Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Azért szeretnék beszerezni hozzá tartalékba pár tömítést,hogy legyen tartalék,mert hosszabb távra gondolkodom!Nem merek rá mérget venni,ha majd jön az utód akkor lesz lehetőségem évente kétévente fegyvert cserélgetni:)))
itt van hozzá minden, jó drágán mérik. én is csatlakoznék a javaslathoz, mely szerint vegyél olyat, amit nem kell javítani. nagyszerű puska különben, már ránézni-megfogdosni is jó, és akkor még nem is lőttél vele. az egyetlen hátránya, hogy nehéz, mint a sár, de annak meg nyilván oka van.
Szerintem nem baj?!A döntés joga az enyém:)))Na jó viccet félretéve ez Az fwb300svagy diana75-között vaciláltam,de az fwb300s melett tettem le a voksot(egyenlőre)!Szeretném ha lenne hozzá majd tartalékba pár tömítés meg rugó..
Kérdezém,hogy hol lehet fwb300s-hez alkatrészt beszerezni?És,hogy Szabolcs megyében( Kisvárda környékén)ki tudná elvégezni a szükséges javitást,felujítást?Ezt a márkát szeretném:)(majd késöbb)
Bellül.. Új Dugó,Műanyag csöcsös dugó töm.. Polírozva minden és Dugó belsejében fólia..+Rúgó vezető hátul és elöl hogy orr nehéz legyen a rúgó.. ZSIR ÚJ elsütő szerkezet !!!
Működő biztosító !!!Ja és Titán rugó…
Külső.. Csőköpeny, Barnítás és egy egyedi gyönyörű Mahagóni Szinű pofadékos tus !!!
Kiváló csöve van…. Nagyon jó súlyelosztás tökéletesen tartható és lőhető puska…
Miért ezt választottam? Miért nem LG .-t? mert abból sok van ez meg ritka db… És nagyobb, hosszabb dugó ház és mert nagyon tetszik…”de a köv… egy LG lesz „Minden munkát magam csináltan…
És itt a végeredmény….
Ja... és köszönet a fórúm társaknak az alkatrészek beszerzése végett...
Az enyémmel én jobbat tudtam, igaz az Angliában volt és ahogy a gyárból kijött (csak távcsövet raktam rá. Na jó, kapott Maccari rugót meg black tart :)).