Keresés

Részletes keresés

ba-bylon Creative Commons License 2006.01.10 0 0 3520

óh, én még albumot se szereztem tőlük. de Sakito! :D  Örültesen hülye (vicces) backstage videóikban találtam magamnak egy biztos pontot, amit imádhatok XD, Amúgy egy-két dalukat szertem repeaten, Varuna, live Evil. A dallamosabb shallalalla zenét, mikor nem hülyéskedik el az egészet. x)

Előzmény: harpokratesz (3519)
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 3519

ahh, Nightmare-től leszedtem pár albumot és pívít. hát, nem túl eredeti, de visual. azé' még hallgatom, hátha bejön...  Sakito szép, nemtom hogy fogom felismerni, oly egyformák:)

az a 'keresztes Gackt' nagyon brutál:XD   

szegénynek nem sikerül hiteles ördögűzővé átvedlenie, ez az egész satanisztikus Gackt-világ nagyon röhejes. de szegény japik, mit is tudhatnának erről az egészről:)

Merry új számai viszont rulez. jujj, nagyon jó lesz a következő album is. Gara egy isten:)

Előzmény: ba-bylon (3516)
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.09 0 0 3518

Donnie még sose nézett ki íly jól, köll az frufru neki. fiatalodott vagy 10 évet:XD

oolong úgy látom átpártolt a sound of japan-esekhez, de igaza is van, a jrock fanatikusok ott gyülekeznek:D  

Előzmény: e_dora (3517)
e_dora Creative Commons License 2006.01.09 0 0 3517

lófejű donnie yen végre talált egy stylist, legutóbbi és épp készülő filmjében is szép

http://ent.sina.com.cn/m/c/p/2006-01-07/1443952162.html sapka vagy frufru kő neki. egyébként hová tűnt oolong?

ba-bylon Creative Commons License 2006.01.08 0 0 3516

(hogy legyen vmi szép is Dark Gackt után. :D. Sakito a Nightmare-ből. Persze látom én is, hogy kislányos, de ezenkívük jópasi és nagyon kedves.  *ismeri xD*)

ba-bylon Creative Commons License 2006.01.08 0 0 3515
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.06 0 0 3514
gnudi      :))
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.04 0 0 3513
oké
Előzmény: e_dora (3512)
e_dora Creative Commons License 2006.01.04 0 0 3512
(fölösleges töröltetned, szinte mindent editálhatsz a beállításoknál, még a nevedet is)
Előzmény: harpokratesz (3511)
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.04 0 0 3511

az tuti:XD

láttam részletet a befejezésből, G. ugyanazt csinálja és ugyanazt énekli, mint a Moon koncert végén (12gatsu-t zsinóron lógva a levegőben), csak ez most nem hat.

az interjújában sokat emlegeti a Moon koncertet, mintha az valami mély összefüggésben lenne a mostanival. elképesztő, hogy mindent ki tud magyarázni.

én csak annyit ajánlanék neki, hagyja abba míg nem késő, igazából már a 6thD & 7thN-al be kellett volna fejeznie a pályafutását. persze, gondolom, nem könnyű döntés neki.

--------

jah, közben rájöttem mi az iwiw. engem oda már meghívtak, egy csomó hülyeséget írkáltam bele, asszem töröltetni fogom. majd akkor újra meghívhatsz.

Előzmény: miramaru (3510)
miramaru Creative Commons License 2006.01.04 0 0 3510
Szerintem mi gurulni fogunk a nevetéstől, ha megnézzük ezt a koncertet. xDD
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.02 0 0 3509
folyt.: szerintem G. begolyózott. mindig is ott volt a szemében az őrület szikrája:)
Előzmény: harpokratesz (3508)
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.02 0 0 3508

a 'feljődés' a lényeg, oda-vissza:XD  csak azé' nem raktam csúnyáb fotókat a végére, mert nem spájzoltam be őket, amúgy lenne:)

mija az a iwiw????   nem jártam még arra.

ha igaz, hogy belovagolt a Tokyo Dome-ba, az nagyon gáz, kész vagyok:((

ím' a bizonyíték. nem baj, végre röhögni is lehet rajta, vége a drámázásnak, itt most cirkusz lesz (még ha ő nem is így gondolja). asszem én fetrengeni fogok:))

di
Előzmény: miramaru (3507)
miramaru Creative Commons License 2006.01.02 0 0 3507
BUÉK-BUÉK!! :DD

Ez a törzsfejlődés vicces. xD De jó! Harpo, jelöltelek ismerősnek iwiw-en, fogadd el légyszi.

Wowow-ot sajnos nem néztem, dehát hol is néztem volna, neten élőben nem tudom, hol adják, de amúgy se lenne jó a töltési sebesége. Remélem így utólag is meg lehet találni valahol.
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.02 0 0 3506

Gackt 'törzsfejlődése':))

gbghsgmmgm2g20g21gdgd4
harpokratesz Creative Commons License 2006.01.02 0 0 3505

BUÉK mindenkinek!

nekem is van nagyobb képem róla, eccer be is tettem ide, livejournal-ról szedtem le, csak nem volt vili, hogy tényleg ő-e, vagy csak hasonlít rá. dehát annyira hasonlít és olyan szép gyerek, csak Ő lehet:)

lehet előkotrom, ha megtalálom a nagy dzsumbujba:D  

nem néztél véletlenül WOWOW-t dec. 24-én?   állítólag leadták élőbe.

gondolom koncertfotókat már felpakoltak a szokásos helyekre, megyek mindjárt nézni...

Előzmény: miramaru (3504)
miramaru Creative Commons License 2005.12.23 0 0 3504
Igen, ez Gackt. Ha megin' koliban leszek (januárban) majd tudok nagyobb képet betenni róla.
deepfreeze Creative Commons License 2005.12.23 0 0 3503
hááát ha nem volna odaírva a neve, sokkal nehezebb volna ^^
Előzmény: harpokratesz (3502)
harpokratesz Creative Commons License 2005.12.22 0 0 3502

neeeee, ez most tényleg Gackt gyerekkori képe????  mondjuk tényleg baromira hasonlít:)   nem tőled kérdezem, hanem MIRÁTÓL:)

Haido bébi is rajt van, ééédi. de ő még most is baby:)

ha már japán babáknál tartunk, szabad a gazda, NA Ő KI????

Előzmény: Sárkány (3495)
harpokratesz Creative Commons License 2005.12.22 0 0 3501

még utoljára egy jópofi VIDOLL

vidoll
harpokratesz Creative Commons License 2005.12.22 0 0 3500

oké, majd januárban találkszunk. ha japán fotók még érdekelnek, és lesz rá időd velem végignézni, akkor szólj, behozom a dvd-t. tudod, elég sok és muszáj kommentálnom:)

Én is MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÉS SOK HASZNOS AJÁNDÉKOT!  egyetek sok mákos bejglit, mer'az finom:)

gakutogakuto2   végre valami jó is G. házatáján, itt mint Cerberus.  alább egy régi secret garden-es fotó (oly szééép:)
Előzmény: miramaru (3499)
miramaru Creative Commons License 2005.12.22 0 0 3499
Harpo,

Köszönöm az infokat. Én most fejeztem be az utolsó vizsgámat (már ami a decembert illeti), és még szombathelyen vagyok, úgyhogy már nem tudok bemenni, mert ma már nem érnék oda, holnap meg nem vagytok. De igazából semmi gond, mert a szociólingvisztika tételek nagyrésze megvan, azt a kettőt, ami nincs, meg el tudom majd vizsga előtti napokban olvasni az itteni könyvtárban (itt is csak nem kölcsönözhető példány van). Azért köszönöm, hogy utánanéztél. :) És akkor januárban találkozunk, addig meg kellemes ünnepeket és jó pihenést MINDENKINEK. :D

Sárkány Creative Commons License 2005.12.22 0 0 3498

Én most csak egy kedvencemet rakom be, de soxor.

Boldog ünnepeket mindenkinek!

Előzmény: harpokratesz (3496)
harpokratesz Creative Commons License 2005.12.21 0 0 3497

és hogy minél csiricsárébbak legyünk:))

vidolljuilaputakagrrakaorutatsumiyavi
harpokratesz Creative Commons License 2005.12.21 0 0 3496

rakok már be én is egy kis kedvenc listát:)

ryuheimasanogacktgara  a nevekhez klikk a képre (ha esetleg...)
Sárkány Creative Commons License 2005.12.21 0 0 3495

:-)))))))))))))))

harpokratesz Creative Commons License 2005.12.15 0 0 3494

a könyvek megvannak, de sajnos kézalatt, nem tudom mikor kerülnek vissza, nincs nálunk határidő, de ha esetleg valamelyik a jövő hétig bejönne, feltétlen szólok. ill. a Kiss Jenő könyvet oda tudom adni két ünnep köztre, ha úgy jó, ez egy nem kölcsönözhető példány. csak jövő hét csütörtökig vagyok bent és szigorúan munkaidőben (kivételesen), a két ünnep közt nem vagyunk és zárva lesz a ház.

Sugiról annyit: hozattam egy Luna Sea albumot J-ból, az első single collectio-t, ami 2 db cd. az első disc az ismertebb LS számokat tartalmazza, haláljó hangszereléssel, a 2. disc pedig a szinte alig, vagy teljesen ismeretlen dalokat, no ezek aranyat érnek, elképesztő a hangzás és gitárjáték, itt látszik igazán, hogy S. mekkora gitáros, vílágszínvonalú, akár jazzt is játszhatna, simán. talán pont emiatt nem lettek ezek a dalok népszerűek, mert igényesebb, komolyabb a zene. ha nyugatra születik, mondjuk a germán ősei révén, nagy név lehetne:)

Last Quarter köszönöm kéretik, majd adok érte szűz dvd-t, de ráér jövőre is.

Gackt-ról meg annyit: láttad, most lófarkat visel? hmm, hát a Malice-ban jól állt neki anno, ott hosszabb is volt, most nem is tudom... 

adok még neki egy utolsó esélyt, hátha 60 ezer fan előtt megembereli magát:)

állítólag a WOWO-n leadják a koncertet.

Előzmény: miramaru (3493)
miramaru Creative Commons License 2005.12.14 0 0 3493
harpo,

Igen, természetesen a Héja Enikőről beszélek, ő egy gimis osztálytársam, a Héja Dávid nővére. A Dávid barátnője pedig a Gál Vera, aki szintén a mi osztályunkba járt, elképzelhető, hogy őket is ismered. Kicsi a világ :)

A klipeket letöltöttem, köszi, szerintem így már az összes megvan.

Továbbá szükségem lenne 2 könyvre:

Ronald Wardaugh: Szociolingvisztika, Osiris (1996, 1998)
Kiss Jenő: Társadalom és Nyelv, Nemzeti Tankönyvkiadó

Megvan valamelyik? És ha igen, mikor mehetnék be érte?
Más: két ünnep között bennt vagytok?

Ha a Kagen no Tsuki DVD (a Hyde-os film) még mindig érdekel, akkor beviszem neked. Beteszem a táskámba és akkor nem felejtem el. :)
e_dora Creative Commons License 2005.12.14 0 0 3492

emailtem még kommentelnivalót:)

Előzmény: oolong (3483)
harpokratesz Creative Commons License 2005.12.13 0 0 3491
gara   Gara:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!