Mondjuk én drukkolok, hogy simán összejöjjön, mert akkor talán végre sikerül megnyugtatni a lelkedet :-)
Először augusztus 11-én írtál a téli gumi vásárlási szándékodról, azóta 11 kérdést tettél fel. A hozzászólásokból látszik, hogy rongyosra olvastad az összes létező tesztet, a legjobb árakért feltúrtad az internetet, többször is.
Nade ha a 17 ezer forintos gumit megkapod 13 alatt, akkor legalább tényleg megérte :-)
Mire lehet akkor számítani, ha egy weboldalon megrendeltem 4 gumit reggel (meglehetősen jó áron), megkaptam a visszaigazolást róla majd most megnéztem ismét a weboldalon és már jóval drágábbak az abroncsok. Ilyenkor köteles azon az áron adni nekem amennyiről a visszaigazolt számla szól?
Mire lehet akkor számítani, ha egy weboldalon megrendeltem 4 gumit reggel (meglehetősen jó áron), megkaptam a visszaigazolást róla majd most megnéztem ismét a weboldalon és már jóval drágábbak az abroncsok. Ilyenkor köteles azon az áron adni nekem amennyiről a visszaigazolt számla szól?
Konkrétan 195/65 R15 91T-s Continental TS850 12.194Ft/db áron volt reggel ezért meg is rendeltem. Most meg már 17500 Ft körül van a weboldalon.
Ilyenkor mázlim van vagy szólhatnak hogy hibára való tekintettel nem teljesítik a megrendelést? Mert amúgy nem csak ez a gumi volt ilyen olcsó reggel, hanem más márka is sőt más méretekben is jóval olcsóbbak voltak a gumik.
Az mennyiben lenne gond ha mondjuk egy Astra H 1.6-ra az erősített XL-es 195/65 R15 95 T-s téligumit vennék nem pedig a rendes 91T-t? Ebből lenne valami hátrányom?
akkor a bridgestone kiesik. yokohama lenne a normalis valasztas, mert az T-s, a toyo meg csak Q-s, de a masik tengelyen(mint kozben rajottem) toyo van. toyo ertelme csak az lenne hogy korbe ugyanaz legyen
Az mennyiben lenne gond ha mondjuk egy Astra H 1.6-ra az erősített XL-es 195/65 R15 95 T-s téligumit vennék nem pedig a rendes 91T-t? Ebből lenne valami hátrányom?
Én a Yokohamát, de én egyrészt mániákus vagyok, másrészt ezt használom 3 éve (előtte meg az elődjét a 901-et) és meg vagyok vele elégedve a mi éghajlati viszonyaink között. Persze én nem 30 centis hóban közlekedem a hegyekben.