Termeszetesen ugy szeretnem, hogy a kevesbe vonzo jegyeket egyutt a nepszerubbel :) A felsoroltakon kivul akad meg £50-os esti atletika dontos jegyem is aug.3-ra es aug.6-ra, a fentiekkel parositva elerhetoek.
7. tlétika döntöre akartam még 2öt mert bnöinket beakartuk vinni meg a 7e délelött üres volt és biciklire akartunk kimenni...
De ők basztak betartani amit igértek és ajánlottak mást cserébe persze ami nem kell ( nevetséges) és csak azért hogy jeggyel jöjjek el tölük. Az én pénzemre ne utazznak... nem izgulok 3olimpiám lesz tudom hogy mennek a dörgések.....
Én ezt értem, de ha londoni átvételt kérek akkor nincs 12 font, pedig akkor is kinyomtatják a jegyeket. Itt azt érzem unfairnak, hogy a postázásra kétszer vontak le 12 fontot tőlem és bepakolták mindkettőt egy csomagba. Azaz nekik csak egyzer jelentkezett postázási költség, és ezt nekem kétszer számolták fel. Ráadásul ezt kétszer is eljátszották (két ilyen csomagom volt).
Az Olimpia után írok majd egy levelet nekik. (Most van elég más gondjuk, bajuk így nemzargatom őket ezzel) Kinyomtatom az összes bizonylatot, és elküldöm majd nekik. 300 forintot megér nekem a próba, hátha visszakapom a majdnem 10.000-et. Ha nem, akkoris legalább megpróbáltam.
Én végül sima ajánlott küldeményként + tértivevény adtam fel a jegyeket. Kb. 2.000,- forintomba került a közepes méretű boríték. így majd itthon értesítést kapok, ha átvették Manchesteben. Persze ez is elveszhet útközben, de regisztrált tértivevényes levelekre állítólag jobban odafigyelnek. Akkor van gáz ha valami kinti postás (látván a címet) tudja, hogy jegyek vannak benne és ellopja. Ettől félek kicsit, bár ott talán nem olyan postások vannak mint idehaza.
Tisztelt Iroda, tudna nekem abban segíteni, hogy hozzájussak 2 db kézilabda jegyhez, (fiúk), június 29-i vagy június 31-i mérkőzésre. Minden megodás érdekel!! Email címem: harcos.andi@yahoo.de vagy itt a fórumon is megköszönöm előre is szíves válaszukat. Köszönöm!!
Nekem külön küldte a jegyeket. Szerintem semmi esélyed a 12 fontos szállítási költséget visszakapni, mivel a jegyeket hozzád rendelték, kinyomtatták és kiszállították, ezeknek pedig mind van költsége, ráadásul a resale-nél is leírják, hogy hiába küldöd vissza akár az összes jegyet akkor is felszámolják a szállítási költséget. Amúgy amit írtál a visszaküldésről az nem pontos: Sajnos levélként nem lehet Angliába értéknyilvánítással feladni a jegyeket csak csomagként.
Nagyí kár. Egyik nagy kedvencem. De remélem a belga lány, Tia majd kárpótol, azzal, hogy teljesen formába lendül a versenyig...Nem szeretném a magamutogató amerika lány elsőségét nézni...
Na végre megjöttek a jegyek! Londontickets FedEx, Eventeam meg UPS :) Még a holland szövetséget várom, hogy megküldjék, aztán kész is vagyok. Tényleg különböznek azok a jegyek, amiket 1,5 hónapja vettem a múlt heti hivatalos jegyektől.
Amúgy most megéri megnézni az eventeam oldalt, mert aki eddig kivárt az vizilabda kivételévek majdnem minden eseményre még kaphat jegyeket! Akár foci döntőre is 52euróért!
Nekem is minden jegy mellé jött egy aznapra szóló travel card is.
Szóval aki még keres kézilabda, foci, úszás, atlétika, stb. eseményekre jegyeket az menjen az Eventeam honlapjára, picit sok a kezelési és a küldési költség, de garantáltan kiközvetítik :) vizilabdára meg ott van a hivatalos oldal, még ott is maradtak jegyek.
Tényleg vicces, hogy aki 1,5-2 éve tervezi, veszi, sorsolják a jegyeket az nehezebben jut hozzá azoknál, akik most az olimpia előtt 2 héttel kezdi el tervezni/vásárolni a jegyeket :)
Neked is csinált olyat a hivatalos jegyeladó cég, hogy különálló rendeléseket (melyeknél egyenként levonta a 12 - 12 fontot) végül egyetlen egy csomagban küldte el? Nekem a mostani mindkét csomagom ilyen volt, most ahogy jobban utána számoltam, tehát ha korrektek akarnánk lenni vissza kellene kapnom 24 fontot (Majdnem 10.000,- Ft). Ugyanis a 12-őt a postázásra vonták le (mert választhattam volna azt is, hogy 0 font és akkor a helyszínen kapom meg a jegyeket) Mivel se email üfsz, se a telefonon el nem érhetők, reklamálni csak levélben lehetne. Kérdés érdemes-e?
Meghozta a FedEx a jegyeket. Végülis hétfőn két külön csomagot postáztak Manchesterből.
Az egyik csomagban voltak azok a jegyek amiket május végén és június 15-én vettem, és amiket múlt hét csütörtökön "resale button" segítségével már sikeresen el is adtam. A másikban pedig azok a jegyek voltak, amelyeket múlt hét csütörtökön sikerült megvennem. Ezeken a jegyeken már a nevem is rajta van, nem csak az account számom, és ezek a jegyek sokkal "gagyibb" kivitelűek (fele akkora méretűek, és teljesen egyforma kinézetűek) mint amiket hónapokkal ezelőtt megkaptam legelőször. Azok negyobb méretűek voltak, szép színes grafikával utalt a sportágra a jegy. Ezek meg egyforma világoskékek és füzet szerűen egyben vannak hajtogatva, nekem kell majd szétszedegetnem.
De mondjuk teljesen érthető, mert ezek előőllítása így sokkal könnyebb és csak egy gép nyomtatja az "egyen jegyekre" a megfelelő adatokat. Nem véletlen, hogy csütörtök délután megvettem, hétfőn reggel meg már úton volt.
Közben kaptunk emailt a rendezőkről, fontos biztonsági előírásokról. Holnap lehet, hogy beteszek ide egy fordást róla.
A lényeg, hogy az egyik csomagot úgy ahogy van küldhetem vissza nekik!
Most nézem, hogy néhány helyszínen mégis lesznek külön buszok. "Olympic Shuttle Bus" lesz a nevük. Például a Southfields metró állomás és Wimbledoni pályák között fog egy ilyen öt percenként közlekedni. Láttam a North Greenwich Arena és az Excel környékén is ilyen Olympic Shutle buszokat jelezve.