Mar nem az (bar szerintem eleve sem volt kiemelkedo). Az izraeli es az indiai tulajdonos finoman szolva osszevesztek, az utobbi lelepett, es megnyitotta az Arany Janos utcai Kashmirt. Szoval inkabb oda erdemes...
azt mondjatok meg hogy hova kell menni ha egy jo bolognait szertnek enni, azta paradicsomos, zoldfuszeres martasban uszo soksok daralthussal keszult tesztafeleseget. ;> aminek sajt van a tetejen (nem, nem parmezan). napok ota keresem azt az izt amin szocializalodtam, de mindenfel formedvenyket kapok. amit eppen most ennek olasjos darlathus hagyman lepiritva amibe raadasul erzesem szerint meg egy joadag erospistat is raktak, ami nem lenne oriasi baj, ha sok sok paradicsomot (vagy legalabb aranyfacan puret) is raktak volna bele. de nem...izetlen az egesz ugy ahogy van. nemregiben a tonettben ettem olyat mai majdnem jo volt csak parmezannal szortak meg a tetjet amit egyebkent imadok, csak en meg a cuclizmusban szocializalodtam es bolognaira sima sajtot szeretnek. tudom az en hibam, en kerek elnezest h nincs elegge kifinomulva az izlesem. de akkor is, hol ehetnek egy jot?
Bár határozottan medwe-párti vagyok, a Shalimarnál tényleg talán a legjobb az indiai kaja. Sajnos a dohányzó rész határozottan szimpatikusabb, mint a nem-dohányzó. Ha nem zavar az esetleges füst, oda üljetek.
Én halat enni voltan, igaz már nem emlékszem pontosan mit, de én is és a velem nem halat evő is messzemenőkig meg volt elégedve, sörökkel pláne, attól eltekintve, hogy nem tetszett, hogy a konyha bejáratánál nagy üres krumplipürés vödröket láttam, én elvárnám ebben az árfekvésben, hogy helyben frissen csinálják...
Hát valami botrányos volt a Santiago halvacsorája vagy mi.
Vajhalnak és fogasnak nevezett halszelet hűtőízű, teljesen száraz, lazac is szárazra sütve, padlizsán meg nincs átsütve, szüval mit dícsérnek ezren ezen a helyen nem tudom.
Tény, hogy a kiszolgálás, a enteriőr, a sör kiváló volt, s elmennék még 1x akár, de nem halat enni. 2600-2700 ft körül már vannak elvárásai az embernek. Hétközben délben kevesebbért eheted degeszre magad az Artisban jobb ételekkel...
Ááá, ezen gondolkoztam, hogy hívják őket! Akartam is ajánlani, csak épp arra nem emlékeztem, kit? :-) Ők szállítottak minden aprósüteményt, plusz a menyasszonyi tortát az esküvőnkre, 2003-ban. Nagyon finom volt, korrekt áron ment minden, és rendkívül segítőkészek is voltak.
Volt ma reggel meloban jovet es nagyvonalakban elmondtam mirol lenne szo (nehany kilo pogi reggel kilencre) a kerdes az az volt h milyen kenne. Apro pogacsabol a leveles fajtat sutik (ebbol tudnak masnit is). Sajtos, kaposztas, tepertos. Igazi finom ropogos fajtak.
Mielott elmesz azert hivd fel, kerdezz ra az arakra, stb. Az itt megadott cimedre elkuldtem a kontaktot.
Vidékről megyünk, átgondoltam, hidd el. És Újpestre kell menni 9-re.
Amúgy meg el is tudjuk számolni a számlát, de tényleg az a fontos, hogy finom legyen. 2500 FT-ért vállalják a kiszállítást, de akkor is soknak találom, ha nem az én pénzemből megy. Szerdán egy kőrútra megyek, megnézem a Leheltérit és a Kolossyt
Mi csaladilag a Daubnerbol veszunk/rendelunk mindig mindent. A pogik minidg isteni finomak. :-) A Szepvolgyi uton van, most nezem, van honlapjuk, de szinte semmi info rajta, csak hogy 9-kor nyitnak: http://www.daubnercukraszda.hu