Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 258

Elnézést, a "lényeg" kimaradt az előző hozzászólásomból :-):

 

Szóval a tegnapi kezelés után elmúlt minden végtag zsibbadásom és este lefekvéskor is csak nagyon enyhe szívszorítást éreztem, így végig tudtam aludni az éjszakát. Mára kutya bajom, kivéve, hogy nagyon erős fejfájásom volt egész nap (mellesleg a kolleganőmnek is, aki szintén fejfájós, úgyhogy lehet, hogy ennek semmi köze a tegnapi kezeléshez), egy kicsit fáj és nehéz a nyakam és most kezdek érezni egy nagyon enyhe szívszorítást. Olvastam, hogy valamelyik csigolya van "összekötve" a szívvel, ezért lehet, hogy inkább nyomás az, amit én szorításnak érzek.

 

eyr750: Köszönöm a tippet. Nem az általad ajánlott csontkovácsnál voltam, mert a hozzászólásodkor már megvolt az a cím, ahova végül is mentem, de köszi a tippet még 1x. Ez is lemaradt az előbb. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 257

Sziasztok!

 

Azóta én is eljutottam egy csontkovácshoz, jobban mondva gerincgyógyító manuálterapautához, akit egy ismerősöm ajánlott. Az első kezelés után két napig csodálatosan éreztem magam, minden panaszom (rendszeres nyak-elnehezülés, ezzel párhuzamosan szemkáprázás, nagyon enyhe szédülés, amit inkább kóválygásnak mondanék - itt jegyezném meg, hogy gyógyszerrel karbantartott magas vérnyomásom is van), amivel hozzá fordultam, elmúlt. A kezelés utáni 6. napon (közben nem voltam kezelésen) azonban egészen fura és íjesztő tüneteket észleltem magamon. Elkezdtek zsibbadni a végtagjaim és este, lefekvéskor már nem tudtam a bal oldalamra feküdni, mert nyomta a szívemet, de egyéb fekvő testhelyzetekben is szívszorítást éreztem. Rettenetes érzés volt. Reggelre mindez elmúlt, jobban lettem, de napközben meg durva szédülés kapott el. Mivel rákövetkező éjszaka is jött a szívszorítás hullámokban és a bal karom is zsibbadt, felkerestem az üzemorvosunkat, aki azonnal megmérte a vérnyomásomat és csinált egy EKG-t. Vérnyomásom rendben, az EKG alapján kutya baja a szívemnek! Elkezdtünk beszélgetni és rákérdezett, hogy nincs-e valami baja a gerincemnek vagy a nyakamnak. Mondtam neki, hogy tinédzserkorom óta gerincferdülésem van és bő másfél éve észlelem a nyakam körüli problémát (elnehezülés, gyakori fejfájás, kóválygás, szemkáprázás). Azt mondta, hogy a nyakcsigolyáimmal van a gond, az produkál olyan tüneteket, mint amiket én felsoroltam neki, illetve amiket átéltem az elmúlt néhány napban. A csontkovácsot nem vallottam be neki.

 

Tegnap voltam a 2. kezelésen, azt mondta a csontkovács, hogy rendkívüli módon be lett avatkozva a szervezetembe, emiatt vannak a tünetek, de legyek türelmes, néhány nap és jobb lesz.

 

Mi a véleményetek?

 

Köszönöm a válaszotokat!

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.29 0 0 256

lehet. De ez változó.

Nekem volt olyan kezeléssorozatom amikor az első után 3 napig nem tudtam járni, csak kitolt seggel kacsáztam. Aztán elmúlt. Ez ritka, de van ilyen.

Előzmény: Törölt nick (255)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.28 0 0 255

Nade, ennyire??? Akkor en tul jo allapotban vagyok ehhez? :-))))))))

Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.28 0 0 254

Pedig az esetek több mint harmadánál van ilyen kisebb nagyobb erősséggel.

Nem kifejezett izomláz ez. Inkább ugy kell elképzelni, hogy adott egy csigolya, ami mondjuk 10 éve nincs a helyén. Egyszer csak jön a kiropraktőr és helyrerakja. Persze hogy fájni fog , hiszen az összes szalagnak, izomnak nyulnia kell az uj helyzethez. Ilyenkor általában pár nap mulva vissza is megy a régi helyre, ezért kell az ismétlés a kezelésben. Olyan mintha le kellene hajolnod nyujtott lábbal a maximumig és ugy kellene maradnom. Hát eléggé fájna...

 

Ez általában azoknál fordul elő akiknél nagyon régi a blokk, nagyon el vannak hanyagolva testileg, vagy nagyon érzékeny tipusok.

Előzmény: hopphopp (251)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 253

Meglepodnek, ha igen...

Előzmény: hopphopp (251)
babaji Creative Commons License 2011.08.27 0 0 252

Engemet már többször megkovácsoltak,de ilyen problémát nem okozott soha :)))

Előzmény: hopphopp (251)
hopphopp Creative Commons License 2011.08.22 0 0 251

Sziasztok!én kérdezni szeretnék tőletek valamit:normális az hogy egy hétig fáj valakinek a háta-dereka csontkovácsolás után?egy hete lett kiropogotatva a hátam(közben nem volt olyan vészes a fájdalom) mad aznap este annyira fájt mindenem mintha a belsö szerveimet is érintette volna..azota meg fel-fellángol ..lehet hogy enyi ideig van izomlázam utána?nézegettem forumokat-oldalakat de ezt a rész valahogy mindenki eltitkolja..nemhiszemel hogy másnak nemvolt ilyen tapasztalata utána.. légyszi irjatoookk,köszi

eyr750 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 250

Gerencsér Sándor. Van honlapja.

Előzmény: Törölt nick (249)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.10 0 0 249

Szia!

 

Sajnálom, hogy az illető nem Budapesten praktizál. Most keresek csontkovácsot, szívesen megismerkedtem volna vele.

Előzmény: dendike (248)
dendike Creative Commons License 2011.08.02 0 0 248

Sziasztok!

 

Rég jártam erre,de most úgy éreztem,hogy muszáj segítenem. Nemrég Erdélyben jártam és megismertem egy csodálatos embert,aki (kicsi a világ) a városomban él,közel az otthonunkhoz. Ő is győri,csak véletlenül (?) ugyanazon a társasúton vett részt,mint én a férjemmel és barátainkkal.Ő egy nagytudású ember,valódi gyógyító,aki nem ebből él,csak éppen magas szinten,szívvel-lélekkel műveli.A töredék áráért annak,mint mások. Július közepén jöttünk haza és azóta a csoportunkból már többen meglátogattuk. Közel 1 órán át a fejünk búbjától a lábunk ujjáig megdolgozott bennünket és közben elmagyarázta,hogy mit miért tesz. Ilyen élményben ezen a téren még nem volt részem.

Szívesen segítek ha valakit érdekel,de nem írom ki a nevét,Pakó Mihály miatt már megfizettem a tanulópénzt.

Emailban megtaláltok,Győr Adyvárosban lakik és dolgozik a tanár úr.

 

dendike@gmail.com

_mirelitkacsa_ Creative Commons License 2011.04.28 0 0 245

Kedves fórumozók!

 

SOS segítség kellene, marketingre a csontkovács szolgáltatásról kell írnom. Ha a péntek estig valaki olvassa, kérem segítsen az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével!

 

Előre is köszönöm a segítséget!

dawies Creative Commons License 2011.04.06 0 0 244

Csontkovács hely kiadó a 15.kerületben, bejáratott ügyfélkörrel, modern környezetben.

Érdeklődni Vighné Csomós Barbaránál lehet a precizdent@gmail.com e-mail címen.

Newdaron Creative Commons License 2011.03.14 0 0 243

Sziasztok

 

Dr.Klemencsics Zoltán, ortopéd orvos viszi nálam a prímet.

Rengetegen voltak nála az ismeretségi körömből , nem ártott senkinek. Sőt!

 

Mivel ortopéd orvos, ő maga:

-vizsgál,

-elemez képalkotó vizsgálaton készült képeket,

-diagnosztizál,

-tesz helyre gondokat.

 

Úgy gondolom, hogy mivel mindent maga végez, ez magáért beszél.

 

Ráadásul vannak nála drágábban próbálkozó, messze nem ilyen ügyes "csontkovácsok" ...

 

A google megadja az elérhetőségeit .

dendike Creative Commons License 2011.02.02 0 0 242

Hú,ez tényleg ciki. Nem ártott volna egy kis matek a hosszú ajánlólevél  előtt. Nem az a baj,hogy mondunk ezt-azt,szubjektív véleményt,de Safticsnál valóban kilóg a lóláb.Bocs,de én is  úgy látom,mint Ötfelezős.

Előzmény: ötfelezős (240)
ötfelezős Creative Commons License 2011.01.26 0 0 240

Kicsit szoros az időbeosztás... :)

Ha másfél hónapja tünetmentes vagy, akkor Saftics december 9-i beírását elolvasván azonnal sikerült bejutnod a csontkovácshoz, aki gyors egymásutánban elvégzett 3 kezelést...

 

 

Legalább valamelyik topicban (széles a választék az autószereléstől a csoportszexig) szólnál hozzá egyet, hogy életszagú legyél...

Előzmény: jamalothman52 (239)
Fetime Creative Commons License 2010.12.28 0 0 238

Nekem bevált Szí Márton csontkovács, de úgy tudom, sajnos már nem praktizál.

Most Dr. Kálbori Zsolthoz járok. Ő is bevált, csak anyagilag kicsit megterhelő. Igazából nem is tudom, mi a bajom, de időről időre úgy fáj a nyakam és a hátam, hogy elviselhetetlen és szükségem van az "életmentő" kiropogtatásra. Mondjuk most már csak 3 havonta járok, de akkor már muszáj elmenni.

Amúgy nem ide tartozik, de a jóga sokat segített a hátfájásomon, a legtöbb helyen pedig az első alkalommal ingyen lehet kipróbálni az órát (oktatót).

ötfelezős Creative Commons License 2010.12.28 0 0 237

Hát, Saftics, és Johanna4, a lóláb azért eléggé kilóg...

 

Én például egy felhasználó vagyok  az Indexen, valódi és normális hozzászólásokkal olyan topicokban, amik érdekelnek.

Én persze azt is megírnám, ha kalmárkodnék egy picit, hogy most épp hirdetem magamat...

dendike Creative Commons License 2010.12.27 0 0 236

Igen,én is így gondolom. Nem biztos,hogy csak az a jó szakember,aki nekem vagy neked, vagy bárki másnak megfelelt. Ez éppen olyan,mint ahogy ragaszkodunk egyes orvosokhoz,van éppen másokról rossz a véleményünk.Olyanokról,akiket velünk ellentétben mások dícsérnek. Itt elmondhatjuk,hogy ki az aki eredményesen kezelt bennünket,ki az,akinél nem volt sikerélményünk,nem éreztünk jobbulást.

 

 

Minden ide látogató fórumozónak sikerekben gazdag Újesztendőt kívánok !!!!!


 

 

   Helyreigazítás-Csontkovácsolás   Mozgásjavítás-Tartásjavítá,Öngyógyulás

 

Fizikai közérzetjavító szolgáltatásaim

 

Frissítő-masszázs, csontkovácsolás,    Méregtelenítő talp masszázs,Energia kezelés,

 

Amennyiben többet szeretne megtudni klikkeljen a bal oldalon található cimszókra. 

 

 

 

Orvosi kezelések kiegészítéseként használt eljárások, melyek mozgásszervi panaszok enyhítését,  váll hát térd derék letapadt izmok felszabadítását, kimozgatását; rendszeres mozgásra való rászoktatást, betanítását;  tartáshibák  megelőzését, megszüntetését célozzák.

 

 

 

Belelentkezés: Hétfőtől-Péntekig:08-19-ig

 

Pakó Mihály 06 30 255 4688

 

Email: acsontkovacs@t-email.hu

 

Web:www.frissito.5mp.eu

 

Elérhetőség: BUDAPESTEN

 

IV.ker.:Kati-Vital Szalon, Bp József A.u.32-34.(Venetiáner utca sarok)Hétfő,szerda,péntek.10-18-ig

 

(Ingyenes parkolási lehetőség)

 

VII.:Egészségnevelő Studió,Bp.Rákóczi út 38.(Blaha Lujza térnél) Csütörtök:8-19-ig

 

(Jó parkolási lehetőség) 


Előzmény: ötfelezős (234)
dendike Creative Commons License 2010.12.27 0 0 235

Örülök,hogy megtaláltad azt a gyógyítót,aki számodra a legjobb !  A véleményem azonos "ötfelezős"-sel,éppen a többi csontkovács védelmében. Mindegyiknek van kiforrott módszere és állandó pacientúrája. Nagyon jó,hogy átadhatjuk itt a fórumon tapasztalatainkat,de nem vitatom,hogy ezek szubjektívek. Évente 3 kezeléssel karban lehet tartani a problémát,mozgáscentrikus életmód mellett. Én nem tudom,hogy ki ropogtat,olyannal még nem találkoztam.Most is csak azt mondhatom,hogy P.M. jó a szakmájában és elhiszem,hogy mások is.

Előzmény: johanna4 (233)
ötfelezős Creative Commons License 2010.12.26 0 0 234

Bocs, de hát a többi jó szakember védelmében...

 

Nekem többel van tapasztalatom.

Az jó, az egyik, amikor hosszasan készül elő, bemelegíti a munka alá vett szalagokat, stb. És az is jó, a másik, aki nem. Viszont az rövidebb. :)

Több ismerőst delgáltam mindkettőhöz, és ők is becsülettel megmondták, hogy ha nem tudtak volna javulást elérni.

Fájdalmas viszont egyiknél sem volt, akinél jártam.

 

 

 

Előzmény: johanna4 (233)
ötfelezős Creative Commons License 2010.09.30 0 0 231
Csak ezért az egy építő jellegű hozzászólásért regisztráltál egy hónapja?
Előzmény: nickliza (225)
dendike Creative Commons License 2010.09.19 0 0 230

Szia!

Örülök,hogy rátaláltál a számodra legjobbra,csak nehogy úgy járj,mint én!!! Bár szerintem ezen a helyen szabad neveket írni,hiszen ha valakinek beválik egy gyógymód,miért ne mondhatná el róla a jó véleményét. Pakó Mihálynak én sokat köszönhetek,nálam bevált a gyógyító technikája,csak mostanában nem sikerült eljutnom hozzá. Kár,hogy egyesek sandán néznek a szavak mögé, sejtelmes dolgokat keresve.Miért is? Én most teljesen rendben vagyok,csak el ne kiabáljam! Holnap indulok barátnőmmel Toscanába egy hétre. Ha sikeresen megmászom a ferde tornyot Pisában és nem sántikálva jövök haza,akkor szerencsém van.
Ha nem,akkor jöhet a csontkovács.
Fájdalommentes,fitt napokat kívánok neked !


Előzmény: HANNA-BARBARA (229)
HANNA-BARBARA Creative Commons License 2010.09.19 0 0 229
HELLÓ! Úgy látom a mai napig téma a jó csontkovács.!Mindegy,ha fiatal,vagy öreg
ami fáj az fáj.Sajnos én is beleestem ebbe a kategóriába.Most 62évesen mondom
el magamról,hogy megjártam a poklok poklát,amíg eljutottam egy igazi csontkovács-
hoz.Kb 4éve,hogy kezdődött a hát,derék,váll,fájdalmaim.A jobb lábam zsibbadt.!
Órákat kellett várnom,míg fel tudtam állni.Szinte mozgáskorlátozott lettem.Jártam
én több csontkovácsnál-masszőrnél/pl SZÍ MÁRTON,PÁKO MIHÁLY még DR KÁLBORI
ZSOLT /kiropraktőrnél is /de azonkivűl,hogy átmozgattak mindenemet a fájdalmaim
nem múltak el,és a pénztárcám jócskán üres lett-minden maradt a régiben.
Véletlen találtam rá a IV.kerületben./Újpesti áruházzal szemben/a számomra meg-
felelő emberre,csontkovácsra.! Gerencsér Sándor Zoltán fiatal ember,a szakma ki-
válója.Én csak tudom,ennyi tapasztalattal,fájdalommal mögöttem.!Most már nem
félek sétálni,közlekedni.Tudok fájdalom nélkül élni.Áldom őt,nekem bevált.
/Gerencsér tel:0620/962-63-69/
dendike Creative Commons License 2010.09.16 0 0 228
Sziasztok!

Ez az oldal valóban nem a reklám helye,de szeretnék segíteni azoknak,akik kisebb-nagyobb mértékben hozzám hasonló dolgoktól szenvednek.
GYŐRIEK -és környékén élők!!! Él köztünk egy csodálatos ember,aki nagyon is elfogadható összegért,gyógyszerezés nélkül megszünteti a gerinc és derékfájdalmat.
Sokat tanult,tapasztalt,nagy gyógyító múlttal rendelkező,nagy formátumú egyéniség.
A nevét nem írom ki,tanultam a korábbiakból,egyikünket sem szeretném félreértésből adódó támadásnak kitenni.


email címem : dendike@gmail.com


Itt tudom a továbbiakat elmondani.

Jó egészséget,önfeledt,fájdalom nélküli mozgást kívánok minden fórumozónak !!!!
dendike Creative Commons License 2010.09.03 0 0 227
Kedves nickliza!

Az írtad,hogy bocsánat,és én elfogadom. Ha jobban megnézed az oldalt,én ötfelezőssel és Krisztával Szí úrról beszéltem,nem is említettem, P.M.-et. Nem tartozom neked magyarázattal,de a fentnevezett úr védelmében kijelentem,hogy kapcsolatunk kizárólag beteg és gyógyító viszonyon alapult.Vagyis nem volt,nincs és nem lesz ezután sem másképp,bármilyen ördögtől való gondolataid támadtak.
Ezzel a témát lezártnak tekintem és kérlek,Te se ragozd tovább!
Előzmény: nickliza (225)
dendike Creative Commons License 2010.09.03 0 0 226
Hello,sport3 !

Ha tényleg érdekel,hogy kinél jártam kezelésen,mélben megírom,mert látod,hogy valaki kóstolgat engem. Ezúttal nem Pesten voltam,mert nem volt alkalmas és a saját városomban találtam gyógyítót.
Előzmény: sport3 (224)
nickliza Creative Commons License 2010.09.01 0 0 225
Szerinted kinél lehetett? Végigböngésztem a hsz-eket és Pakó Mihály a téma dendikénél. Nekem kicsit gyanús,mert nagyon reklámozza,de az is lehet,hogy .......?
Nem akarok senkit megbántani,de hát szerinte nagyon jó keze van a mesternek.
Igaz,kell is,hogy az legyen,elvégre fő munkaeszköze.
Nem fűzöm tovább a témát,bocs az ördögtől való gondolatokért.
Előzmény: sport3 (224)
sport3 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 224
Ezúttal kinél voltál,dendike?
Előzmény: dendike (223)
dendike Creative Commons License 2010.08.31 0 0 223
Sziasztok!

Túl vagyok két kezelésen, úgy érzem,hogy minden izületem jobb,mint újkorában.
Ilyenkor mindig megígérem magamnak,hogy kb. 3 havonta újrázok.
Főleg,hogy gyógyszert meggyőződésből nem szedek,feltéve ha nagyon muszáj.
És lényeges,hogy jó kezekben érezzem magam.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!