Talán a DK áll legközelebb ehhez, ill. az európai jobboldalisághoz, de náluk meg a vezető sikeres tömegagymosással karaktergyilkolva lett
Nehezen tudom megállapítani, mihez áll a DK legközelebb, jelenleg talán egy kényelmes és felelősség nélküli ellenzéki szerephez, de Gyurcsány eléggé lekaraktergyilkolta saját magát egyedül is, míg a topon volt, nem kellett ahhoz idegenkezűség.
Így én remény nem nagyon látok, esetleg az emigrációt.
Remény mindig van, az emigráció pedig akkor igazolható tett és nem megfutamodás, ha politikailag üldözik az embert vagy életfeltételei teljesen ellehetetlenednek.
A lengyeleket nagyon szeretem és tisztelem. Fiatalabb koromban sok lengyel ismerősöm volt. Nagyon szépen itták a vodkát. Polski wegry dva bratanky . Jól írtam ?
Azt meglehetősen furcsának találom, hogy Te a talán megjavuló fideszt, vagy jobboldali kereszténydemokrata pártot szeretnél. A kettő ugyanis teljesen ellentétes. A tőke és bankellenes, meg az EU ellen harcoló társaság az nem jobboldali, hanem szélsőbal, fasiszta ideológiával. Számomra szimpatikus egy a kereszténydemokrata- liberális CDU-hoz hasonló párt lenne, de jelenleg ilyen nem lelhető fel. Talán a DK áll legközelebb ehhez, ill. az európai jobboldalisághoz, de náluk meg a vezető sikeres tömegagymosással karaktergyilkolva lett. Így én remény nem nagyon látok, esetleg az emigrációt. A baloldaliság nem az én világom és mivel a fidesz szélsőbaloldali így őket szélsőségesen nem kedvelem.
Bekopiznám a weboldalt, mivel foglalkozok, de ugye egyrészt tilos a reklám, másrészt teljesen OFF.
Mindenesetre Lengyelországban nem nagyon estek szét a nagyobb pártok az elmúlt időszakban. A baloldaliak összementek, a jobboldaliak átrendeződtek. Szerintem nem is várható nagy változás a jövőben se.
Garanciát én se látok, hogy valaha is teljesen nekem tetsző Fidesz lesz, sőt, most éppen ellentétes úton vannak, de hát őszintén elmondtam, kinek és minek drukkolok. Vagy egy jobb Fidesz, vagy egy teljesen új jobboldali kereszténydemokrata párt.
Most Te jössz! Te konkrétan kinek drukkolsz? (Világos választ kérek, és ne holmi "antifasiszta demokratákkal" gyere elő, továbbá nem azt kérdezem, hogy ki ellen).