Szerintem rosszul kerestél, mert alap helyzetben csak a cseljabinszki hirdetéseket adta ki. Ha átállítod egész Oroszországra, akkor csak szalagos magnóból 4 oldalt ad ki
AKAI 4000DS szép működőképes állapotban eladó. A fejek szinte újak, valamikor a 90-es években cseréltem őket, de utána már szinte nem volt a gép használva.
Engem az is zavar, hogy az orsós szalagok közé nyolcszázmillió műsoros szalagot is bekever a rendszer... ahelyett, hogy azt például pre-recorded vagy egyéb más cimkével megkülönböztetnék.
Ezt ismerem. Egy párszor találtam már ilyen elírt tételt.
Régebben még felosztották úgy a szalagos magnó fejezetet az E-bayen, hogy kiemeltek vagy 10 gyakori márkát és külön voltak az "egyebek" Akkor gyakran átnyálaztam ezt a részt, de kb egy éve nincs márkák szerinti felosztás.
Ha van lelkierőd 4-5000 tételt is átböngészni, találhatsz az ebay -n ritka dolgokat... amit olykor véletlenül találhatsz csak meg, mert nem egészen úgy -olyan néven árulja a csóka, ahogy azt Te beütnéd a keresőbe.
Bahh! Hol láttál te "Góliát" elemeket? A magnó előtt egy táskarádió hátlapját szedi le, és emeli ki az elemtartót, de abban két "Laposelem" van.... Waze!