Keresés

Részletes keresés

HORI Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2191

tisztesség nélkül: egyetértek

 

szakértelem nélkül: nem értek egyet

 

És elnézve a 3.út jelöltnévsorát, elég sok olyan embert látok ott, aki már 2002-ben is jelölt volt. És kolbászból nem lesz szalonna. (Ezt nem a tisztességükre, hanem a szakértelmükre értem.)

 

Bár 4 év alatt előnyöükre is változhattak.

Előzmény: gojkómitics (2189)
HORI Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2190

Nem azért írtam, hogy bárkit is győzködjek.

 

Csak mivel abszolút igazság nem létezik, politikában meg pláne nem, így marad az, hogy a ki a kevésbé rossz.

 

Vagy ki az inkább jó.

 

És engem politikában nem tudnak megijeszteni semmivel.

 

Csak szívesebben szidok egy jobboldali kormányt; mint egy exkomcsi baloldalit, kiegészítve buzibarát, drogliberalizáló, obercool álliberálisokkal.

 

Dehát mindenkinek más a fontos.

Előzmény: Törölt nick (2187)
gojkómitics Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2189
Tudod az a baj,hogy az elmút 12 évben választást hazugságokkal és felelőtlen ígérgetésekkel nyertek,az országot meg tisztesség és szakértelem nélkül vezettek.
Előzmény: HORI (2184)
sergiototta Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2188
ez jogos
a fidesznek volt lehetősége a tettekre (számomra) nem élt vele
lehet a Jobbik se élne vele, de én jelenleg annak szurkolok, h megkaphassák a bizonyitási lehetőséget
Előzmény: HORI (2184)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2187
"A gond az, hogy Ti is a szavak alapján ítélitek meg a pártokat, nem pedig a tetteik alapján."

Pont azért nem fogok a Fideszre szavazni, mert tettek alapján ítélek és nem szavak alapján.

"És ha majd egy kicsit idősebbek lesztek, valószínűleg Ti sem csak fehéren és feketénfogjátok látni az országot."

Nem hiszem, hogy túl fiatal lennék a politikához. Kétszer voltam polgármester-jelölt, egyszer ogy. képviselőjelölt. Pont azért mondom/írom azt, amit, mert ismerem a Fideszt és a sleppjét. Nem jobbak a Deákné vásznánál ezek sem.

Ezért nem fogok rájuk szavazni soha többé. Ezt megfogadtam 2002 után, és tartani is fogom magam ehhez. Szerintem épp az látja feketén-fehéren az országot, aki a Fideszen kívül nem tud elképzelni más lehetőséget, mert "jaj, akkor meg jönnek a komcsik".

Egyébként a MIÉP-re sem szavaztam volna valószínűleg, a Jobbik volt a favorit de még nagyon ingadoztam a kettő között. Ezért volt számomra tökéletes a Harmadik Út létrehozása. Most már nincs dilemma :-)
Előzmény: HORI (2184)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2186
És az ki a faszt érdekel, hogy Neked ki a senki? Tudsz olvasni? Olvasd már el a topik címét és tűnj innen!
Előzmény: Törölt nick (2182)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2185
"h valamelyik fidesz emberke nemrég lenyilatkozta, h akkor lesz nagykoalició 2006 után, ha a miép bejut a parlamentbe"

Stumpf volt asszem.
Előzmény: sergiototta (2179)
HORI Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2184

A gond az, hogy Ti is a szavak alapján ítélitek meg a pártokat, nem pedig a tetteik alapján.

 

Tetszik nem tetszik, más dolog választást nyerni, meg más országot kormányozni.

 

És ha majd egy kicsit idősebbek lesztek, valószínűleg Ti sem csak fehéren és feketénfogjátok látni az országot.

Előzmény: sergiototta (2179)
sergiototta Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2181
még ennyit :

"Ha Te nem akarod a nemzeti radikalizmust támogatni, a te dolgod, de ne ideologizáld már meg, hogy ez a jó!"

Előzmény: Frankeey (2176)
sergiototta Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2180
egy kérdés :

tgeyük fel bejut a harmadik út a parlamentbe, de nyernek a férgek
akkor hogy értékeled a történteket ?

Előzmény: Frankeey (2176)
sergiototta Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2179
minden szavaddal egyetértek

talán még annyit jegyeznék meg, h valamelyik fidesz emberke nemrég lenyilatkozta, h akkor lesz nagykoalició 2006 után, ha a miép bejut a parlamentbe
emlékszem Orbán "a fehérgalléros bünözők ellen fogunk fellépni" dumájára is
ellövik ugyanazokat a kliséket, mert tudják, h szavazatokat hozhat, pont ugyanugy, mint az autópálya épités, meg az adócsökkentési igéretek meg az egyéb divatos igérgetési formák
martonyi meg ugyanolyan rangba volt az elöző rendszer alatt, mint Kovács László, mindkettő miniszterhelyettes volt

a Munkáspárthoz meg annyit, h én hasonló okok miatt tartom egyedül valamire Fodor Gábort a szadeszből
ő ugye orbánék nagy haverja volt, csak aztán amikor a fidesz kitalálta magának, h mostantól ők a nemzetiek, akkor azt mondta ő köszöni ebből nem kér s maradva az "elveinél", ment át a szadeszbe.
Előzmény: Törölt nick (2175)
HORI Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2178

"Van, mikor az értelemnek felül kell kerekednie az értelmen."

 

Magyarán az értelemnek az érzelmen.

Előzmény: HORI (2177)
HORI Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2177

Tökéletesen egyetértek a leírtakkal.

 

Mégis engedtessék meg nekem, hogy mindenki pártpereferenciáját tisztelve elmondjam, hogy szerintem most nem engedhető meg az a luxus, hogy ez a nemzet-, család- és vállalkozásellenes kormány hatalmon maradjon. Van, mikor az értelemnek felül kell kerekednie az értelmen, és fel kell tudni állítani fontossági sorrendet.

 

Nektek mi a fontosabb? Hogy a szívetekre hallgatva szavazzatok, vagy hogy eltakarodjon ez a bagázs az ország éléről?

 

És nagyon igazad van abban hogy a Fidesz sem sokkal jobb, mint a maiak; csakhogy szerintem még mindig van különbség aközött, hogy csak a sleppnek megy kurva jól, vagy pedig a sleppnek kurva jól megy, sokaknak jól, a legtöbbnek pedig jobban.

 

Szvsz lehet a Fideszt akkor is fikázni, meg támadni amikor kormányzati pozícióban van - lehet, és még talán kellemesebb is, mint egy kommunista-liberális fertő "irányította" ország esetén.

 

 

Előzmény: Törölt nick (2175)
Frankeey Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2176

Mabi, ne haragudj, de csak az első sorokig jutottam...

 

 

"Engem rohadtul nem érdekel, hogy akire szavazok, bejut-e a parlamentbe" >>> Akkor mi a fasz értelme van? Ezért nem is érdemes felkelni az ágyból... Ne beszélj már Te is ilyeneket... Én nem azért fogok a Fideszre szavazni, mert egyetértek azzal, amit csinálnak, vagy ahogyan csinálják! Ám Ők a sokkal jobbik rosszat képviselik. Azt akarom, hogy az általad is a két legnagyobb ellenségnek titulált két párt ne tudjon kormánykoalícióra lépni! Számomra ez mindennél fontosabb.

 

Ha koalíció alakul, gyönyörű lesz, ahogy elmagyarázzák, hogy az emberek látták bennük, hogy Ők valóban tenni akarnak az országért, hogy jó úton járnak.

Jó úton járnak, csak az a kérdés, hogy merre haladunk!

 

Így megy majd minden tovább.

 

Ha Te el akarod baszni a szavazatodat, a te dolgod, de ne ideologizáld már meg, hogy ez a jó! Értsd már meg, hogy a választási törvény miatt értelmetlen úgy gondolkozni, ahogy Te teszed...

Előzmény: Törölt nick (2175)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2175
A szavazás tekintetében nagyon egyetértek sergio-val.

Nálam egyébként:

1990-ben: MDF (még nem szavazhattam ekkor)
1994: MDF (dettó)
1998: MIÉP
2002: MIÉP
2006: Harmadik Út

Hagyjuk már ezt az "elvész a szavazat" hülyeséget. Engem rohadtul nem érdekel, hogy akire szavazok, bejut-e a parlamentbe, hanem, hogy a szavazatommal olyan politikai erőt támogassak, amely a leginkább közel áll az elveimhez. Nem látjátok át, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy Fidesz vagy Maszop? Nekik csak az a céljuk, hogy ketten folytassanak váltógazdálkodást, mert így egymásnak az igazán nagy bulikat elnézik, és nincs 3., 4. stb. erő, amely erre rámutathat. A Fidesz és a szar Orbán ugyan mitől nemzeti? Hogy 98-ben kitatlálták magukról ezt, meg lengetik a magyar zászlót? Amikor kormányon voltak, ugyan milyen fontos nemzetpolitikai lépést tettek? Megígérték, hogy felülvizsgálják a privatizációt (kristálytisztán emlékszem, hogy a kampánycsend előtti utolsó mp-ben Orbán valamelyik tévén még erre vonatkozó ígéretet hadart el) - SEMMI nem történt meg belőle. Most ÚJRA ezt ígérik, LOL! És sajnos sokan még el is hiszik! Külpolitika? Felülvizsgálták az alapszerződéseket, ahogy megígérték? Nem! Martonyi, egy ex-komcsi vezetésével a külügy folytatta ott, ahol abbamaradt Hornék idején. Egyébként ő maga is kiáll(t) a kettős állampolgárság ELLEN. Amikor tehettek volna valamit, amikor kormányzati pozícióban voltak. Mert ellenzékből persze könnyű pofázni meg ugatni, csak azokkal a fránya tettekkel ne kellene bizonyítani. Oktatás? A liberális Pokornival? Egyenes és töretlen a Magyar-Pokorni-Magyar (vér)vonal, az oktatás tönkreverése. Pedig ez lenne a legfontosabb, stratégiai kérdés. Belügy? A mindenki által köztudottan maffiózó Pintér vezetésével? 91-ben még Cápalátogatáson röhögünk a Magyar Narancsban (köztudottan akkor Fideszes lap volt), aztán mi vagyunk a nagy hívő reformátusok, katolikusok? 90-ben még kivonulunk a Parlamentből, amikor Trianonra emlékeznek a honatyák, ma meg eljátszuk a határon túliak legfőbb pártfogóját, a nagy nemzetit?

Tulajdonképp mekkora hályog kell a nemzeti, hazafias gondolkodású emberek szemén, hogy mindezeket ne vegyék észre? Nekem Orbántól és bandájától hánynom kell mára, egy nagyon jó marketingfogással benyomultak abba a politikai légüres térbe, ami az MDF bukása után maradt a jobboldali-nemzeti pozícióban, és sokan ezt sajnos megették. Mindezek ellenére kétszer is szavaztam rájuk a második fordulóban egyéniben (hozzáteszem, mind2 egy ezerwattos Jordán-parti székely volt...), most már ezt sem fogom megtenni. Egyszerűen azért, mert végleg kiismertem őket. Egy undorító banda. Azt sem felejtem el, amikor Pokorni nyilatkozott a 2002-es választások után: egyszerűen képtelen volt leplezni nagy örömét, hogy a MIÉP kiesett a parlamentből, ez az öröm láthatóan nagyobb volt, mint a választások elvesztése feletti bánat. Értitek? Jobban örült a nemzeti radikális párt bukásának, mint amennyire sajnálta, hogy a saját pártja elbukott. Ez mindent elárult róla. no persze a miniszterként eltöltött évek is.

Ezzel együtt is a magyar nemzet legnagyobb ellensége (sorrendben) a Szadesz és a Maszop. Utóbbi nem is annyira kifejezetten ellenség, inkább szarik az országra, és a saját érdekei szerint dönt és cselekszik. Csakhogy ebben a Fidesz is szorosan ott van a sarkában. Akkor meg miért támogatnám őket, mikor van tényleg tiszta erő (elsősorban a Jobbik-ra gondolok), amely megérdemli? Én a választás után is nyugodtan tükörbe tudok majd nézni, mert nem szavazok olyan pártra, amelyről tudom, hogy gátlástalan, álnok és kétszínű. Komolyan mondom, hogy a Fidesznél még a Munkáspártot is többre tartom: ők legalább kiálltak az elveik mellett (akkor is, amikor nem volt éppen javallott), és nem forgatták a köpönyegüket. Más kérdés, hogy zömmel szerencsétlen vén megkeseredett komcsik.
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2174

Nem, nem... nagyobb csel volt, mint a faló Trójánál... :)))

 

Szóval milyen lánytesó???? :))))

Előzmény: Frankeey (2173)
Frankeey Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2173
Igazad van, az orvtámadás és a zseniális elterelő hadművelet között ég és föld a különbség... Te az előbbit részesítetted előnyben...
Előzmény: Törölt nick (2172)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2172

Édesem, az orvtámadás és a zseniális elterelő hadműveletek között ég és föld a különbség. Különben is aznap mély traumában voltam. több sör volt a lengetőseinken, mint a pocimban.

 

Meg kell értened: furmányos álcázó taktikát kellett tanúsítanom a végső, mindent eldöntő támadás előtt.

Előzmény: Frankeey (2169)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2171
Van lánytestvéred? Nocsak eddig nem is mesélted... :)))
Előzmény: Frankeey (2156)
sergiototta Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2170
Frankeey Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2169
Nálam ugyan nem... :)) Ám Cosnak megadom a lehetőséget, hogy jóvátegyen egy orv támadást, mellyel mélyen megsebezte irányában tanusított bizalmamat... :)
Előzmény: mash_d (2168)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2168

Kifejtheted február 5.-én a Champs Budában, miközben fizeted a söröket! Élj vele, nem mindig gyakorolok ekkora kegyet!

 

pénz állt a házhoz? :)

Előzmény: Frankeey (2134)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2167

kormánynak télleg le kellett volna vinnie az 5%-os határt.

 

félnek

félnek a miéptől

félnek az mdftől

félnek a munkáspárttól

félnek mindenkitől, akik az ő lehetséges szavazataikből hasítana ki

 

pedig a demokrácia arról szólna, hogy MINDENKINEK jusson képviselet a parlamentben

a Munkáspárt féle igazi ős komcsiknak és az erősen jobb oldali Miépnek is!

 

az MDF se táncolgatna a kommancsok felé, csupán csak bosszúból, mert a Fidesz lenyúlta a szavazóbázisuk egy részét

 

Előzmény: Törölt nick (2128)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2166

Én nem akarom, hogy azért üljenek a nyakunkon még négy évet a komcsik, mert nem éri el az a párt az 5%-ot egy szar választási törvény miatt , amelyikre voksoltam...

 

nagyon - nagyon sokan vagyunk így!!!

sajnos!

ezért kellene új választási törvény!

Előzmény: Frankeey (2126)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2165

kettős állampolgárságot az oláhok is megadták csont nélkül a Moldáviában élő honfitársaiknak

ahogy ahorvátok, szerbek és szinte minden környező ország!

csak mi faszszopó magyarok (komenyista és szadesz vezérelve) mondtunk nemet

Előzmény: sergiototta (2107)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2164

1990 az MDF-re szavaztam, a melóhelyi irodám falán ki volt lógatva a tavaris konyec plakát!

1994 is MDF

1998 már Fidesz, ahogy

2002 is Fidesz (nagyon vaciláltam)

2006 is jobb hijján a Fidesz lesz

 

vigyék le 1%-ra  küszöböt, és máris lesznek alternatívák

 

minden párt, aki összeszed 50000 kopogtató cédulát az országos listán lehessen

1% - 1 ember

 

a többi meg jöhetne az egyéni körzetekből

a mostani 350 körüli képviselőből lenne olyan 270-280

és igazságosabb lenne a rendszer

oszt ennyi

Előzmény: Törölt nick (2095)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2163

így van, jól emlékszel

antimkomcsiból ázmentek az exkomcsik szekértolóivá, hogy a kondér mellé kerüljenek

emlékezzetek csak a tocsik ügyre

mely párt kasszákba ment is a lové

Előzmény: Törölt nick (2084)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2162

Jujj szdsztől miépig.

 

tudod 1990-ben még a szadesz volt a legnagyobb komenyista gyülőlő párt

aki elkarta számoltatni őket

ehhez képest most a csatlósuk, mert előjött belőlük a kufár szellem, akiknek csak a pénz számít ( ezt hívják szalonzsidózásnak? )

 

a szedesz célja egy birka nép, egy amcsi típusú társadalom előállítása

ezért is másznak rá mindig a oktatásra, hogy irányíthassanak, nevelhessenek

 

tanultak valamit a náciktól is, agymosás, átnevelő tábor

Előzmény: Törölt nick (2081)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2161
tudod mennyivel egyszerűbb lenne az ország dolga, ha a sok szaros komcsit és pereputtáyt nem kellene eltartani, pénzelni??? nem kellene Veressek, Gyurcsányok, Kókák vagyonát és sleppjének a vagyonát gyarapítani???
Előzmény: Törölt nick (2078)
mash_d Creative Commons License 2006.01.29 0 0 2160

Nehéz az orbán-torgyán kormány által felhalmozott hiányt apasztani.

 

te tényleg ennyire hüje vagy?

tehát azért lett több mint duplája az államadósság az elmúlt 4 év alatt, mert sok hitelt halmozott fel az Orbán kormány? te nem közgazdász lennél? mintha ezt írtad volna valamelyik topikba

Előzmény: Törölt nick (2066)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!