Keresés

Részletes keresés

Gonosz Frici Creative Commons License 2000.07.20 0 0 704
Nem lenne rossz, ha az Index még a honlapot is be tudná vállalni, mert különben megint csak nehézségeink lennének, honnan vegyünk gépet, hova tegyük, stb.
Előzmény: Törölt nick (701)
maplesyrup Creative Commons License 2000.07.20 0 0 703
Trebitsch nem győzött meg, mivel demokrácia van, fenntartásokkal, de elfogadva.
Szobor legyen ez a lényeg.
Előzmény: pernahajder (698)
Pásztörperc Creative Commons License 2000.07.20 0 0 702
Trebitsch, dekóder: max. egyetértek.

Ha bárki: Demokrata, Munkáspárt, MAKOSZ, MIÉP (hogy az eddigi pl.-knál maradjak) megjelenik itt vmennyi suskával, és elhajtjátok, hogy nem köll, én kiszállok. Ez nem fenyegetés, ez ígéret. Akik — bármily töredékesen is — ismerik eddigi munkásságomat, sejthetik, mennyire fáj ez most nekem. Lehetséges kompromisszum: intézményi támogatóknál megjelölhetünk minimumot (100 000 Ft?).

Előzmény: dekóder (699)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.20 0 0 701
Tamogatokrol....Csinaljuk meg a honlapot, aztan mondjuk meg a sponzoroknak lyol, hogy fel lesznek sorolva ottan ezerrel...Aztan a lapot lehet frissiteni, infok Rejtorol, quiz, infok az alapitvanyrol es egyebek.
Ha kell elvallalom a honlapot, bar sejtesem szerint vagyunk itt nehanyan akik mar "osszecsaptak" egy ket honlapot...:)
Aztan ha domain-t kell hostoltani akkor azt is eltudom vallalni, bar mondjuk ez se hangzana ojan rosszul (de jol se): http://rejto.index.hu

Szal itten allok a vartan, mint minden hazafi kotelidegekkel...:)
Horasz

pernahajder Creative Commons License 2000.07.20 0 0 700
FIGYELEM!!!

Természetesen csak az a hét legyen kurátor, akik maplesyrup listáján eredetileg is szerepeltek.

Új nickekkel ne tessék itt partizánkodni, mer jön Csülök az ő nagy mafla tenyerével, asztán...

Tisztelettel: pernahajder (Gorcsev Iván megbízásából is)

dekóder Creative Commons License 2000.07.20 0 0 699
Ha _bármelyik_ lap pénzzel támogatja a kezdeményezést, akkor az megérdemli, hogy általunk reklámozza magát. :-)
Előzmény: Trebitsch (693)
pernahajder Creative Commons License 2000.07.20 0 0 698
Trebitsch meggyőzött, akkor legyen az index. És 1etértek.

Galadriel! Én soha nem bántottam egy gyógyszerészt se! Kikérem magamnak!

A szervert meg válcsák má le, ha magától nem mond le.

Gonosz Frici Creative Commons License 2000.07.20 0 0 697
Horaszhoz csatlakozva, ha segiteni kell, szoljatok. El nem nagyon tudok mozdulni, de telefonok, stb., akármi.
Előzmény: Törölt nick (689)
Troppauer Hümér Creative Commons License 2000.07.20 0 0 696
Azok a szpáhik, mintegy századnyian, akiknek csökkent műélvező képességük fejlődött ki, most már lábadoznak az oráni kórházban. Sajnos, most csökkent hallásúak lettek, mert károsodtak egy kissé a pofonoktól.

Pedig éppen a Hajnalpírt költöttem, költögettem Moha szakállán, és Pepita Oféliát kenegettem Lépesmézzel, amikor belém botlottak.

Ezért kerülte el figyelmemet a topic.

Ismeritek a legújabb verses kötetem?

Címe: Alapítvány repül a Szahara fölött.

hajnalpír Creative Commons License 2000.07.20 0 0 695
Gala, max. Neked antipatikus.
Ne beszélj a nép nevében:))

üdv.
Aurora

Előzmény: Törölt nick (688)
hajnalpír Creative Commons License 2000.07.20 0 0 694
Gala, max Neked antipatikus.
Ne beszélj a nép nevében:))

üdv.
Aurora

Előzmény: Törölt nick (688)
Trebitsch Creative Commons License 2000.07.20 0 0 693
barco kartács,

ezek már megtörténtek... Van jogászunk, több is, a meló favágó részét meg rálőcsöltük az Indexre lyól. :) Szobrászunk is van, ős-indexes, és elvállalta gyakorlatilag ingyen, bár ő ezt tagadja.

Lovagolni nem engedünk senkit. Támogatókra viszont szükségünk van, a médiákoktól, mert ha nem elég nagy a publicity, akkor nem gyön össze a suska. Tehát ha jön egy újság, tévé vagy akárki, hogy ők márpedig egy-két millióval beszállnának, énszerintem csak nem kéne elhajtani egyiket se. :)
Cserébe leírhatják elmondhatják, hogy "mi is hozzájárultunk x összeggel a szoborhoz" azt slussz. Kerekíthetnek cikket belőle -úgyis uborkaszezon van- meg effélék...
Szerintem nincs ezzel semmi baj, de ha leszavazzátok, természetesen úgy lesz, ahogy a többség akarja.
A székhely meg huszadrangú kérdés, mint ahogy a bejegyzés ideje is. Bejegyzés alatt álló alapítvány már nyithat számlát vígan, a többi meg nem érdekes.

Söööööööört! :)

Előzmény: barco (686)
ivanpeti Creative Commons License 2000.07.20 0 0 692
Trebitsch!

Szobor.

Előzmény: Trebitsch (683)
ivanpeti Creative Commons License 2000.07.20 0 0 691
Trebitsch!

Részemről rendben.

Gonosz Frici Creative Commons License 2000.07.20 0 0 690
Alapitvány, alapítók, mi mind szobor és utcatábla, ahogy megbeszéltük.
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.20 0 0 689
Trebitsch the igazi....

Minden jo lesz....Mond az MTI nek, hogy alapitvany van, emberek szertnenek Rejtore melekezni, tervezunk szobrot, emlektablat es Rejtorol valo megemlekezest mintr, rendezvenyek stb...:-)

Ha valamiben segithetek intezes telefonalgatas akkor szoljatok..ugyis egesz nap csak itten vagyok a melohejen...

Mindent bele....:-)

Horasz

ivanpeti Creative Commons License 2000.07.20 0 0 687
Emberek! Ez volt a hét poénja:

" Az Index szervere meg mongyon le."-

barco Creative Commons License 2000.07.20 0 0 686
Három észrevétel:

1. Gala és Urby véleményével értek egyet: ne lovagoljanak a hátunkon sem újságok, sem szervezetek. Bármelyik újság bármenyik dolgozója magánemberként beszállhatna, az újság pedig csinálhatná a publicitást.

2. pernahajder 644-hez: jó ötlet a Bp-en kívüli székhely, az ingyent annyival módosítanám, hogy mi az, hogy ingyen? a címtulaj is beszállhat! :-)

3. A TV2-es műsor hasznos volt, adhat egy pluszt, hogy komolyabban vevődjék a kezdeményezés és Trebitsch segélykiáltásait meghallja egy Rejtő-fan egy ügyvéd meg szobrász is, szigorúan magánemberként.

dekóder Creative Commons License 2000.07.20 0 0 685
Ezt támogatom továbbra is.

pernahajder, kedves, itten mindenki egyet akar, csak kicsit másképp, nem köll senkit ledorongolni.

Előzmény: ivanpeti (682)
ivanpeti Creative Commons License 2000.07.20 0 0 684
Már csak tiszteletből is meg kellene keresni a jogok bírtokosát.

Hogy a többiek félre ne értsék, engedély, zsűri kell a szoborhoz, csak nem a jogok tulajdonosától.

Előzmény: pernahajder (681)
Trebitsch Creative Commons License 2000.07.20 0 0 683
A rohadt életbe, ezt küldtem volna el, de nem voltam képes rá.
MTI beszély megvót, ha nem lyó, engem lehet agyonütni.
Az Index szervere meg mongyon le.

Kartácsok,

események fölpörögtek, időm nulla. GG-t és graffot már elsősegélyben részesítették, és teljes mellszélességgel intézik az alapítványtot. A jogászt nem verhettem meg, mer lyogásznő.
Minden költséget és adminisztrációt átvállanak, a dolog meglesz, mer úgyis addig ütöm őket. :)
Székhelynek az Index lesz, mer ne legyünk már cmucigok, ez nekik reklám, és végülis mégicsak ide írogattunk mind, amit nem tehettünk vóna meg, ha... :)

Más: MTi-től kerestek, mer hírt akarnak. 10 percen belül vissza kell hívnom. _Most_ válaszoljatok gyorsan, hogy lyó lesz-e ez így, tehát alapítvány, alapítók mi mind (kurátorokat kivéve), szobor, utcatábla -mer azt már intézik, vagy mi legyen?
A kérdés az, hogy ha ezt így elmondom az MTI-s srácnak (első blikkre lyó felynek tűnt), akkor agyonüttök, vagy nem. :)

ivanpeti Creative Commons License 2000.07.20 0 0 682
Nekem mindegy, hol a székhely, akár lehet az irodám is kanizsán, de:
-Rejtő Pesthez köthető;
-nem érdekes, ha a cégbíróság késik a bejegyzéssel;
-ha az index szerkesztősége, vagy tulajdonosa hozzájárul, akkor a vírtuális és valós székhely megegyezik.
pernahajder Creative Commons License 2000.07.20 0 0 681
Az alapítvány nevéhez nem kell jóváhagyás. A szoborhoz sem. Vagy gondoljátok, hogy egy Radnóti, vagy Nagy Imre szoborhoz engedélyt kellett kérni?

Ne akadékoskoggyatok, vagyunk itt páran akik konyítanak valamit a jogi dógokhoz, maj üvöltünk, ha valami nem stimmel!

A copyright az írásművekre vonatkozik bogaraim. A Rejtőt meg azér szeressük, amiket P. Howard néven írt.

Előzmény: Törölt nick (680)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.20 0 0 680
P. Horward illetve Rejto Jeno minden copyright joga, Revai Gyulae, o Rejto testvere volt, nem tudom el-e, hal-e..., ha o nem el, akkor az o joigutodjai a tulajdonosok...
Promociorol annyit, hogy nekem pl. a vianovonal igen/ sota akar a figyelonel igen jo kapcsolataim vannak....:-). Egyseges sajtokozlemeny megjeltetese szerintem kisebb szervezessel igencsak konnyen megoldhato....
Szvsz Rejto Jeno Alapitvanynak mint nevnek jobban orulnek..., szekhelynek javaslom dunaujvarost...az ottani foiskolan igenjo kapcsolataim vannak...odatehetnenk a szekhelyunket...:)
De lattom itt ram a kutya sem figyel....

Horasz

Előzmény: Törölt nick (670)
pernahajder Creative Commons License 2000.07.20 0 0 679
Atyavilág, mi a fenét csináltam én lenn? Megbolondult a gépem, vagy a szerver, vagy a drót?

Vagy én?

IVANPETI

Ércsétek már meg: bejegyeztetjük vidéken, hogy gyorsabb legyen. Aztán, ahogy Pásztörperc mondta, átköltöztetjük Budapestre. Pl. A Piszkos Fred kocsmába, amit auóra drága javallt!

Olyan nehéz esztet itten megérteni?

Előzmény: ivanpeti (676)
ivanpeti Creative Commons License 2000.07.20 0 0 678
Javítás:

" Az alapítvány bejegyzése előtti adományokra az igazolás _utólag_ kiadható, ha egyébként..."

Rastaman Creative Commons License 2000.07.20 0 0 677
Ezzel egyet kell, hogy ertsek.

Nem tudjatok hogyan sikerult az Indexeseknek elerniuk, hogy a happe Japan utjat a TV-ben is bemutattak? Lehetne vmi hasonlot ezzel kapcs.-ban is, es szvsz ebben a kezdemenyezesben kicsit tobb a ratio (nem akarok senkit se megserteni!)

Előzmény: Törölt nick (656)
ivanpeti Creative Commons License 2000.07.20 0 0 676
Nem elég, hogy lassú, de áramszünetem is volt.

Na. Az alapítvány bejegyzése előtti adományokra az igazolás kiadható, ha egyébként az adományozó megfelel az előírásoknak.

Ne részletezzük, de az egyesület hátrányosabb.

Tiltakozom az ellen, hogy bármely párt, vagy pártmédium tőkét kovácsoljon az ötletből.

Megismétlem : véleményem szerint az alapító legyen az index, a székhely is.

A kuratóriummal egyetértek, ha ők is. Kérem tölük sorban ide a topicba az elfogadó nyilatkozatot.

hajnalpír Creative Commons License 2000.07.20 0 0 675
Ha maradtok pestnél, akkor viszont
ott a Piszkos Fred kocsma. Náluk minden a
Rejtőről szól, stílszerü is lenne, és biztos
támogatnák az ötletet.

üdv.
Aurora

Urby Creative Commons License 2000.07.20 0 0 674
Ezzel egyetértek. A tudósítás más, az még jó is, de jó lenne elkerülni, hogy bármely sajtóterméken keresztül bármely politikai tömörülés "beszivárogjon", anyagi vagy erkölcsi támogatását saját célra felhasználja.
Előzmény: Törölt nick (647)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!