nem, kicsiszívem, ennek semmi köze az empátiához, ilyen az emberi természet, hogy a "mi" értékesebb mint az "ők", basic szociológia, ha méltóztatsz utánaolvasni, és hazudik, aki mást állt, mert lehet empátiázni két olyan nép esetében, akihez semmi közöd, de abban a percben, hogy érintett leszel, nálad is billenni fog a "mi" irányába
"Minden élet számít, mindegyik pontosan ugyanannyit ér."
Hadith on Dunya: Worldly life is nearly worthless to Allah
Sahl ibn Sad reported: The Messenger of Allah, peace and blessings be upon him, said, If the world were as worthy to Allah as the wing of a mosquito, an unbeliever would not even be given a sip of water.
Az al-Aksza Mártírok Brigádja közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy egy izraeli csapás során meghalt egyik helyszíni parancsnoka, Dhafer Ahmed Khamis Abu Younis, más néven Abu Hamza.
Izraeli média: Egy katonai felszerelést és felszerelést szállító amerikai szállítógép landolt az Eilat melletti Ramon repülőtéren
Én itt a fórumon épp eleget olvastam az elmúlt évtizedekben "Szerinted nem egyenlő minden ember?" népétől, mikor demokratikusan fejtegették, miért volt jogos Drezda bombázása, a Hirosimára, Nagaszakira ledobott kép atombomba, továbbá a magyar civileket lemészárló Tito partizánok rémtettei.
A Hamász összes ügynöke kifejezett utasításokat kapott civilek megölésére és elrablására, beleértve az időseket, nőket és gyerekeket. Amíg ezt tették, parancsnokaik Gázában maradtak.
"Az utasítások nők és gyermekek elrablására irányultak" - mondta az egyik. Egy másik egy holttesttel való találkozást írt le, mondván: "A teste a földön feküdt. Lelőttem, és a parancsnokom kiabált velem, amiért golyókat pazaroltam egy holttestre."
Világossá tették, hogy amikor gyilkosságról van szó, nem szabad különbséget tenni civilek és katonák között.
A videó végén a Hamász-ügynökök mindegyikét megkérdezték, hogy amit tettek, megengedett-e az iszlámban. Mindannyian ugyanazt válaszolták: "Nem. Az iszlám nem engedi meg a nők és a gyermekek megölését."