Szomorú, hogy ez a helyzet. :( Ha valaki "britniszpírszt" vagy "periszhiltont" kérne, akkor egyszerre mindenki tudná miről van szó. De ha valaki Björktől a Bachelorette-ot kéri, akkor már össze lehet nyugodtan keverni a Hunter-rel ...
ha már mindenáron 3 "rendező" művét kell összemixelni, én nem így egymás után tettem volna, hanem többször váltogatva, valami izgalmasabb átmenetekkel, és főleg az első harmad csillagos-vektorpontos verziójába tettem volna még valami csavart, hogy változatosabb legyen.
de ha egyetlen rendezőként bízták volna rám az ügyet, akkor egészen biztosan abból indultam volna ki, hogy ebben a klipben ne jelenjen meg egyik énekes se. Corsano emelkedő dobolása viszi előre az egyébként eléggé egyhangú duettet, ezért pont erre kellett volna valami képi fejlődést is ráépíteni. most hirtelen a Jóga-klip légifelvételei jönnek nálam elő, valami hasonló lett volna, ha én találtam volna ki :-)
Sziasztok, megjött kedden a HMV-től a Medulla és ma az Amazon.uk-től a Vespertine Direct Metal Mastering bakelit. Valóban 45-ös fordulatúak. A Vespertine a 806-os számozású, a Medulla is hasononló nagyságrend. Sajnos utóbbin a 200g-os lemezek kijukasztották szállítás közben a belső és külső boritót, de ettől eltekintve elégedett vagyok. A Homogenicet is így szerzem be, a többi már megvan bakeliten, kivéve a Telegram és a Drawing Restraint, de azok elegek CD-n.
Lehet, hogy hülyének tartotok, hogy majd 10 ezerért veszek bakeliteket, de már megfogni is jó volt őket.
Köci! Megpróbálom leszedni, csak félek, hogy beleőszülök. :D (Egy kis picur 1,6GB-s DVDt immár 3. hete töltök, és még messze a vége, wááá.) Remélem gyorsak a seed-ek. B)