Keresés

Részletes keresés

rubber68 Creative Commons License 2004.12.25 0 0 168

Szia Warme!

Elöszőr is Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 

Megnéztem az oldalt és bár én nem vagyok homo, de nagyon élveztem  nézni a bőr ruhás embereket. A gumi ruhák mellett a bőr is a kedvenceim közé tartozik, már csak azért is mert azt utcán is lehet hordani. ( Alatta meg azt hord az ember amit akar :)).

 

Kössz még egyszer az oldalért.

Előzmény: warme (167)
warme Creative Commons License 2004.12.22 0 0 167
ToMCaT Creative Commons License 2004.12.22 0 0 166

Helló!

Tudtommal ebben a topicban általában olyan emberkék írkálnak, akik erős késztetést, vágyat éreznek a bőrruhák viseléséhez akár utcán, akár szex közben. Visszagondolva a múltra, nekem általában csak hetero beállítottságú hozzászólások jutnak eszembe, de cáfoljon meg bárki, ha nem így van/volt.

Egyébként szerintem nyugodtan szólj hozzá bármiféle témához, amiben úgy érzed, hogy segíteni tudnál valakinek beszerzésben, bolt címével, vagy akár csak a véleményeddel.

A buli képeit megnéztem és hasonló a véleményem djt122-vel, azaz szerintem sem teljesen kiforrott még ez a dolog. Másik oldalról viszont igaz az is, hogy miért is lenne kiforrott egy ilyen buli Mo.-on, mikor még nagyon kevésre tehető azok száma, akik bevállalják saját fétisüket saját maguk előtt, nem hogy mások előtt. Az okokat ismerjük, nem akarok most kitérni rájuk.

Megvallva az őszintét én is izgatottan olvasgatom a beszámolókat egy-egy ilyen party után, de még mindig nem érzem azt a késztetést, hogy 200 km-t utazzak azért, hogy ott lehessek. Nekem egy ilyen party az Amsterdami Black Night-oknál kezdődik, olyasmiknél, mint amit gummiboy csatolt be. Most talán még zavarnának a nem dresscode-os szórakozók. Azért reménykedve gépelem e sorokat, hogy pár hónap alatt itt is kialakulhat egy hasonlóan jól működő partysorozat.

Szerintem az irány megfelelő.

 

ToMCaT

 

 

 

 

 

 

Előzmény: gomezattila (165)


gomezattila Creative Commons License 2004.12.21 0 0 165

sziasztok!

ezt az oldalt még csak most keztem olvasgatni-a lax,latex oldalt szoktam olvasgatni.nem tudom,hogy volt-e valaki közületek a fétis bulin,de én úgy vettem észre,hogy nem nagyon lehet ismerkedni ezen a bulin.mindenki elvan az ismerőseivel.melegként meg pláne.azért is írok ide,hogy hátha akad valaki -e földrészen,aki szintén hasonszőrű,mert én bőrös srácokkal nem nagyon találkoztam.sem a bulin,sem egyébb meleg bárokban-leszámítva külföldön.szóval röviden ennyi.sziasztok.gom.

rubber68 Creative Commons License 2004.12.06 0 0 164

Szia Leather fan!

Ha rajtam múlna egyfolytában bőrben és gumi ruhákban járnék. Sőt ha nem néznének perverz őrűltnek még maszkot is hordanék. De hát az álmok és a valóság az mint tudjuk, sajnos a legtöbbünknek két különböző dolog.

Ezért mondom mindenkinek,hogy aki még egyedűl álló az legyen türelmes és keressen magának "megfelelő" partnert. Ne legyen megalkuvó mert az elfolytott vágy olyan mit a rák. Alattomosa jön és sokáig emészt.

Úgy, hogy hajrá minden fetisisztának.

Előzmény: leather fan (163)
leather fan Creative Commons License 2004.12.06 0 0 163
Mi lenne ha rajtam kívül más is írna ide?Ennyire haldoklik a dolog???????
leather fan Creative Commons License 2004.10.25 0 0 162

Sziasztok!

 

  Én rengeteg bőrruhás lányt látok városszerte, bár ezek az egyszerű fazonú kabátok(egyenes gombos) nem tud rám annyira izgatólag hatni mint amin mondjuk csatok, öv, vagy pántok vannak.Azok aztán az igazi szexis ruhák.A minap láttam egy nőt:Elöl csatos zippzáras kabát, csipőig ért, hozzá hátul zippzáras bőrszoknya.Uhh...nagggyon meleg volt a szitu.Nekem több mint 7000 képem van.Filmem pár részlet de fullos bőrben csak saját házam tájáról tudok mondani.Sajnos nem hinném, hogy ilyen témájú fetish filmek is léteznének ellentétben a gumi és latex fétissel.Miért van ez?

ToMCat!Honnan szerezted a képeket pontosan ill. neked vannak bármilyen videóid ebben a témában?

jozzee Creative Commons License 2004.10.25 0 0 161

 

Helló mindenkinek!

 

Gondoltam írok pár sort, ezzel is gyarapítva a hozzászólások számát.

Különben először írok ide, a múltkor véletlenül találtam meg ezt a topikot.Bár én nem vagyok fetisiszta, ettől függetlenül érdeklődéssel olvasom a hozzászólásokat.Ezen ruhadarabokhoz mindössze annyi a kötődésem, hogy van egy műbőr nadrágom, amit még réges - rég, 1998 - ban vettem.Anno akkor is tetszettek ezek a cuccok, akkor meg még trendi is volt diszkókban megvillanni egy ilyen nadrágban.Nemcsak szórakozóhelyekre, de suliba is meg mindenhová mászkáltam benne.

Akkoriban derült ki számomra, hogy nemcsak nekem, de rajtamkívül nagyon sokaknak tetszenek a bőr/műbőr/lakk cuccok, gyakorlatilag mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kaptam, lányoktól (ismeretlenektől is!), haveroktól, olyanoktól is akikből nem néztem ki, hogy érdekelné őket az egész dolog.

Aztán többen az ismerettségi körömben haverok is elkezdtek bőr/műbőr nadrágokat vásárolni, láttam rajtuk, hogy valamiféle pozitív irigység van bennük.

Naggyából 2000 táján pedig visszapakoltam a szekrényembe, addig persze szinte napi kellékem volt 2 éven át.

Szóval nem hiszem, hogy megváltoztak az emberek, csak sokan - úgy, mint én is talán - sodródnak a divattal.Bár most újból kezdem felfedezni a dolog varázsát, azt vettem észre, hogy egyre többet lógok a német E - Bay - en.

mikkamakka_ Creative Commons License 2004.10.24 0 0 160
Nyugodj meg, szerencsére minden a régi... Vagy sajnos?
Előzmény: ToMCaT (159)
ToMCaT Creative Commons License 2004.10.22 0 0 159

Hello leather fan és többiek!

 

Elszonytyolodva tapasztalom, hogy nincs a topicban nagy mozgás, sőt én személy szerint még az utcán sem találkoztam valamire való bőrcuccos lánnyal az ősz beköszönte óta. Kérlek titeket, hogy cáfoljatok meg, hogy ezzel csak én vagyok így szűkebb kis pátriámban! Vagy már nem divat a bőr, vagy még nincs annyira hideg, hogy hordják a hölgyek a szexis coccaikat. Marad a böngészgetés...:-((

 

Éppen a NORTHBOUND LEATHER weblapját nézegettem és felvetődött bennem, hogy rendelnék ezt-azt. Nem tudjátok véletlenül, hogy csak és kizárólag Kanadában van a cégnek boltja, mert akkor igencsak húzós postaköltségük lehet?

 

Egy cseh online boltban találtam rá a következőre:

 

 

A címe: www.latexfashion.cz

 

Kár, hogy az általam elkűldött angol nyelvű emailre semmi válasz nem érkezett.

A ruci ára kb 44e + a postaköltség.

 

 

Engem bizony érdekelnének a bőrruhás szexfilmek, de sajna "csak" párszáz (szerintem számodra is ismerős) bőrruhás képem van egyenlőre cserébe. Neked olyan filmjeid vannak, amelyekben fullosan beöltözve folynak a szexcsaták? Mert, ha igen, akkor arra fogékony lennék!:-))

 

Írjatok, ha láttok valami izgit!

 

ToMCaT

 

 

 

Előzmény: leather fan (158)
leather fan Creative Commons License 2004.10.21 0 0 158

sziasztok!

Hol vagytok emberek?Miért nem irogat ide senki sem?Senkit nem érdekel már a téma vagy mi?????Az általam említett csere sem érdekel senkit???

ToMCaT Creative Commons License 2004.10.19 0 0 157

Sziasztok bőrimádók!

 

Akadt egy-két eladó ruhadarabom a költözésem kapcsán. Íme pár ízelítő kép a cuccokról. A csatolt linkre kattintva bővebb infókat szerezhettek az eladó ruhákról.

Köszi nektek: ToMCaT

 

Ide kattints!!!

 

 

Női műbőr nadrágNői bőr nadrágNői műbőr nadrág
leather fan Creative Commons License 2004.10.01 0 0 156

Sziasztok!

 

 Szeretnék cserélni bőrruhás videókat és képeket (természetesen nők) ha valakit érdekel.

  Amúgy megjött az ősz és vele együtt a sok bőrruhás leányzó.:))

lack&leder Creative Commons License 2004.10.01 0 0 155
Sajnos én veled nem értek egyet.való igaz,hogy ezeken a helyeken lehet kapni bőrnacit nőkre is pasikra é olcsón,de...annak az anyaga és minősége és még a szabása se jó.Én pl.ezeken a helyeken nekem megfelelőt nem láttam.
Szerencsére a napokban Németoból hozzájutottam egy Mustang bőrnacihoz,koptatott,farmerszabású,nagyon kellemes viselet és most jött meg a Wrangler lakknacim is amelynek egy farmeranyagra felvitt fényes lakkfelülete van,iszonyat jó.ha te bemész itthon vmelyik Mustang vagy Wrangler boltba ,hogy ilyen kell,tuti,hogy elhajtanak,legalábbis velem ez történt..
Előzmény: Bőrruha (154)
Bőrruha Creative Commons License 2004.10.01 0 0 154

Sziasztok!

 

Nem értek egyet azzal, hogy hazánkban nem lehet bornacit kapni nokre es pasikra!

Minden borruha bolt teli van veluk, sot olcson az Auchanban es Metroban is lehet kapni!

 

Udv.:)

Előzmény: ToMCaT (149)
Bőrruha Creative Commons License 2004.10.01 0 0 153

Sziasztok!

 

Nem ertek egyet avval, hogy hazankban ne lehet bornacit kapni nokre es paiskra!

Minden boruha bolt teli van vele, sot olcson az Auchanban es metroban is lehet kapni!

 

Előzmény: lack&leder (148)
leather fan Creative Commons License 2004.09.28 0 0 152

Nekem van olyan de az nem publikus...:)))

Egyébként én is láttam a neten, de az csak pá mp volt.2 csajszi volt, az egyik szőke hosszu haju bőrdzskiben nyomta..Hmm..

ToMCaT Creative Commons License 2004.09.24 0 0 151

Ilyen film engem is nagyon érdekelne. A neten láttam 1-2 ilyesmit, aminek a címe utal a bőrre, pl.: Leather Sex, de csak bőr korszázsban és/vagy bikiniben nyomják a szereplő hölgyek. A teljes beöltözős film nagyon tetszene nekem is. Szóljon aki tud ilyesfélét szerezni!

 

ToMCaT

Előzmény: leather fan (150)
leather fan Creative Commons License 2004.09.20 0 0 150

Üdv. Mindenkinek!

 

Újra itt.Szeretném a segítségeteket kérni.Honnan lehet olyan filmet szerezni amiben bőrruhában szeretkeznek??Esetleg van akinek van is ilyen?Érdekelne a dolog.

ToMCaT Creative Commons License 2004.09.13 0 0 149

Tsá lack&leder!

 

Köszi a válaszodat. Sajna én is hasonlókra gondoltam, mármint hogy nem lehet Mo.-n kapni ilyen Miss Sixty nacikat. Az e-bay-t én is rendszeresen böngészgetem, de egyenlőre csak nézegetem a holmikat.

Tegnapelőtt hirtelen felindulásból azért kapott a kedvesem egy műbőr nacit!:-)Hasonló, mint a M.S. Tommy, kicsit trapézos az alja, de felül nagggyyon passzentos. Kicsi öv van rajta és olyan csípőfazonú. Mindkettőnknek nagyon tetszik.

Már úgy volt, hogy varratunk neki egy bőrnacit, de nemigen hajlott rá, mert ugye ő varrónő és hogy néz ki, hogy egy varrónő varrat magának... (sajna bőrvarró gépe még nincs). Teljesen véletlenül akadtunk rá erre a nacira és hát az 5000,-es ára nem hagyott nyugodni, így hát...

A Mustang-os jelenet nekem is ismerős. Számtalan olyan farmermárka van, ami kidobott a piacra bőrtermékeket is, de kis hazánkban a saját eladójukkal vagy nem ismertetik a teljes termékskálát a forgalmazók, vagy az eladót nem is nagyon érdekli a történet.:-(

 

Köszi: ToMCaT

 

ilyesmit kerestem:

 

 

Előzmény: lack&leder (148)
lack&leder Creative Commons License 2004.09.10 0 0 148
Szia Tomcat!

Sajnos ilyenek nem kaphatók a Füredi úti Energie,Sixty üzletben sem. Illetve van pár Roxy stílusú de az csak nagyon kicsi nőkre,gyerekekre jó(W25,26).
A mostani Ford és Tommy(2003) nacikat az ebayen tudod megvenni hol többért hol kevesebbért. A Ford az egynes szárú,míg a Tommy enyhe trapéz. Nem bőr nacik,de jobbak mint a bőr,olyan gumi,latexszerűek,nagyon kellemes anyagúak.Meg ha bőrbőr lennének akkor az ebay ára lenne min.100eur...Az olasz méretek kicsit kicsik,tehát 1 számmal jobb nagyobbat venni annál mint amit most hord a kedves feleséged,bár nyúlik is a gumiszerűsége folytán,igy feszesebben is lehet viselni ha azonos méretűt veszünk.15-45EUrt megér.
A németek rendesek elküdik ide is de időben kell fizetni,ha valami baj van(később tudunk fizetni) akkor időben tájékoztatni őket,szóval ha az ember az udvariassági szabályokat betartja és fizet akkor semmi baj.
Mellesleg egy Mustang üzletben megkérdeztem mikor jönnek a bőrnacik,de csak néztek rám...
Előzmény: ToMCaT (147)
ToMCaT Creative Commons License 2004.09.08 0 0 147

Sziasztok topiclakók!

 

Sajnos, úgy látom, hogy nagyon csendes volt a topic egész nyáron, de remélem a picit hűvösebb idő közeledtével az élmények megosztása másokkal, új hasznos infók közlése és a topic látogatottsága egyenesen arányosan növekedni fog...

 

Most hirtelen gondolkodtam, hogy vajh milyen nyári emlékképet oszthatok meg veletek, ami vmilyen módon kapcsolatban áll a bőrruhákkal, de sajna az egy-két talpig bőrben feszülős motoroscsajon kívűl nem mondhatnám, hogy részesültem élményben.

Azaz dehogynem, mivel kicsi párommal a minap kötöttem össze életemet (remélhetőleg örökre), és Ő azért elég szépen kezd elmélyűlni eme szenvedélyünkben, azaz a bőr, ill. lakkruhák viseléséhez. Nem rég el is akadt a lélegzetem, amikor kijelentette, hogy szívesen viselne lakknadrágot akár az utcán is.:-)

 

Más:

Ezúton kérném a topic segítségét. A német e-bay-en találtam nagyon sok Miss Sixty márkájú női bőrnadrágot, de a licitáláshoz nem értek sajna (német nyelv nem az erősségem), no meg inkább csak Németországon belüli postázást vállalnak az e-bay-es eladók. Itthon Mo.-on lehet vhol szerezni ilyen nacikat? Találtam egy kizárólagos forgalmazót, de a honlapjukon vajhmi kevés cuccot mutogatnak, igaz hetente változnak a termékek képei. Esetleg West-End, vagy vmi guru áruházban nem tudtok olyan helyet, ahol vannak ilyen VALÓDI bőr nacik? Gondolom az őszi-téli kollekciók lassan landolnak az üzletekben.

 

ToMCaT

 

 

 

ToMCaT Creative Commons License 2004.06.09 0 0 146
Helló mindenki!

Tegnap megérkezett a postán az egy hónapja megrendelt leatherlook catsuit-ja a kedvesemnek.
Be kell vallanom férfiasan, hogy nagyon-nagyon tetszik a ruha minősége, kidolgozása és legfőképpen maga a párocskám benne! Megadtuk a módját a kipróbálásának, ugyanis kedvesem felpróbálta a ruhát a magassarkú csizmájával, én meg felvettem a lakk ruhámat... Majd kb 4 óra múlva le is vettük őket, mert már igencsak beléjük melegedtünk.
Szóval elmodhatom, hogy ismét jó bizniszt csináltam ezzel a ruhával is. Ja és talán a legfontosabb, hogy a párocskámnak is nagyon tetszik.

ToMCaT

Előzmény: ToMCaT (138)
El_Camino Creative Commons License 2004.05.17 0 0 145
lhawk13 Creative Commons License 2004.05.15 0 0 144
Sziasztok!

Tudnátok segíteni, színes (nem fekete) férfi bőrnadrágot keresek. Hol lehet ilyet kapni?

Köszi,
Hawk

Bőrruha Creative Commons License 2004.05.05 0 0 143
Leather Fan:
en is igy gondolom:)
Előzmény: leather fan (142)
leather fan Creative Commons License 2004.05.05 0 0 142
Sziasztok!
Jön a nyár, a jó idő.Felemásak az érzéseim...
Bőrruha Creative Commons License 2004.05.04 0 0 141
Fetisiszták! Alkalmi vétel!
Uj, nem hordott, belelt, hosszu, L- es meretű olasz férfi bőrkabát eladó! En 184 cm vagyok nekem lábszárkozéig ér! Kb. 175- 185 cm es 70- 80 kg- os ferfire valo! Uj ára 75. 000 Ft volt télen! Ha érdekel irj egy mailt! AZ ÁRBAN MEGEGYEZUNK!
ToMCaT Creative Commons License 2004.05.03 0 0 140
Sziasztok Mikkamakkáék!

Ez a 95 font a teljes ár, ez volt felezve 2 héttel ezelőtt. Én 52,46-ot utaltam tokkal-vonóval amikor akciós volt. Csak és kizárólag a hírlevelükből derülnek ki a leárazások, vagy pedig mindennap meg kell látogatni az oldalt, mert igencsak villámakcióik vannak.

ToMCaT

Előzmény: mikkamakka_ (139)
mikkamakka_ Creative Commons License 2004.05.02 0 0 139
Hááát... Megnéztük mi is, de nekünk úgy tűnik, hogy ez nem félárú. 95 fontért elég húzós... (Vagy ez már a "félár"?)
Előzmény: ToMCaT (138)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!