Ez egy emlékfal azoknak, akik valaha a fórumozó közösség tagjai voltak.
A szokásjog az, hogy hogy a hír hozója konkrétumot ad meg, célszerűen linket a nick adatlapjára és ha van, a hír forrására, ami lehet például fórumos beírás. Az admin csak elszürkíti a nicket, nem dönt, nem keres, nem kutat, csak konkrétumot kér.
Sajnálom, hogy a több hónapos hozzászólásmentességemet egy ilyen hirrel kell megtörnöm. :-(
Kedves Wágner Úr!
A nevem Péteri Barna, és "Mogorva" Budai Zoltán kollégája vagyok.
Informatikai cégről lévén szó, valamennyien "lógunk a NET-en" valamilyen formában. Én magam nem vagyok egyetlen fórumnak sem tagja, de előfordul, hogy beleolvasok ebbe-abba.
Azért kerestem meg most ebben a formában, mert Zoli - ahogy a hozzátartozóitól néhány órája megtudtam - nincs köztünk már. Autóbalesetben -
úgy tudom vétlenül - meghalt 30-án de. v. du. Ráckevénél.
Mivel tudom hogy igen aktív és jelentős tagja volt a NET-es társadalomnak, számtalan fórumon, levelezőlistán és még nem is tudom hol
jelen volt a kezdetektől, úgy gondoltam kötelességem valakivel a komolyabb tagok közül
közölnöm a számunkra is megemészthetetlen hírt. Nem tudom, hogy a NET-es etikett ilyen esetekben hogyan működik teljes csend és észre sem veszik, hogy már nincs köztünk, vagy esetleg keresik, mert szinte mindig jelen volt a NET-en.
Önre bíznám, hogy az információt, ha kell megossza másokkal, ha nem, akkor nem. És ha igen akkor milyen formában.
Számunkra - kollégák - most még felfoghatatlan a dolog, valamennyiünkhöz nagyon közel állt, a kezdetektől részt vett a cég építésében, jóban - roszban velünk volt, és főleg nagyon régóta ('94).
Mivel Önt is és Zolit is a NET-es társadalom legetikusabb tagjainak nyilvánította
valaki egyszer egy hozzászólásában, bátorkodtam Önhöz fordulni levelemmel, hogy eldöntse kell-e, illik-e az információval, és ha igen, milyen formában foglalkozni abban a körben, ahol Zoli szintén otthon érezte magát.