welcome pt 11 -
határeset, de nem értem mi köze a sörnek a 18 évhez?
a törvény nem tiltja a fogyasztást, csak a 18 éven aluliak kiszolgálását szankcionálhatja nyilvános helyen
köszi de remélem megpróbálsz minden tőled telhetőt.. én csak egy egyszerű nőicipő-kereskedő vagyok
tegnapi poén:
"seven: papa mi a különbség a férfi és a nő között?
al:.......................... az egyik dolgozik , a másik nő!
seven: akkor ms. darcy férfi?
al: (bájos vigyor)....................igen!!
seven: és mr. darcy nő?
al:(vigyor minr előbb)......igen..."
ó Al !
kösz a regisztrációt. egyébként csak egy néző vagyok a sok közü, aki néha hozzájut bizalmas infokhoz. ígyl
sajnos nem áll módomban intézkedni a sorozat végtelenítése ügyében, bármily fájó is ez nekünk. minden sorozat véget ér egyszer. még kapt. Onedin, vagy Isaura is megszakadt. ígérem, ha tudok valamit szólok.
üdv
kovcsi
végre ide találtam. azonnal jelentkezem pártoló tagnak és tisztelt reménybeli, leendő tagtársakkal megosztok egy bizalmas információt:
szeptember 27-től ismét lesznek új részek a tv3-on, az ismétlések mellett, tehát egy óra röhögés és farokvakarás, és ez így megy november elejéig, amikor sajnos véget ér a sorozat...
nálunk még nincs akkora hagyománya ezeknek a buliknak...talán néhány év múlva
egyébként az általam említett helyen a kiválasztott lány az asztalodon táncol és vetkőzik- pénz kérdése az egész- és csak téged szórakoztat...
elvinni viszont nem lehet őket
És mi jót meséltek a honi intézményekről? A sorozatbéliek ugyanis nagyon hangulatosak, de itthon aligha tolerálnák a Tv-ben látott viselkedési formát. Vagy ott is tömegbunyóba torkollnak az események, mint egyes részek végén láthattuk? :))
Mit is hozhatnék fel mentségemre? Hm, lássuk csak:
-a nagy példaképhez hasonló színvonalú munkával rendelkezem és az ehhez dukáló 'kimagasló' keresettel.:)
-sörpocak már alakul,kopaszodás még nem annyira.
-'Nagy Dudák' rulez!:)
-Hétköznap este,TV3,19.30: ülök a készülék előtt, bal kezemben távkapcsoló (a reklámnál átkapcsolok),jobbkezem a nadrágomban.:)
Most hirtelen ennyi.
Egyébként tényleg összegyűlnek időnként valahol a klubtagok a topic-ról? :)
Ha valaki sikerrel járna NO MA'AM-póló ügyben az írjon majd!
Egyébiránt Al Bud Bundy-hoz fordulnék remegő térdekkel, hogy elfogadná-e jelentkezésem, mint pártoló tag?
Nem akarok hamis illúziókat kelteni, de én már láttam NO MA'AM-es pólót a Pólus Centerben, athszime a 'Space' nevű üzletben (valahol középtájon az OTP-vel szemközt). Persze nem olyan volt, mint a TV-ben, hanem fekete volt, elöl egy Al Bundy fej karikatúrája, hátul pedig a NO MA'AM címer (embléma?). Volt egy hasonló Peggy-s verzójú póló is, de annak nem tudom mi volt a hátán.
Szóval ott meg lehetne próbálni rákérdezni.