rákaTTantunk, az ígért 3 állásos körfűtőház fordítókorong nélküli rajzot próbálgatom, jelenleg ez a lehető legjobb megoldásom a számodra. Min 85x35 cm hely kell hozzá...
Örülök hogy tetszik a 342-es pulyka a kedves fórum lakóknak:-) Úgy gondolom és remélem kedves barátom ModeliTT is így vélekedik, hogy lesz fojtatása közös munkánknak. Mert lehet ezt még fokozni és fogjuk is!:-))
Lehetne kérni leírást a készítés folyamatáról. Engem nagyon érdekelne, hogy mi az alap és mi az építés elemei. Mivel én is festegetek és építgettek. Igaz én csak személy- és tehervagonokat.
Nekem a Topiktalálkozón szerencsém volt egészen közelről megcsodálni ezt a kis remekművet. Nagyon részletgazdag, csodaszép modell! Várjuk a folytatást! Gratula!
Szevasztok ! TeTTes társam Gábor 70 unszolására felteszek képet a széria No.1 -eséről döntsétek el érdemes volt-e dolgozni vele !! A harmadik képen Jakoa topik társunk ékszerét is mellé mertük tenni !!! Az első kép már buli után készűlt ,itt már teljes diszében pózol !!
A szaküzlettöl nem lehet elvárni, hogy forrasztovassal nekimenjenek a drotoknak.
Kifelejtettek némi huzalozást.
Soroljam még?
(Egy meg nem nevezett cégnél amikor megcsinálták a sikeres 10. sorozatot (kb. 50000 db) egy berendezésböl valakinek eszébe jutott hogy ujitani kellene.
Ujitottak. a berendezés két egységböl állt. Az egyiken 21 polusu volt a stekker a másikon 20...)
Ma dobtam egy hátast, amikor megtudtam, hogy a ROCO visszavonta a 35002-es kat.számon behirdetett új digitális start-szettjét.
Hallottam indokokat, de igazán a digitális témában jártas topiktársaktól várnék magyarázatot, hogy ha persze ismerik a problémát.
Állítólag az új mozdonyok megzavarodnak, ha más dekóder kerül beléjük. Nevezetesen a Lenz-ek kerültek szóba, hogy pl. analóg üzemben csak az egyik irányba világítanak.
Mekkora annak az esélye, hogy valaki egy ilyen mozdonnyal, dekódercsere után, analóg üzemben játszik...?
Sajnos el kell fogadnunk, hogy a bulvár ide is betolja a szőrös patáját.
Ezek a poénok eléldegélnek pár napig, hétig, aztán már nem lesz jelentősége.
Én a magam részéről csak annyit javaslok az ilyen hoax-ok beillesztésekor, hogy a kedves hozzászóló lapozzon vissza kb. 1-2 hetet és ha rátalál a szövegre, akkor legalább nem hozza magát kínos helyzetbe a topiklakók körében, ha ismét beidézi.
Az is érdekelne, ha valaki építene mondjuk a linken szereplő JA asztalához képest csak 10-ed olyat, vajon mekkora hírértékkel bírna...