Keresés

Részletes keresés

The EMPEROR Creative Commons License 2000.11.05 0 0 239
Mikor köllene nyomdába menni, és mennyire fog elvackolódni a világszép design?
Előzmény: clairvoyance (238)
clairvoyance Creative Commons License 2000.11.04 0 0 238
Balázs: voltunk benn a nyomdában (gondolom, te is jártál ott többször is), hallottuk, hogy kerestél minket. Bizonyára elrendezted a dolgokat a nyomdásszal, végül is újrahasznosított papírra megy az anyag (500 példányszám). Valamit félreszámolt, szóval ki fogunk jönni 15.000 Ft-ból. Sajnos a design mégsem lesz tökéletes, lévén fél centik fognak hiányozni a lap tetejéről, aljáról, oldaláról, ill. a szürke háttereknél csúnya, "csíkos" lesz a lap. Ez van.

Csaszi: le kell jönnöd majd a nyomdába, a jövőbeli félreértések elkerülése végett. Sajna jó pár szépséghibával tele lesz az újság, a nyomdász majd elmondja neked, hogy mit használhatsz és mit NEM. Szóval hogy ne legyenek olyan dolgok a köv. számban, mint a mostaniban lesznek (majd meglátod). Már ne is haragudj, de nagyon idióta lett az a puttonygejzíres vonal az oldalaidon. Kicsit komolyabbra kéne venni a figurát! Szóval jövő héten készülj fel, hogy mész infokért.

És továbbra is: Szombathely szép állomás..

clairvoyance Creative Commons License 2000.11.02 0 0 237
Bert: menj be ma nyomdába és HÖK-re (előbb ide, lévén nyomtatványpapirt vagy mi a francot kell kérni a nyomdához! Tudod!? Ja és 700 példányszámot irj be!)! JPG formátumban minden fel lett töltve a kérdéses cimre.
The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.31 0 0 236
Forest: Ezt jelölhetnénk a HÓNAP KÉRDÉSE díjra... Most még a frisset főzzük készre...

JA, akkor már kezGYünk dolgozni is megen: hogy valami szervezés is legyen az egészben: akik illusztrálnak verseket/egyebeket, lehetőleg írják mellé, melyik mihez készült, és így majd sikerül időbe' összeépíteni a következőt.
Meg MINDENKINEK: jöhet a zanyag a következőbe! 16 oldal lesz (ennyire vagyon vagyon).

- a FŐSZERKESZTŐ bácsi -

Előzmény: ForestGoku (235)
ForestGoku Creative Commons License 2000.10.31 0 0 235
Hú hogy én mikből maradok ki! :)

Mikor lesz a köv. lapzárta?

Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.31 0 0 234

És ebből talán következik, hogy gondolkodsz?!

:)

Előzmény: Leea (233)
Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 233
Vagyok.
Előzmény: clairvoyance (232)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 232
Go to www.parachat.com

to room1, ok?

Have 5 minutes!!

Gellner Creative Commons License 2000.10.29 0 0 231
Ki tudhatja azt előre?
Előzmény: clairvoyance (229)
Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 230
Cakát! Nekem is eszembe jutott egy idézet, de ez magamról:
"Do you know what it means
To be left this way
When everyone's gone
And the feelings they stay"
Hali!
Előzmény: clairvoyance (228)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 229
"Szhely Végállomás": ha az, akkor vagy nagyon rövid, vagy nagyon hosszú lesz az életem!!!

Szh. szép állomás!!

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 228
"a Pecsán is dolgozunk." Istenem, napok óta először nevettem. Ráadásul most is magamon. Szóval nem kell rosszra gondolni... :-))))))))))

Holnap TALÁNkozunk!

Üdv,
addig is

Szombathely szép állomás!!!

Előzmény: clairvoyance (226)
Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 227
Vettem a lapot:)))) Szerintem holnap már ott TVzünk:)))
Erről jut eszembe:
"Szhely Végállomás..":)))
Előzmény: clairvoyance (226)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 226
Lehet, hogy biz. szempontból mégis jobb lett volna, ha tegnap nem említed a 2 fickót!! Ez egészen meg fogja változtatni a közeljövőmet, életmódomat, stb!!

Ja, még egy kérés. Ha valamikor netalán a 4-esre tévednél tv-zni és Ő ott lesz, meg mondjuk a Csaszi is odacsábítva, akkor mondjad a Csaszinak, mintegy véletlenül csak kissé hangosan, hogy mi (értsd: Clairvoyance) megyünk a Végállomásba Szh.-re játszani (ami még egyáltalán nem biztos, de 99%-ra veszem), ill. szlovák klubokba, Siklósra és a Pecsán is dolgozunk. Érted a lényeget, ugye???

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 225
Kösz:)))
Ha taxom Zsoltival, átadom az üzenetet.
Előzmény: clairvoyance (224)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 224
De az utóbbi még igazabb!

Ha H.Zsotyeszzal találkozol, mondd meg neki, hogy hozza vissza jövő héten a CLV cd-t és én odaadom neki az új dalokat! Kösz.

Holnap este, ha minden igaz, érkezek, sajna Vp.-be.

Addig a nevemben smacizd le a Szh.-t! Rád nem vagyok féltékeny! :-)

Szh. szép állomás!

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 223
Na és, még jó, hogy előbb tudtad a nevét... Te akarsz kezdeni vele valamit, nem?:))))
Előzmény: clairvoyance (222)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 222
Nem irigykedek, mert én már előbb tudtam, bebebeeeee!

Áhhii! Ááhhhhhiihihi! (Pluto, takarodj a bill.ről!)

"Öngyilkos álmod mások álmodják neked
Jó volna látnod a holnapot
De te nem akarsz élni!"

by K. Ákos

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 221
"Words are very unnecessary
They can only do harm"
Ezt már mondtam Neked párszor:((((( (Hogy mily igaz!)
Előzmény: clairvoyance (220)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 220
"Words are very unnecessary
They can only do harm"
by M. L. Gore

"World is very unnecessary
It can only do harm"
by B. Sz(h).

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 219
Erre írtam a köszönöm szépent. Finom voltál, az biztos!!!! Persze, hogy Te nem tudnál mellette tétlenül aludni... De Te szubjektíven ítélsz... Nem lehet mindenki érte oda...
Nem mind1 neked, hogy honnan tudom a teljes nevét? Irigykedsz? Nem kell engem még ennél is lejjebb becsülni. És nem a BSZnére gondoltam.
Előzmény: clairvoyance (218)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 218
"Köszönöm szépen!" Még te köszönöd szépen? Nem kell áltatgatni (altatgatni), így is süllyedek szépen...

"Mellesleg én is lehívtam a haverjaimat ( a fiúkat is), csak vagy nekik nem jó, vagy nekem nem az az időpont, mikor jönni tudnának." Inkább a csajokat hivd le!! A fiúhaverjaidról meg annyit, hogy már megbocsáss, de szh. az mégiscsak szh., leea meg mégiscsak gizi. SZóval nagyon finom voltam. Én nem tudnék mellette úgymond "tétlenül" elaludni.. Nagyon rosszakat álmodnék!!!

"Én is tudom a teljes nevét, beee! " Honnan a csipából, beeeeeeeeeee? (a BSZné-re gondolsz?)

Előzmény: Leea (217)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 217
Én is tudom a teljes nevét, beee!

"Elhatároztam, hogy milyen embertipussá fogom magam alakitani a jövőben. Hát elég félelmetes (inkább sad) lesz." Bővebben?

"Különben nem vagyok teljesen naiv. Egy ilyen csaj két fickóval, akik hozzá sem érnek. Hihetetlen!! És ne haragudj, ha nem RÓLA lenne szó, röhögne a vakbelem." Köszönöm szépen! Mellesleg én is lehívtam a haverjaimat ( a fiúkat is), csak vagy nekik nem jó, vagy nekem nem az az időpont, mikor jönni tudnának.

Előzmény: clairvoyance (216)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 216
Én a teljes nevét tudom, beeeee!!

"Neked magyarázzam, mi az a barátság??" Igen. Majd meg fogod látni, miért. Elhatároztam, hogy milyen embertipussá fogom magam alakitani a jövőben. Hát elég félelmetes (inkább sad) lesz. Különben nem vagyok teljesen naiv. Egy ilyen csaj két fickóval, akik hozzá sem érnek. Hihetetlen!! És ne haragudj, ha nem RÓLA lenne szó, röhögne a vakbelem.

Különben most vettem fel pár dance számot a szgépre a Tritiről. Lehet, hogy mp3-ban viszek részleteket. Csak 2-3 húzósabb tuccosabb van, a többi király, de absz. nem Clairvoyance-style.

Ma nem voltam Mr.G-zni!! :-)))

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 215
Neked magyarázzam, mi az a barátság????? Különben is teli a szobájuk.
Nem láttam, viszont itt az Amerikai história X. És bocs, csak 510 a kazi.
Majd hülye leszek megmondani a nevét!!!! Te sem mondtad meg! Egyébként véletlenül hallottam meg.
Előzmény: clairvoyance (214)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 214
Honnan tudod a nevét? Na, mi a neve? KKÉÉTT fickó???? Úristen!! :-(( Női ösztön, hehe!! :-(( Nem kell nyugtatgatni... KÉT fickó, behalás!

Láttad tegnap a Mr.Jones-t? Felvettem, qrva jó, félelmetesen kiráj film volt..

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 213
A nyomdában próbálták meg kinyomtatni. De nem tudták rendesen lehozni hálóról. Így csak sz utsó két oldal nyomtatódótt ki.

A megfigyelésről: Nem láttam délután, mivel tesóm szülinapján voltam. Viszont mindkét fickó nála aludt. És az én mői ösztönöm azt súgja, hogy nincs félnivalód. Ja, én is tudom a nevét!:)))

Előzmény: clairvoyance (212)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 212
Need new infos!!!

Mi az, hogy kinyomtatta? Le kell vinni a nyomdába, nem pedig papírra nyomtatni!!! Majd ők megcsinálják! Úgyhogy szerkesztők, plíz intézkedni!!!

Szóval, megfigyelő?
(Tegnap felfokozott állapotomra való tekintettel másfél óráig nem birtam elaludni!! Most már bizonyos szempontból jobban vagyok.)

Előzmény: Leea (211)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 211
Bocs, ezt az üzenetet nem olvastam. Szóval Balu intézkedett nyomtatás ügyben, de csak a 2 utolsó oldalt sikerült kinyomtatni. Többet egyelőre nem tudok az újságról.
Előzmény: clairvoyance (163)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 210
Nice idézet.
Előzmény: clairvoyance (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!