a kész műről természetesen teszek fel képet csak még szerintem nagyon sokára lesz a motorját lassan elkezdem összerakni de a váltóba a csapágyakra még gyűjtenem kell mostanában meg minden összeesküdött ellenem
ez még csak egyszer let lekenve kromofágal szerintem ha mégegyszer átkeném már jó lenne csak az a baj hogy fogytán van most igért az egyik ismerős hogy ad valamit de ha nem vál be akkor igy marad
sziasztok nem biztos de lehet hogy rájöttem mi a különbség a pf 61 és a 62 között ma volt nálam egy szlovák iletö és ö mondta hogy van olyan hogy Agrostoj Prostéja és olyan hogy Agrostoj Pelhrimov ez egy és ugyan az csak anyi hogy más csarnokban készült az egyik lett a 61 a másik meg a 62 álitolag a terráknál is van ilyen de nem biztos
Ez után nem egy nagy szám lehet a maró szerintem. Mf marót már vagy egy ével ezelőtt kérdeztem egy jászsági felújítotól .4-4 kapával burkolat nélkü fel lelt állapotban30000 környékén.
A 80 cm minimum kell! A kerék nyomtávot teljesen szeretném lefedni. Még is mit szánok rá?! Ezen még sajnos nem is gondolkodtam ,és nem is nézelődtem mit is kérnék ilyen elért.De ez milyen kistraki tán való?
Milyen nagyságú marót akarsz venni? Van egy kb 80 cm széles maró kis mini traktor után, kardános. Majd megkérdem eladó-e. A váltó ekéjét én akarom megvenni, de még az anyagiakat kell előteremteni hozzá. 25-éves biztos meg van, egy virágos kertet szántottak fel vele, a marót szerintem nem is használták, vagy ha igen akkor keveset. A traki kardánkivezetése féloldalas, és azért nem használták. Ovatosan kell kezdenem az alkut, mert a csaj a jehova tanuja, egy fura szerzet a férjével együtt. Az előnyöm, hogy gyerek koromban a másik düllőn laktak, egy suliba jártunk, a férjével meg kollégák voltunk A TSZ-ben. Hát majd eljön az alku ideje is. Kb Mennyit adnál egy ilyen kaliberű maróért? Csak ki induló pontként kérdezem.
lehet ,hogy többen is kérjük lehet így valaki meg tudja kaparintani az értékes dolgokat !Vagy mindenki hoppon marag mert visze valaki az egészet. Akkor csak az adat tábla dönt ezekszerint,lehet csak ezen derül ki a különbség!
Valahol meg is értem,bizti maradna egy két dolog ami ha szétszedi az együttest megmaradna!A maró,eke az egy páros az így a géppel már teljesen hadra foggható és ki is használható. Apropó mi a különbség a 61es és a 62 es között? Mert szemre nem látszik semmi!
Sikerült meg szerezned a marót is? Csk adja külön is a gép eszközöket is? Én is írtam neki de még válasz az nem jött. Pedig a marót én is meg vettem volna a manusztól ha nem arany árba adná!
Köszi ! Most már csak az i-re kell feltenni pontot,vagy is a burkolatot kell megcsinálnom.Működik szépen ,de 2dik v.3 dikra indul csak a még ezen kell faragi