A háromlábú nyíri/bodrogi motorkocsiról nincs valakinek rajza? Engem a tisztán dízelüzemű változat megépítése érdekelne a 60-as évek végéről. By814 vagy 816.
Villamost én is tervezek, de csak a 812-es nem túl részletes rajzával rendelkezem.
Ha valakinek van a háromablakosról, nem tiltakoznék ellene. A Mehano tengelytávja 19 mm, azaz 1 mm a difi. A rézöntvény fváz engem is izgat. Ami az oszlopokat illeti még csak az állomásiakkal kísérletezgetek. Helyhiány miatt össze kellett őket kombinálnom a térvilágítással.
Jó lenne ha sikerülne rajzot szerezni, szerintem többünket érdekelne az ontopik vili. Ha itt közkincsé teszed, csatlakozom hozzád az offtopik GANZ normálnyomtávú rajzával.
Szia! Tőlem bármikor bárki kérdezhet! Legfeljebb nem tudom a választ, ahogy most sem... :-) A két fotón két nyíregyházi villamos van, megpróbálhatok jellegrajzot szerezni.
Gebus tényleg gyönyörű! Hadd borzoljam azonban a kedélyeket "sufni tunningon" átesett Fleischmann járműveimmel! Az átalakítás célja az volt, hogy gévésebb benyomást keltsenek. Ezért először is forgóvázasítottam őket, jobb híján H0-ás Mehano forgóvázakkal. A személykocsik esetében vmivel merészebb voltam. Mint az látható, afféle "sufni-Bak" lett belőlük. Egy darabig elnéztem ugyan, hogy az immár átjáróajtóvá átlényegült egykori peronajtók kifelé nyílónak tűnjenek, de hamarosan véget vetek ennek a visszasságnak. Az egyik képen egy H0-ás Bachmann kocsi alváza és forgóvázai szerepelnek, amit már az első igazi Bak-hoz tartogatok.