy rossz helyesírással ír..kit érdekel???! A lényeget így is ki tudjuk szűrni. :)) Sajnálom, hogy némely embereknek nincsenek titkos álmaik...
Előzmény: Habibi5 (322)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2007.07.30 0 0 324
imádom ezt az írást:)..:( جمل جميل
szahara kiralynoje Creative Commons License 2007.07.30 0 0 323
hát jah..,,de most nema Balcsi lesz a lényeg meg a fürdés.. mert ott lesz az egész család:))
Előzmény: Brahim (321)
Habibi5 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 322
Itt nem lehet nyugodtan beszélgetni esküszöm... Mindig van egy hülye aki elrontja az egészet. Miért kell elrontani mások jókedvét? Vagy ha van véleménye miért nem irja meg normális stilusban vagy tartaná magában örökre. Mert ha valaki segitő szándékkal irna akkor nem ilyen stilusban irna. Sok megkeseredett vagy unatkozó ember itt bánt másokat ahelyett hogy a maga dolgával foglalkozna. Ha nekünk ez az álmunk hogy ott éljünk vagy esetleg igenis arab fiúval szeretnénk kapcsolatot, az legyen a mi dolgunk, nekem nincs szükségem jó tanácsokra, már kaptam eleget, én szeretném eldönteni hogy mi a jó nekem ! Szóval kocc innen rosszindulató irigy korlátolt emberek!!
Brahim Creative Commons License 2007.07.30 0 0 321

Szia Barbi!

Örülök! :) Sajnálom, h ilyen hülye időt fogtatok ki! Tunéziában biztos 1000-e süt a nap! :(

Előzmény: szahara kiralynoje (319)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!