Mégtovább bontosítok: 24 vagy 26. A 25 nekem nem jó (már ha úgy döntötök, hogy Battán legyen a buli). Csak időben el kellene dönteni, mert a szabadság nagy kincs nálunk, és időben kell szólni.
Beleköptek a levesembe, mert átraktak másik műszakba és borult az összes programom. Az új szerint okt. 18-19 éjszakás vagyok, tehát kb 11-től jó. Okt. 24-25-26 délelöttös vagyok, ergo délután 3-tól ok nekem (24 elvileg munkaszüneti nap), de ha gondoljátok egy nap szabit nekem megér :-)
A szám címe Cloudbusting, és Kate Bush 1985-ös sikere. Valóban emlékeztet Mylene Farmer Sans Contrefacon című 1987-es klipjére.
Egyébként, Kate Bush Mylene Farmer egyik nagy kedvence.
Egy szakmai jellegű kérdés:
Emlékeim között van egy klip, szerintem Mylene Farmer (de nem biztos)a szerző. Arra emlékszem, hogy nagyon tetszik. Egy tudos játszik benne, akit Donald Shuterland (remélem így kell írni a nevét)alakít, és a sztori valami esőcsináló gépről szól. Jönnek benne a fekete bőrkabátos emberek és ezt a tudós bácsit elviszik. A gépet végűl a segédje (Mylene Farmer???) indítja el, és láss csodát az eső elkezd esni. Kb erről szól a klip.
A kérdésem: Mylene klip vagy nem. Ha igen, akkor a szám címe. Ha nem, akkor ki a dal szerzője.
A király az lenne, ha valakinek meg is lenne.