A "vezeték nélküli átlövő" nem tudja a "fejet" /LNB/ vezérelni, sajnos...mert a beltérinek is, akkor, a szomszédnál kellene "figyelni".A megoldás --> tető! /árbócon/
Tudom, hogy hogy néz ki egy ház. Azt is tudom, hogy kell antennát szerelni. Úgy látszik, hogy nem értetted a problémám. Ez egy társasház. Máshová nem szerelhetek antennát, mint az ablakaimra, ami északi irányba néznek. Erre kértem, valami segítséget, persze, ha van. Ha nem veszel komolyan, akkor inkább ne válaszolj légyszíves. Köszönöm.
A rózsaszín csekkes utalásnál több pluszköltséget számol fel a posta, mint amit ők ráraknak végül a havidíjra. A februáriról ráadásul már időben is lecsúsztam, így is-úgy is kapok megint felszólítót, mert már lejárt a határidő. Köszönöm a választ egyébként.
haznak van teteje oda ,vagy van erkeje kelet vagy nyugaton akkor oda allitani 4agu alványtartora lavort.vagy erkéjtartora szerelni tányért!! minden megoldhato.
Örülök, hogy van ilyen topik, bár hiába fogom itt is leírni a problémám, mivel az ügyintéző sem volt képes segíteni. :s
Már nagyon sokszor megbántam, hogy UPC-s lettem, alig várom, hogy kilépjek tőlük.
A legújabb húzásuk, hogy 3900 Ft-os havidíj helyett fizetek 4400-at, mivel ügyesen rárakják a végső fizetési emlékeztető-t a 3900 Ft-ra. A havidíjamat a számlámról vonják, illetve vonták mindig is. Most viszont fedezet hiányára hivatkozva nem vonják le, ezért következő hónap elején jön a frankó kis levelük a számlával együtt. A vicc már csak az, hogy az összeg amit vonniuk kellene rajta van a számlámon. :D
Sziasztok. Lehet, hogy hülye lesz a kérdésem, de hát ha tudd valaki itt segíteni nekem. Kint vagyok németbe, a szobám ablakai északi fekvésűek. A főbérlőm nem engedi, hogy felszereljem az antennát déli oldalra. Tudnátok, esetleg valami tanácsot adni, hogy ezekkel a feltételekkel, még is tudjak valahogy jelet fogni. Tudom, hogy abszurd a kérdésem, de hát, hát ha mégis valakinek lesz valami ötlete. Köszönök minden jó ötletet , ha van esetleg a problémámra.
A beltéridben Nagrás kártya van, az párosítva van.
Neked Irdetos kártya kell, elvileg az ügyfélszolgálaton nem lehet akadály a csere a beltéri leadása mellett.
Modulnál én ezt ajánlom, most vettem a téli olimpiára, hibátlanul kezeli a kártyát, a HD csomagot is (Samsungom van), semmi várakozási idő.nincs csatornaváltáskor. Lehet.még kapni a TechniSat.modulját, ami picivel olcsóbb, de állítólag kevésbé kezeli jól a UPCD kártyát.
Segítségeteket szeretném kérni. Lg- tvmet szeretném használni CI modullal az a kérdésem hogy milyen modult vegyek? A upc kártyámat és a beltérit humax UD-FOX 4 éve kaptam. próbáltam a kártyámat át tenni másik beltéribe de ki írta hogy nincs vele párosítva nem tudom ez számít e valamit. ha veszek egy ci modult akkor azzal kell párosítanom ha igen hogyan ? válaszokat előre is köszönöm
Az lenne a gondom, hogy régi beltérink, ma meghalt. Egy Philips DSR2111 ről van szó.
Kérdésem. Kb 8éve van szerződésünk a szolgáltatóval, és minden cuccot ő adott. Most ki cseréli e a beltérit térítés mentesen, vagy nekem kell téríteni az árát.
nem olyan egyszerü hogy elkezdünk hozza barkacsolni egy softvert ami tud mindent .....
sokminden kell hozza ...
melegitő ,memoria mentése ,eprom olvaso ,jtag program ....
szia ehhez boxhoz nincs semilyen magyar szoftver amivel hasznalni lehetne forgatást...
motor forgatás nem tudja upc program !!
csak sajat HD vevövel megy .
kártyája párositva van ... nagravision 3 kodolasal.
kártya olvasashoz tudom azonositot de keves hogy olvassa kártyát oscam/open source cam/ smargobol .
van ice kártya nincs parositva lang nyelv van .
sajat box : dreambox ,gigablue vu+, pc ,optibox evo amiko alien ,golden media spark , alma,
Úgy látszik nem engedi valamiért a képet be rakni az íráshoz...és még 1 gond volna vele hogy az M1 es és az M1 HD azt írja már napok óta hogy korlátozva van a csatorna...Miért van ez?itt a kép
Sziasztok! lenne egy pár kérdésem tőletek hátha bírtok nekem segíteni benne.Ilyen újfajta beltérit kaptam :
és az lenne a kérdésem hogy valaki boldogult már antenna forgatással?mert nekem sehogy sem megy nem tudom atumatikusan forgatni az Astráról 19,2 ről a Thor upc re mert mindig vissza megy az Astrára automatikusan.segítsen már valaki nekem ebben mi a teendő?Valaki lépésről lépésre írja már le a forgató motor be állítását diseqc motor 1.2. És esetleg valaki tud hozzá olyan szoftvert ami feltörni a pendrive átmásolásának tiltását?mert Magyarországon tiltott ez a dolog más országokban úgy tudom fel van oldva ezen menü pontja...Kérésre Skyp címet tudok adni nagyon fontos volna a segítségetek.Köszi előre is :)
Az lett, hivtam oket es most mar monden okay! Uj elofizeto vagyok, es mivel az indulas utan kerestem ra erre a frekire talan azert nem mentek.
A tv samu f 6-os szeria. Ezen; muholdrendszer/a vevofej beallitasa/transzponder es a traszponderre nyomva elojon egy legordulo menu a frekikkel, na ennek az aljan van egy "felhasznalloi" opcio.