Keresés

Részletes keresés

Gandas Creative Commons License 2005.02.08 0 0 592
„Ha Gandas azt teszi, amit, miért kell nektek mindenáron valami felsöbb értelmet belevinni? És kétkedni? Miért nem lehetne okos, érett az a nö? Erre a kérdésemre nem kaptam még választ.... de várom…”

 

Várjuk, azóta is.

 

„…nagyon elképzelhetö, hogy akár tucatnyi nö is igent mond Gandasnak ...akármilyen indíttatással. Miért olyan hihetetlen ez nektek? Ha azt írná, 18-22 éves lányokkal csinálja ezt, én magam is kétkednék.”

 

Elismerem, lehet, hogy a 30-as, 40-es korosztály valamivel könnyebben kapható, de a fiatalabbak se mennek egy kis vagányságért a szomszédba, bennük is ötvöződhet (elég gyakran, a tapasztalataimat alapul véve) a felelős döntés tudata a bátorsággal.

 

„Ja, és az érettebbek nem is jelenti mindig, hogy idösebbek lennének...”

 

Ja, igen, hogy valaki végre kimondta!

 

„Miért ragaszkodsz görcsösen ahhoz, hogy nem lehet érett és igényes a nö? EZ a szüklátókörüség... Nem tudod elképzelni az ellenkezöjét, ezért az akkor nem is létezik??? Erre szeretnék választ kapni Töled.”

 

Én is erre szeretnék választ kapni Anustól és a vele egy követ fújóktól.

 

„Miért akarod mindenáron könnyen kapható nöcskéknek tekinteni azokat, akik lehet hogy annyira belefásultak már az életbe, hogy ezen lehetöségeket pozitívan értékelik. Miért olyan elképzelhetetlen ez?”

 

Nem elképzelhetetlen, csak nem szívesen vallják be maguknak Anusék, hogy ezek a nők mások is lehetnek, mint kurvák. Remélem, válaszolgatnak majd a kényelmetlen kérdésekre, meg arra a célzásodra is reagálnak, amit föntebb teszel, miszerint történhet a dolog a hölgyek részéről „akármilyen indíttatással”.

 

„…a férfi egyszer udvarolhat öszintén az életében, utána már egy bejáratott klisé lesz, ha ezt akarod hallani, kedves Évonya, akkor tessék, ha azt akarod hallani, amit elötted 15 másik nö, de más színnel, névvel behelyettesítve, akkor tessék… képtelen vagy elfogadni olyan helyzeteket, amik számodra, a világnézetedre kényelmetlenek. Na, nem az, hogy mások is dugnak, hanem hogy akár 30 perc után, és ÖRÖMMEL. Szerintem Gandas ismeri azt az érzést, az örömöt, mert ezt lehet látni az arcukon, és ez nem megjátszott, mint az 5 éves házasságban az orgazmusuk... nem mondom, hogy mindig öszinte, de általában igen.”

 

Ennyit a felszín és a mély kapcsolatáról, meg arról, ki az, aki az igazi értékeket keresi a szexben, és ki az, aki nem.

Előzmény: Campi (588)
Gandas Creative Commons License 2005.02.08 0 0 591

„Persze mondom mindezt annak a  minimális mintavételezési lehetőségnek a   birtokában amit az ismerőseim és magam jelentek, mint saját tapasztalat.”

 

Hidd el, nekem is vannak tapasztalataim, csak én sokkal szélesebb körben „szondáztattam” már… Arról most ne folytassunk vitát, hogy hány érett nőt, pontosabban hány magamnál idősebbet és fiatalabbat fektettem már le, a polémia terméketlen lenne, de annyit elárulhatok, hogy alábecsül az, aki a számot csupán egy-két tucatnyira taksálja. Ez nem dicsekvés, ez ténymegállapítás.

 

Árnyékbokszolást folytattok… olyanok vagytok – Te, Évonya meg a hozzátok hasonlók --, mint az egyszeri moldvai pásztorfiú, aki leereszkedve a hegyekből rácsodálkozik a templomi orgonára meg az ostyára, ugyanis el sem tudta képzelni, hogy más is van a világon, mint az esztena meg a gomolyasajt. A konkrét tapasztalatok hiányát sejteti, erre enged következtetni az a tény is, hogy ennek a topicnak mindössze a legelején találhatók beszámolók konkrét kalandokról, azóta csak én meg Rip számoltunk be megtörtént, kézzelfogható esetekről, az összes többi hozzászóló ténykedése kimerült a frázispuffogtatásban meg a sárdobálásban, a mocskolódásban, vagy épp abban, hogy látókörötöket próbálja kissé szélesíteni a józanabb szemléletmód kimunkálása érdekében (ZR, Campi és még néhányan).

 

Te magad írod különben az adatlapodon, hogy „eszem egy szál sincs” (ez a hihetőbb verzió, már megbocsáss), miközben magad „okos érett nő”-ként aposztrofálva, az 585. hozzászólásból kitetszőleg, az érett nőktől elvárható vénkisasszonyos magatartásról papolsz. A két kijelentés között szerény meglátásom szerint nem is csekély mérvű logikai ellentmondás feszül.

 

„…egyáltalán nem arról van szó, hogy nem tudnánk, hogy melyik utat járjuk… Hanem arról, hogy egész más utakon járunk, mint mondjuk te kedves Gandas!”

 

Campi a „járják” igét, a kontextusból gyaníthatóan, felszólító módban érti. Vagyis: a férfiak és a nők többsége dilemmázik, nem meri felvállalni, legalábbis a szexust illetően, saját magát. Vele értek egyet egyébként. Azzal meg, hogy más utakon jártok, fölösleges volt újra előhozakodni.

 

„…mindössze azt vonnám kétségbe ,hogy a  nők akiket ily módon vadászol le, mennyire nevezhetők érett/igényesnek … mivel érveinket elmontuk …már nem is érdemes erről vitáznunk.”

 

Ilyen színvonalon valóban lehet, hogy nem érdemes vitáznunk, de egy apróságra még bátorkodom felhívni a figyelmed: MIÉRT nem igényes az a nő, aki 16 vagy 44 évesen, akár 15 perc séta után feljön a lakásomra, és szeretkezünk egyet? MIÉRT? MITŐL nem érett? Mert eddig csak olyanokat hallottunk, hogy „már elnézést, de számomra nem érett, aki a padon tíz perc után hanyatt veti magát…” Ez az én értelmezésem szerint csupán egy közönséges kijelentés, értékítélet, de nem magyarázat. Nem tudom, érzed-e, mi a különbség.

Előzmény: Anus (585)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.02.08 0 0 590

Pedig a nők számára fontosak a belső értékek (klíma, bőrülés....)

 

A kommunikáció pedig sex közben is fontos....:

Előzmény: Évonya (586)


Gandas Creative Commons License 2005.02.08 0 0 589

"...mi jöhet még: orrszőrök? (ami még előbbrevaló.....)"

 

Nem hallottál még olyanról, hogy a végén jönnek a nagyágyúk, vagy hogy ilyenkor következik a csattanó?

 

Kis türelmet, reagálok a többi hozzászólásra is, és következnek az érettség kritériumai az én megítélésemben, amint lesz időm.

Előzmény: Anus (585)
Campi Creative Commons License 2005.02.08 0 0 588

Üdv, és bocs, hosszú lesz

 

Elöljáróban leszögezem, nem szeretnék itt offolgatni, úgyhogy még ide válaszolok, aztán húzok is.

 

Azt hiszem, egyazon dolgokról beszélünk, csak két különbözö oldalról. De amíg én megpróbálom megérteni mindkét oldalt, ti - el nem ítélhetö, csak nem érthetö módon - csak a saját oldalatokat nézitek. Ti: Anus,

 

Próbáld meg a lényeget kivenni a mondanivalómból, nem pedig állítólagos logikai bukfenceket találni. (megjegyzem, biztosan az is van benne, errare humanum est :( )

 

Azt írod:

[...elözmény...]

Érdemes itt felfigyelni a szerintem szócskára a mondat elején ami utal arra, hogy ez nem kinyilatkoztatás hanem egy szubjektiv vélemény.

:)) Ez jó. Éppen ez a lényeg. Hogy én nem a tettei/kinézete után ítéltem meg (hiszen ezeket nem ismerem, nem ismerhetem) hanem amit írt, azaz a gondolatai után. A szerintem szócska pedig pontosan az én malmomra hajtja a vizet. Hiszen az PONT az ö vélemény, hát honnan a fenéböl ismerhetném meg ilyen rövid idö alatt öt, ha nem a gondolataiból??? Olvasd el még egyszer a egészet! (Ne vedd bunkó parancsnak, hanem remélem ezt belátod)

 

Na szerintem meg ez a szűklátókörűség. Itt ugyanis egyáltalán nem arról van szó, hogy nem tudnánk, hogy melyik utat járjuk. (Ezt honnan szedhette?)

Hát ez az!!! Ismét!, hogy honnan is szedhettem? Innen:

Tisztelet a kivételnek (amibe Te is beletartozhatsz és Évonya is, nem tudom, kevés a befolyt információ) az emberek döntö többsége nem a saját útját járja. De belül a többség tudja mi az, csak nem meri megtenni, ezt írtam már fentebb.

Na most szerintem ez ismét a szüklátókörüség ellentéte, hiszen én pont látom, mi az ami az átlagos emberek gondolatmenetében gubanc. De nem szeretnék ebbe a filozofálgatást most belemenni. Ha Gandas azt teszi, amit, miért kell nektek mindenáron valami felsöbb értelmet belevinni? És kétkedni?

Miért nem lehetne okos, érett az a nö? Erre a kérdésemre nem kaptam még választ.... de várom :)

 

(Szerény véleményem szerint) igenis nagyon elképzelhetö, hogy akár tucatnyi nö is igent mond Gandasnak (szépségröl itt most ne értekezzünk - de gustibus non disputandum) - akármilyen indíttatással. Miért olyan hihetetlen ez nektek? Ha azt írná, 18-22 éves lányokkal csinálja ezt, én magam is kétkednék. De harmincon túl... akkorra a nö már túl van elég sokmindenen. Akkor már érett (nem szellemi képességeket tekintve) lelkileg és saját magát hellyel-közzel ismeri. Mi más kellene még? Gandas lehet nagyképü, de intelligenciáját, és helyzetfelismerö képességét firtatni értelmetlen lenne.

Na most pont egy harmincas nönek mi kell? Egy kedves, sármos, választékosan beszélö, intelligens férfi. Nem hiszem, hogy egy harmincas nö és férfi között világmegváltó gondolatok születnek, ha mindketten akarják azt. Nem kell ragoznom, gondolom...

 

Ja, és az érettebbek nem is jelenti mindig, hogy idösebbek lennének, elvétve vannak huszonéves korban is. Férfiaknál ez az arány még rosszabb...

 

Senki nem akar téged rávenni, hogy ne úgy élj ahogy teszed, én mindössze azt vonnám kétségbe ,hogy a  nők akiket ily módon vadászol le, mennyire nevezhetők érett/igényesnek.

Miért ragaszkodsz görcsösen ahhoz, hogy nem lehet érett és igényes a nö? EZ a szüklátókörüség... Nem tudod elképzelni az ellenkezöjét, ezért az akkor nem is létezik??? Erre szeretnék választ kapni Töled. Miért akarod mindenáron könnyen kapható nöcskéknek tekinteni azokat, akik lehet hogy annyira belefásultak már az életbe, hogy ezen lehetöségeket pozitívan értékelik. Miért olyan elképzelhetetlen ez?

 

Na, remélem hogy kifejtettem ismét, nem tartod cikinek rám nézve. Ez írtó kellemetlen lenne nekem ;-)))

 

heatcliff: annyira vagy hiteles mint benedek elek hetvenhét meséje  : }

A hitelesség nem az én asztalom. És engem nem is maga Gandas személye érdekel, hanem egyrészt a meglevö jelenség (érett, harmincas nök), másrészt és sokkalta inkább maga az itt felbukkanó hitetlenség/görcsös bizonygatás egyes emberektöl. 

Töled a kijelentés amúgy is velötlen, elnézést a személyeskedésért, hiszen ... ehh, hogyan fogalmazzam szépen, remélem érted. A többi topicban levö hozzászólásaid miatt. Ez nem egy szüz téma. (Nem akarlak megsérteni)

 

Évonya: Igen is vállalom, hogy szeretem, ha udvarolnak a férfiak! Szeretk Nő lenni a maga kínjával, rosszaságával és jóságával együt. Akkor és azzal bújok ágyba akit éppen szeretek, kívánok.

Nagyon helyesen teszed. Az udvarlás egy kedves, régimódi dolog, játék két olyan ember között aki kölcsönösen kedveli egymást. De Gandasnál ez annyira azt hiszem nem fontos. Viszont, azoknak a nöknek, akikkel ö (most hagyjuk, hogy mese vagy nem) lefeküdt, akkor és ott nem volt szükségük hosszas udvarlásra.

Lehetséges, hogy nem volt kíváncsi a 185. hazugságsorozatra, amit udvarlásnak nevezünk ***? Unalmas, kiszámítható?? Tegyük félre, tudjuk mindketten mit akarunk.

 

Miért olyan nehéz elképzelni ezt a nökröl? Csak azért mert ez neked ismeretlen. Számomra ez NEM az a kategória, akire ráhúznám a kurva/ribanc/ egyéb csúnya szavakat. De számomra is létezik ez a kategória :)

Azt hiszem, ti nök vagytok magatok legnagyobb ellenségei. Emancipáció és marakodás...

 

(*** mielött félreértenétek, semmi bajom nincsen az udvarlással, De: a férfi egyszer udvarolhat öszintén az életében, utána már egy bejáratott klisé lesz, ha ezt akarod hallani, kedves Évonya, akkor tessék, ha azt akarod hallani, amit elötted 15 másik nö, de más színnel, névvel behelyettesítve, akkor tessék. Ugyanígy a nö is egyszer hallhatja erös szívdobogással a kedves szavakat, utána minden csak visszajátszás, replay... - azt hiszem régebben ez így müködött, ha már a régi szép idüket sírja vissza valaki. Nos, ebben meg én vagyok maradi... úgyhogy jól gondolja meg mindenki, kinek udvarol öszintén és kinek ontja a hazugságot :))) )

 

Szűk látó körü vagyok, mert nem hiszek a mesében, vagy mert elítélem azt a nőt aki a 7-s buszon ismerkedve, félóra múlva már ágyban van? Kérdem én ez már maradiság?

Igen, szüklátókörü vagy, HA elítéled. De szerintem nem vagy nagyon szüklátókörü, csak képtelen vagy elfogadni olyan helyzeteket, amik számodra, a világnézetedre kényelmetlenek. Na, nem az, hogy mások is dugnak, hanem hogy akár 30 perc után, és ÖRÖMMEL. Szerintem Gandas ismeri azt az érzést, az örömöt, mert ezt lehet látni az arcukon, és ez nem megjátszott, mint az 5 éves házasságban az orgazmusuk... :((( nem mondom, hogy mindig öszinte, de általában igen.

Töled is megkérdezem, miért ítélsz el görcsösen másokat? Nem ismered a világukat, öket -> szüklátókörü vagy, HA nem fogadod el.

 

Nagyon jól el vagyok coca-cola, adidas és egyéb amerikai szabadság nélkül.

Jó úton jársz :)) Mi az még, amire nincsen szükséged, de mindenki mondogatja, hogy igen, és Te is elhiszed lassan?

 

Ne ítélj látatlanban! Nem láttál, nem hallottad a hangom, sőt nem is ismersz!

Nem ismerlek, ezért nem tetteid alapján ítélek. Hanem a gondolataid alapján... és mivel azt ismerem, az nem 'látatlan'... Martin Luther Kinget és Gandhit is megítélem, meg Hitler is, pedig sosem láttam öket.

 

____________________________________________________________

Még ezt írtam a végére:

"Itt mindenki képmutató... legföképpen önnön magának. A férfiak is, a nök is. Nem tudják saját maguk sem, melyik utat járják. És iszonyú irigyek, ha valaki tudja. Vagy legalábbis sejti... (töketlen irigykedés és értetlenség némi feminizmussal füszerezve)"

Ezt továbbra is teljes mértékben fenntartom, ennyivel kiegészíteném: tisztelet a -kevés- kivételnek...

 

/nincsen hosszú ö ü, sorry/

Előzmény: Anus (585)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.08 0 0 587
Ezt én cáfolnám ...

Én pl. szeretem, sőt igénylem a szex előtti és utáni kommunikációt is ... :)
Előzmény: Évonya (586)
Évonya Creative Commons License 2005.02.08 0 0 586

:DDDDDDDDDDDDDD

 

Egy nőnek nem kell belső:)))) Legyen nagy fenekü, nagy mellű, szép, illatos.

Előzmény: Anus (585)
Anus Creative Commons License 2005.02.08 0 0 585

Okos és lényegretörő hozzászólás?

SZerintem meg éppen ciki az irójára nézve:

Azt mondja ugyanis Évonya egyetlen mondatára, hogy:

 

"Ez a szüklátokörüség netovábbja. Látatlanban ilyen szépet általánosítani... derék teljesítmény."

 

Pedig Évonya csak annyit mondott, hogy: "Szerintem előled menekülnek az okos érett nők!"

Megjegyzem: Történetesen egyet kell értsek ezzel a  feltételezéssel. Persze mondom mindezt annak a  minimális mintavételezési lehetőségnek a   birtokában amit az ismerőseim és magam jelentek, mint saját tapasztalat.

 

Érdemes itt felfigyelni a szerintem szócskára a mondat elején ami utal arra, hogy ez nem kinyilatkoztatás hanem egy szubjektiv vélemény.

 

Namost, hogy mi a  ciki? Az, hogy mindössze pár sorral lejjebb imigyen nyilatkozik meg Campi:

 

"Itt mindenki képmutató... legföképpen önnön magának. A férfiak is, a nök is. Nem tudják saját maguk sem, melyik utat járják. És iszonyú irigyek, ha valaki tudja. Vagy legalábbis sejti... (töketlen irigykedés és értetlenség némi feminizmussal füszerezve)"

 

Na szerintem meg ez a szűklátókörűség. Itt ugyanis egyáltalán nem arról van szó, hogy nem tudnánk, hogy melyik utat járjuk. (Ezt honnan szedhette?)

Hanem arról, hogy egész más utakon járunk, mint mondjuk te kedves Gandas!

Senki nem akar téged rávenni, hogy ne úgy élj ahogy teszed, én mindössze azt vonnám kétségbe ,hogy a  nők akiket ily módon vadászol le, mennyire nevezhetők érett/igényesnek.

Ezen észrevételemet is csak a topik témája miatt tettem.

Nyilván a megitélés szubjektiv e téren is, igy (mivel érveinket elmontuk) már nem is érdemes erről vitáznunk.

 

Persze ettől függetlenül érdekel, hogy vajon milyen mélységekig kell még leásnunk a hölgyemény kültakaróját illetően, hogy eljussunk a beltartalomig -ha lesz olyan. :-)

Nem mintha nem fognám, hogy már csakazértis erőlteted, de minthogy megbeszéltük a  szeméremajkak milyenségét......mi jöhet még: orrszőrök? (ami még előbbrevaló.....)

 

 

 

Előzmény: Gandas (565)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.08 0 0 581
Kérjük fékezd magad, és ne rakj be tucatjával offtopik képeket!
A topik címe: Érett nők lefektetése, nem pedig 'Összehasonlító női anatómia' vagy 'Szülészet, barlangászat' stb.

A legközelebbinél letiltunk.
Előzmény: Gandas (574)
Gandas Creative Commons License 2005.02.08 0 0 574

Hát akkor essünk neki a folytatásnak. Rövidre fogom a dolgot.

 

17. Hosszú, fekete szempillák

18. Érzéki és finom ívű szemöldök

19. Kecses, lágy ívű tarkó

20. Keskeny vállak

21. Törékeny kar, dús combok, vékony, kecses alsó lábszárak. A vádlik lehetnek enyhén izmosak, de semmiképp ne essünk e téren túlzásba

22. A boka legyen „férfibolondító”, bizonytalan, energikus, filigrán, kacér, lendületes, hófehér, törhetőbb a hártyaüvegnél, körmönfont, tétova, bámulatra indító, leizzasztó, tűsarkú lábbeliben megbicsakló

23. A has: lapos, minden súlyfelesleg nélkül

24. Hosszú derék

25. A szeméremdomb legyen húsos, határozott metszésű, bikinialsóban messziről kivehető, jól kiemelkedő, földre hajlásnál hátul kitüremkedő

26. A kisajak halvány rózsaszín avagy élénk vöröses színű, akár egészen kilógó

27. A hüvely: bőven nedvedző, lucskos, satuként szorító

28. A fenéknyílás: gyengén pigmentált, gusztusos, mélyre csalogató

29. Csikló: kézzel fogható

Előzmény: RIPityom (563)
Gandas Creative Commons License 2005.02.08 0 0 573

Igen, bevallom, az itt közzétett kalandjaimat könyvekből bogarásztam össze, 12 éves parasztgyerek vagyok, sohasem láttam még pinát, és fogalmam sincs, mihez kezdjen az ember egy fehérszeméllyel, ha szélesen himbálózó csípőt lát maga előtt felvillanni a konyhában.

 

Ez az egyik lehetőség. Vagy a hitelesség kedvéért hívjalak meg legközelebb egy közös dugásra?

Előzmény: Törölt nick (572)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.08 0 0 572
annyira vagy hiteles mint benedek elek hetvenhét meséje  : }
Előzmény: Gandas (571)
Gandas Creative Commons License 2005.02.08 0 0 571

A következő topicban a következő hsz. alatt vannak még nagyon tuti képek:

 

"Képek kedvenc csajokról (fiúknak!)", 10368 hsz.

 

Hogy lehet ezeket a képeket úgy kimenteni, hogy megmaradjon a mozgás?

Előzmény: ~~CAPY~~^~~ (550)
Gandas Creative Commons License 2005.02.07 0 0 570

"Mit oktatsz a kép másolást, vagy , hogy a képekből kellenne tanulni?"

 

Ez még csak a beharangozó volt, az élményanyagot, amit texturálisan szándékozom prezentálni, még csak most dolgozom fel.

Előzmény: Évonya (560)
Gandas Creative Commons License 2005.02.07 0 0 569

A farkam Ludendorff tábornokra hasonlít, aki csak egy jelszót ismert az első világháborúban, azt, hogy: „Előre!” Még a világháború végóráiban is, amikor a ronda hernyótalpasok áttörték a szögesdrótokat meg az összes lövészárkot, amikor már összeomlott a front, és összeomlott a hátország, amikor a friccek tízezer számra özönlöttek haza az entente-katonák elől, ő, Hindenburgot is meg az összes defetistát félreszorítva mindegyre kiadta a megfellebbezhetetlen parancsot: „Anfall! Támadás!”

 

Most már befejezem, ha egyszer elkezdtem... különben előbb-utóbb mindenki kapitulál egy nő előtt :)

Előzmény: freesleep (568)
freesleep Creative Commons License 2005.02.07 0 0 568

-Engem inkább az zavar ebben a mennyiségben, hogy baromi unalmassá válhat az ember, ha állandóan csak a farka után rohangál, amely meg jó nők után liheg - jól látszik ez azon, mekkora energiákat fektetsz a csudajónő kielégítő leírásába:)) Vannak ilyen strigulázós pasik, mindig is voltak, de ez azért nagyon aszketikus szenvedély.

-Ez a topik azért jobb volt, mikor valamekkora-akármekkora vszínűséggel igaz történetekkel szórakoztattad a nyálcsorgató férfi, illetve háborgó női népet.

Előzmény: Gandas (566)
Gandas Creative Commons License 2005.02.07 0 0 567

Kedves Évonya!

 

Te annyira érett vagy, hogy:

 

(1) Önmagad cáfolod meg két, egymást követő hozzászóláson belül. Lásd: Előbb azt írod az 558. hozzászólásban, hogy előlem menekülnek az okos érett nők, holott engem még soha az életben nem láttál, nem hallgathattál. Majd az 564.-ben számon kéred Campin: „Ne ítélj látatlanban! Nem láttál, nem hallottad a hangom, sőt nem is ismersz!”

 

(2) A magyar helyesírás legelemibb követelményei sem érdekelnek. Fittyet hánysz itt egybeírásnak, különírásnak, a központozásról már nem is beszélve, ez nyilvánvalóan szintén a túlérettség következménye, a tulajdonnevek lejegyzéséről nem is beszélve.

 

(3) Olyan apodiktikus érvényű és egyébként tökéletesen semmitmondó megállapításokat teszel, mint: „Akkor és azzal bújok ágyba akit éppen szeretek, kívánok.” Ehhez már csak azt kellene hozzáfűznünk, hogy persze „azzal bújok ágyba, aki hajlandó velem ágyba bújni”, de én a magam részéről érthetetlen módon mindig visszariadok attól, hogy a jó népet efféle világrengető meglátásokkal sokkoljam. Tudod, én is akkor eszem szarvasgombát, amikor épp megfájdul rá a fogam. Pár vödörnyi kaviárral (nem capelin!) szoktam lecsúsztatni. De azok a fránya nyugdíjasok… nem elkapkodják az orrom elől, mire leérek a sarki közértbe?!

 

 

Az érett nőkről ezek szerint általános érvénnyel megállapítható (ezúttal is csak igyekszem követni mélyenszántó logikátok): a kefalizációnak olyan magas szintjére juthatott valaha, hogy onnan már csak visszafelé vezetett az út. Vissza is fejlődött, no de ennyire azért nem kellett volna…

 

Előzmény: Évonya (560)
Gandas Creative Commons License 2005.02.07 0 0 565

Kedves Campi!

 

Igen okos és lényegretörő hozzászólás. Olyannyira, hogy nincs is mit hozzátenni.

 

Üdv.: Gandas

Előzmény: Campi (561)
Évonya Creative Commons License 2005.02.07 0 0 564

Hát Campi!

Igen is vállalom, hogy szeretem, ha udvarolnak a férfiak! Szeretk Nő lenni a maga kínjával, rosszaságával és jóságával együt. Akkor és azzal bújok ágyba akit éppen szeretek, kívánok.

Szűk látó körü vagyok, mert nem hiszek a mesében, vagy mert elítélem azt a nőt aki a 7-s buszon ismerkedve, félóra múlva már ágyban van? Kérdem én ez már maradiság? Nagyon jól el vagyok coca-cola, adidas és egyéb amerikai szabadság nélkül.

Ne ítélj látatlanban! Nem láttál, nem hallottad a hangom, sőt nem is ismersz!

Előzmény: Campi (561)
RIPityom Creative Commons License 2005.02.07 0 0 563

 

Kérlek, Gandas.

 

Ez nem a *.JPG gyűjteményem az érett nőkről c. topic.
Én vizuális típus vagyok, de ez már sok. Egyszerű kérés volt.
Cirka 20 tulajdonság felskiccelése, három sorban. Három nap, 9 hozzászólás, 90 kép nem volt elég?

 

Jöjjön az extra jackpot, a szupernő, akiért hű lennél!
{ mondom, anya-lánya, v. biszex barátnők ér!!! }

 

RiP

Előzmény: Gandas (541)
Gilbert Creative Commons License 2005.02.07 0 0 562
Ezen kepeket latva mar csak egyetlen hianyzik. A sajatod.
Kivancsiva tettel, hogy milyen kulsovel rendelkezik az az illeto akinek ilyen "igenylistaja" van a nokkel szemben, es hogy nez ki az az illeto aki utan szabalyosan "doglenek " a nok:-))

Tudod megirigyeltem a sikereidet es szeretnem ha a plasztikai sebesz pont ugyanolyanna valtoztatna at mint te vagy!:-))
Előzmény: Gandas (548)
Campi Creative Commons License 2005.02.07 0 0 561

Hát Gandas, mégis mit vártál, hogy mind a férfiak, mind a nök gratulálnak??

Ehhe

 

- Pont a férfiak, akik valószínüleg írigykednek rád, mert te bevállalod, neked jut az ami nekik nem. Mégis hány férfi szeretné azt amit te csinálsz. De vagy nem merik, vagy maguknak hazudnak valamit, teljesen mindegy. Képmutatás az egész fórum úgy, ahogy van. Persze, hogy hitetlenkednek, vagy éppen érzelmeket keresnek, hiszen az nem lehet, hogy ennyien, és hogy érzelmek nélkül, és izé.

Hála az új kultúra betörésének (amerikai tömegkultúra, légy önmagad, saját stílus, mindezt Coca-Colát iszogatva McDonaldsban és adidasban járva, hiszen olyat senki más nem csinál, közben hasson a reklám, a film - szex mindenhonnan, ennek meg kell felelni nem, kedves uraim?) az egyes emberek teljesen elfelejtették, mit szeretnének SAJÁT MAGUK. Gandas ezt szeretné. Jó ez? Nem tudjuk, de nem is számít, neki jó.

 

Én ugyan nem értek egyet a dolgaiddal, de teljes mértékben elfogadom, hogy ha neked ilyen irányú extrém méreteket öltö kilengéseid vannak. Nem tudom, miért kellene mindenre magyarázatot adni.

 

Szóval kik is gratuláljanak?

- Pont a nök, akik aztán duplán képmutatóak, majd ök fognak 'gratulálni'?

 

Szerinted aki ilyet ír, idézem:

Kellenek olyan férfiak is akik "csak" udvarolhatnak:-))

Közben a férfi arra gondol: legalább egyszer megfektetném, mit tudhat egy ilyen nézéssel (pl.) A nő meg arra gondol, persze mond csak kicsi... holnap majd még szexisebb harisnyát veszek fel....

 

nos, szerinted neki mi lesz a véleménye?? Aki abban a hiszemben él, és erre rá is játszik itt (és a való életben is) pár férfi (de miért?), hogy ö a nö (ha lehet akkor csupa nagybetüvel) legyen körülrajongva, és a dugáshoz ö mondja ki a döntö szót... de persze nem, hiszen mégsem mond igent. Hahaha, de vicces. Ö el sem tud képzelni más forgatókönyvet, ezért is veszi rossz néven, ha te itt a 'sikereidröl' beszámolsz. Hogy lehet az, hogy egy nö, mit egy nö, sok-sok nö nem hajlandó az ö kisded játékait üzni, hanem inkább azt csinálja, ami neki magának jó??

Mert valószínü jó nekik, hiszen nem tennék, és miért kellene -akár nöi részröl- mindig érzelmeknek lennie? Miért nem lehetnének érett, értelmes, igényes nök? Persze, hogy lehetnek.

Nö lelkéröl beszél, de nem kérdezte a nöt, aki éppen nem a saját lelkéért teszi...

 

Szerintem elöled menekülnek az okos érett nők!

Ez a szüklátokörüség netovábbja. Látatlanban ilyen szépet általánosítani... derék teljesítmény.

 

Te ugyan komoly sikerként éled meg ezeket a dugásokat, de biztosíthatlak, hogy a nők magukban, vagy a barátnőiknek mesélvén egészen máshogy emlékezhetnek a dolgokra. valahogy így: 

[...blablabla...]

Vagy nem. Lehet, hogy tényleg örülnek, ö vajon honnan tudja az ellenkezöjét?

És ha mégis úgy van, ahogy ö gondolja, na... akkor mi van? Semmi.

 

Itt mindenki képmutató... legföképpen önnön magának. A férfiak is, a nök is. Nem tudják saját maguk sem, melyik utat járják. És iszonyú irigyek, ha valaki tudja. Vagy legalábbis sejti... (töketlen irigykedés és értetlenség némi feminizmussal füszerezve)

 

De mindegy, hazudjatok csak magatoknak, belül úgyis tudjátok, mi az igazság.

 

(De mondom, engem nem érdekel, se ök, sem a te módszered, kedves Gandas, csak sok tanulsággal jár olvasni ezt a topicot. Szociológusok elönyben...)

Évonya Creative Commons License 2005.02.07 0 0 560

Remélem jól alszol!

 

Ezek a képek????? Majd én is másolok ide olyanokat a netről, amelyik egy kicsit is vonza az érett nőket.... Ezek itt sima pornó felvételek, teljesen érzelem mentesek:((

Mit oktatsz a kép másolást, vagy , hogy a képekből kellenne tanulni?

Előzmény: Gandas (559)
Évonya Creative Commons License 2005.02.07 0 0 558

Nem érdekel Téged a belső! Hol érdekel téged a Nő lelke????? Sehol!

 

Csak haladsz előre és számolod a skalpokat!

Gyors döntés képeség? Szerintem elöled menekülnek az okos érett nők!

Előzmény: Gandas (556)
Gandas Creative Commons License 2005.02.07 0 0 557

"De a külső nekem csak akkor tetszik meg, ha vagy nem ismerem a belsőt, vagy annak ellenére hogy igen. Vagy, az is lehet hogy az illető elsőre nem tetszik, de aztán megszólal (hajaj, milyen hangja van!) és mondjuk elmosolyodik (húha itt ebből még baj lesz) és utána még okos is. Na akkor meg már baj van, ha ráadásul kedves is, van humora (gyilkos) és nem is néz ki rosszul. De ha öltözködni is tud, akkor kész nálam kiold(ana) a biztosíték."

 

Más kérdés, ha úgy tetszik meg valaki, és itt lehet, hogy még nincs is feltétlenül szerelemről szó, hogy már régebbóta ismered, és az igazi vonzalom nem első látásra alakul ki. Erősen kéne gondolkodnom, hogy rájöjjek, történt-e már velem ilyen. De ha történt is, az biztos, hogy nem sokszor. Itt most csak a szerelmi-szexuális töltetű vonzódásról beszélünk.

Előzmény: prézlimájer (555)
Gandas Creative Commons License 2005.02.07 0 0 556

"...a külsőn erősen át tud ütni a belső. Tehát nem azért teszik valaki mert geometriailag szabályos vagy megfelelő, hanem mert - ahogy közhelyszerűen mondani szokás - 'van benne valami'..."

 

Egyébként ki akarok majd térni rá, persze, hogy hogyan, még nem tudom, gondoltam, előreiktatom, nemcsak ezt, hanem a tulajdonságok összhangjának kérdését is, meg a hasonlókat. De hát ennek a fontosságával mindenki tisztában van, részben ezért döntöttem a képek mellett.

 

Nem fogom tudni, és nem is akarom elmagyarázni, hogyan kell kiszűrni már az utcán, vonaton, kávézóban az olyan nőket, akikről a végén írsz, de nincs is rá szükség, ahogyan ezúttal a szemléltetésre sincsen lehetőség, okuljon csak mindenki a maga kárán. Ezt nem rosszindulatból vagy előre kárörvendően írom, hanem mert ebben az esetben így lehet csak tanulni, így okosodtam és fejlődöm én is.

 

A minél gyorsabb döntés képessége pedig, mit ne mondjak, szerintem az érettség egyik fontos ismérve.

Előzmény: prézlimájer (555)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.07 0 0 555
"A külső tulajdonságok kerültek előbbre, Rip is ebben a sorrendben kérdezett rá. "

Aha. . . értem.

"A fő ok pedig, hogy először rendszerint a külső az, ami „megfog” a másik emberben, csak ezután szoktuk általában megismerni választottunk személyiségét. Persze nem baj, ha másként gondoljátok."

Egyébként én nem gondolom másképp. De a külső nekem csak akkor tetszik meg, ha vagy nem ismerem a belsőt, vagy annak ellenére hogy igen. Vagy, az is lehet hogy az illető elsőre nem tetszik, de aztán megszólal (hajaj, milyen hangja van!) és mondjuk elmosolyodik (húha itt ebből még baj lesz) és utána még okos is. Na akkor meg már baj van, ha ráadásul kedves is, van humora (gyilkos) és nem is néz ki rosszul. De ha öltözködni is tud, akkor kész nálam kiold(ana) a biztosíték. Elárulok valamit. Még nem oldott ki. Csak néha majdnem.
Vagyis a külsőn erősen át tud ütni a belső. Tehát nem azért teszik valaki mert geometriailag szabályos vagy megfelelő, hanem mert - ahogy közhelyszerűen mondani szokás - "van benne valami". Aki sötét, sivár lelkű, humortalan, sótlan annak üveges a tekintete, a hanglejtése lapos, egyhangú, az érzelmi kifejezőkészsége gyenge. Súlyosabb esetekben az illető depressziós is annak ellenére, hogy minden külső adottsága megvan ahhoz, hogy bombanőnek nevezhessük. Volt már dolgom ilyennel. A csaj olyan szép volt és olyan jó alakú mint egy fotomodell. Magas, hosszú fekete haj, macskatekintet, gyönyörű arc, szép mozgás, szép vonalak. De rettentő fagyos tudott lenni. Amikor meg nem volt az, akkor még rosszabb volt. A humorról még valószínűleg életében nem hallott és jobban állt neki ha nem nevetett. Többen sikítva menekültek előle. Engem a szépsége egy idejig fogva tartott, de nem bírtam sokáig elviselni az ürességét.
Előzmény: Gandas (548)
Gandas Creative Commons License 2005.02.06 0 0 554

Jaj, képzeljétek, közben már románul is meg tudom kérdezni a pontos időt:

 

"Cît este ceasul?"

Gandas Creative Commons License 2005.02.06 0 0 553
Szánom-bánom, sokféle nő tetszik, ez igaz, de van egy fontos szempont: nő legyen.
Előzmény: Évonya (551)
Gandas Creative Commons License 2005.02.06 0 0 552
Szia! Egész jó, köszi szépen :DD Nem lehetne ide is betenni egy ilyet? (Ha jól emléxem, a beöntéses vagy a doktoros topicban láttam beillesztve hasonlót.) Üdv.: Gandas
Előzmény: ~~CAPY~~^~~ (550)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!