Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 273
A halasat próbáltam már..
Nekem nagyon bejött.
Tuti h a többi sem lehet rossz.
Előzmény: Tepedt_ (272)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 272
Ezeket próbálta már valaki?

kotányi
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 271
Én elősszőr is csinálok egy kellemes kis zőldfűszeres szezámmagos pácot, abban hagyom egy napot pácolódni, aztán sóval bedörzsölöm, és átkötözöm szalonnával. Így megy a grillre.
Előzmény: Törölt nick (268)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 270
és valami diétásabb formula nincs a tarsolyodban? :)
Előzmény: vizizé (269)
vizizé Creative Commons License 2007.09.04 0 0 269
Mézes-mustáros?? :-) Szerintem a csirkemell (szárny) egyik legjobb fűszerezése.
Előzmény: Tepedt_ (267)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 268
Oldalast h csinálod?
Előzmény: nandan (266)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 267
Nekem az túl csontos :) Mondjuk kotányival lehet h jó.
De még mindíg nem kaptam semmi jó csirkemell receptet :)
Előzmény: nandan (266)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 266
:)

Mindenfélét, halat, csirkét de az oldalas a kedvencem.
Előzmény: Tepedt_ (265)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 265
Mindenképp hívj majd meg :)
Milyen húsokats zoktál? :)
Előzmény: nandan (263)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 264
Menék de nincs kivel :)
Előzmény: Törölt nick (262)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 263
Dettó, én is azt használok, de nekem bevált.

Amúgy nem olyan könnyű elmenni grillezni valahova, én példáúl azt se tudom hol lehetne. A Margitszigeten gondolom lehet, de ez se biztos. Még szeretnék egy nyárbúcsuztató grill partit rendezni valami szép helyen :)
Előzmény: Tepedt_ (261)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 262
Nem szoktál kijárni szabadba valahova sütögetni?
Előzmény: Tepedt_ (261)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 261
Ilyen itthoni elektromos van csak sajnos, panelban lakom :)
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 260
Milyen grillsütőt használsz?
Előzmény: Tepedt_ (259)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 259
A grillezéshez és speciálisan a csirkemellre gondoltam én ugyanis azt fogyasztok a legtöbbet.
Előzmény: ZsuR (257)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 258
Szerintem alapból a Grillezésre gondolt :)

Köszi akkor a tejfölöst letesztelem.
Előzmény: ZsuR (256)
ZsuR Creative Commons License 2007.09.04 0 0 257
Olvastad a 241-es hozzaszolast - meg ami elotte, utana van?
Előzmény: Tepedt_ (255)
ZsuR Creative Commons License 2007.09.04 0 0 256
A hamburgerhez?
Előzmény: Tepedt_ (255)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 255
Fűszereket milyeneket használtok?
ZsuR Creative Commons License 2007.09.04 0 0 254
Mar miert lenne gond? :)) Orulok neki.

Tegnap vendegsegben voltunk - BBQ, hamburger, virsli etc.

Hat nem volt jo a hamburger - illetve nekem izlett, de nem hamburger volt.
Egybedult fasirtra emlekeztetett a legjobban az ize.
Az erdekessege, hogy keves tejet tettek a hushoz, ettol nem szaradt ki. . .(no meg attol, hogy raszolt a ferje a haziasszonyra, hogy sutes kozben ne nyomja ki a levet a pogacsakbol. . .).
Előzmény: nandan (253)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 253
Hú ezek nagyon jók :) Ha nem gond akkor egyet kettőt én is kipróbálok.
Előzmény: ZsuR (252)
ZsuR Creative Commons License 2007.09.03 0 0 252
Fogok par recetet betenni.

A legegyszerubbek a zoldseg felek, pesto szeruen, szoktam petrezselymet is osszekutyulni fokhnagymaval, keves olajjal, nagyon jo ize van.

Ami kevesbe hizlalos, az a friss paradicsom, hagyma, cilantro osszevagva - ha surubben akarom akkor teszek hozza paradicsompuret, es a paradicsomnak csak a husat hasznalom, a levet-magjat nem.

Lehet a paradicsomszoszt lassu tuzom fozni, adni hozza izesitoket, tenni bele erospaprikat, magyaran sajat keszitesu BBQ szoszt csinalni.

Szombeton este a gyerekem tejfolt kevert ossze valami keszen vett indiai - es nagyon eros - szosszal, hihetetlenul jo izt adott!

A legtobb hazi keszitesu szosznak sok ido kell, mert lassan kell fozni, de lehet oket jol fagyasztani.

Majd jovok tobb recepttel.
Előzmény: Törölt nick (250)
ZsuR Creative Commons License 2007.09.03 0 0 251
Pontosan. Es micsoda jo ize tud lenni a husnak!!!
Előzmény: nandan (249)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 250
Milyen mártást meg köretet szoktál készíteni?
ez tényleg jó ötlet hogy mindenki saját ízlése szerint ízesíti az ételt!
Előzmény: ZsuR (248)
nandan Creative Commons License 2007.09.03 0 0 249
Én sem vagyok oda a pácolásért. Szerintem sok idő. Csak fontos tudni, hogy ha natúr húst sütünk, akkor le kell zárni, hogy a húslé, nehogy kifolyon belőle.
Előzmény: ZsuR (248)
ZsuR Creative Commons License 2007.09.03 0 0 248
Mostanaban mi a hust natur sutjuk - foleg az oldalast - es martasokat adunk melle, ki mit szeret, martsa bele a hust. Azt hiszem csaladi kedvenc lett belole!

Mindig szerettem a sok apro falatot, ezzel meg tokeletesitve lett.
A koret szinen. . .2-3-4 fajta, nem sok, mindenbol kicsi. Nagyon jo!!!

Előzmény: szysssz (242)
nandan Creative Commons License 2007.09.03 0 0 247
Hamár ennyien emlitették a Kotányit, van egy direkt halakhoz szánt fűszerkeverékük. Én szezámmagos olajban szoktam pácolni a húsokat, aztán pedig megforgatom őket Grill mix keverékkel, vagy ha az nincs különleges ételízesítővel.
Előzmény: Törölt nick (246)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 246

Milyen fűszerkeveréket ajánlanál afrikai harcsához?

Eléggé kezdő vagyok a szakmában.. :)

Előzmény: nandan (245)
nandan Creative Commons License 2007.09.03 0 0 245
Ugyanúgy lehet elektromos grillen is bent ez igy igaz. A pác lé azért lecsöpöghet és nagyobb füstöt hagyhat, szóval ha valaki ettől félne akkor lehet fűszerkeverékeket is használni.
Előzmény: Törölt nick (244)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 244
igazság szerint ha jol bepácolod a húst,
akkor ugyanugy tudod a kinti grillen is sütni mint az elektromos grillen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!