Erről a képről az jutott az eszembe, h a Férjemet egyszer, persze már nagyobb volt, beágyazták, simán rácsukták az ágyat, ágyneműstől mindenestül... :-) de aztán meglett. Figyeljetek oda Rá! :DD
Ha ez megnyugtat nekem feszült a pocim eléggé, és volt még egy csomó dolog amitől frászt kaptam, de szerencsére semmi komoly csak túlaggódtam:))) Makk egészséges lett a kisfiam!
hamarosan élni fogok a lehetőséggel, de egyelőre nem vagyok biztos abban, hogy kislány a pocaklakó (dokim a fiamnál is tévedett először...) és nincs nevünk, még nem, találtuk meg az igazit. :)
Hát, ha öklömnyi profiterolt tolsz magadba, párosával, akkor normális. :-P Elvileg ki lehet húzni a terhesség első felét hízás nélkül is, pláne, ha volt eg ykis induló fölösleg is. Ha nem volt, akkor teljesen rendjén van a 3,5 kg hízás, innentől még kb. 10-re számíthatsz, ha továbbra s így eszel.
veron: nagyon sok drukk megy holnapra nektek! Izgi:-) Egy kicsit irigykedek, mert nálunk sajna semmi jele nincs, hogy a közeljövőben szülnénk, pedig már nagyon-nagyon szeretném. Egyre fárasztóbb a két nagyobb-kicsivel és igazából már nincs semmi, amit még várnunk kellene. Már én is szeretnék babázni... Tegnap azt számoltam, hogy Aida pont ennyi idősen született:-)
Szerintetek az normális, hogy a terhesség első 19 hete alatt 3,6 kilót híztam?
53-ról indultam és most vagyok 56,6. Múlt héten még csak 56 voltam, hirtelen rám ugrott 60 deka... Habár rendesen eszem és most is betermeltem 2 akkora profiterolt mint az öklöm.
veron: Annyira drukkolok holnapra (de még mára is, hátha-hátha megindul magától) !!!! Szép szülést kívánok! Kicsit irigykedem is (na nem úgy), hogy Te már holnap a kezedben tarthatod...de nekem azért még van jó pár hetem, nem is siettetem, csak már babáznék :)))
Hát én aludni most a melegedés miatt nem tudok, nyitott ablakkal is folyik rólam a víz :S (távfűtés) Amúgy a szopipárna jó, avval tudok én is félig hason aludni. Viszont háton feküdni 10 percnél többet nem tudok újabban, mert akkor alig kapok levegőt :(
Holnap szülünk! :) Már kevesebb, mint 24 óra múlva találkozhatunk a kislányunkkal :)
Reggel 7-kor jelenés a kórházban, dokim fél 9-re tervezi a műtétet. Van bennem egy jó adag para, meg kicsit bizarr, hogy gyakorlatilag visszaszámolhatok a kisbabám születéséig :)
én semmi paranormál filmet nem nézek :) nem nekem való, a horrort is messziről elkerülöm. Szimplán csak nem találtam kényelmes pozíciót.
Igen, én is arra gondoltam hogy a szopi párna majd megoldja és vettem is egy nagyobbat, de a benne lévő polisztirol gyöngy olyan hangosan zizeg hogy nem tudok tőle aludni :(( egyenlőre marad a mostani, de lehet hogy majd nézek valami más töltetűt, hátha.
Allia,
anyakönyveztetésnek utána kell még járjak, de amikor férjhez mentem gondolkodtam rajta, hogy hivatalosan is felveszem a Mayát (eddig csak becézve használom, használják barátok tizenévek óta) és az anyakönyvvezető csaj simán beírta volna, aztán végül megtartottam az eredeti nevem - Anya emlékére...
Én nagyon rosszul alszom vagy 2 hete, pedig még csak 19. hetes vagyok. Nem találok kénylemes pozíciót, csak forgolódok... De az is igaz, hogy megnéztem a Paranormal Activity c. filmet és ha felébredek (elég gyakran), akkor mindig eszembe jut. :-/