És a te autód Bose rendszerű vagy sem, faceliftes vagy sem? Annyit keresgélek fórumokon, az enyém 2005-ös Bose rendszerű, nem faceliftes, de egyértelmű megoldást akkor sem találtam. Ennek a yatour kompatibilitási listájában nincs benne a 2005-ös mazda6. Illetve ezt a L716-os forrasztást megtaláltam, lényege akkor az lenne, hogy egy kis réz vezetéket ráforrasztok arra a két kis pontra amit írnak, egymás mellett amik vannak?
Lehetséges, valaki itt biztosan meg is tudja mondani a hatóság nevét, ahová ha írsz, akkor minden infót megkapsz. Igaz, hetekbe telik, de talán érdemes várni rá, főleg nagy értékű autónál. Bár ha a Mazda6-ba írtál, akkor valszeg nem kis Polskit veszel:)
Járt már vki úgy,h a kulcs szétesett ott ahol egyébként is szét lehet szedni az elemcseréhez? Nos az enyém ilyen(az egyik..) Vettem egy tokot, amibe átraktam a lapkát és az elemet de nem nyitja az autót. Megpróbáltam az elemet fordítva is beletenni de úgy sem ment. 5let vkinek?
Én egy ugyanilyent szereltem be a kocsimba kb 1,5 hónapja,tökéletesen működik és igen ..kiszereled a magnót az egész megoldható egy lapos fejű csavarhúzóval, minden kipattan magától .. esetleg ha kint akarod csinálni akkor inditsd el a kocsit és a fűtést nyomd fel hogy a műanyag ne legyen merev és ne törjön el hanem pattanjon ki.. nálam minden oké volt.. kipattant minden simán utána allul fogja 2 csavar a magnót és kiszeded a kesztyűtartót onnan pedig egy 10 es kulcs-csal kiszeded a csavart utána azt is kipattintod és kint is van.. szétszereled, és egy áthidalót (összeforrasztod a 2őt) és már mehet is a helyére vissza, annyi hogy pd-ról és memóriakártyáról sem képes 100mb feletti zenék betöltésére.. a szám vagy elindul de nem lesz hang vagy el sem indul majd, de amúgy tökéletesen működik
Szia. Nekem kétszer is eljátszotta tavaly egymás után. A szaki szerint (nem voltam ott sajnos, 2x5 órát szórakoztak vele)a csöveket tartó kis konzoloknál kirohadt a műanyag-gumi, és kidörzsölte. Alig észrevehető kis lyukat csinált csak, már megtalálni is sok volt. Nekem a hátsó részen a tűzfal felől voltak a hibák. 2004-es 136 pacisom van. Bocs hogy nem elég konkrét, de hátha segít:)
pechesek voltak :) és szerencsétlen klímásnak meg valamire kell fogni,hogy nem ö lesz a drága hanem a mazda csinálta szarul és még drágán is adja az alkatrészt.
ha elfolyik a jobbos motortartó akkor az olaj megeszi a leszorító bilincsben a gumit és tud mozogni a cső ,de ha időben észre veszik akkor ez megelözhető.
Ha meg nem az a cső a tré akkor lehet,hogy egy elöző javításnál valami rögzítő csavart kihagytak vagy csak durvább volt a szerelő.
de simán lehet,hogy elöegedett egy "o"-gyuru valamelyik illesztesnel.
igen, az enyém ugyan nem Yatour márkájú, de ugyanez. teljesen jól üzemel, csak bedugod a rádió hátulján található cd charger csatiba és kész. kiválasztani meg majd a "CD" gombot kell 2x megnyomni, és a kijelzőn a "cd"helyett "EX" jelenik meg.
(na persze a forrasztás szükséges)
Amikor a kocsit megvettem, nekem is cd inditásakor "chk disc", "error" -t sokszor kiírt, de miután szétszedtem, és kipucoltam (és persze a forrasztás) azóta sincs vele bajom.
Megcsinálnám, de az a gond hogy messze lakok(NL).De neten ha rákeresel a google-n bose L716, akkor le is lesz írva és még képet is találsz,mit hogy kell forrasztani.
A www.mazda6.gportal.hu-n pedig van nagyon jó leírás a konzol kiszedéséhez, és sok máshoz is.
Az ülésfűtés inkább az Oldalbordának fontos (neki is van),én megvagyok nélküle,de majd megnézetem.
A zenecsinálás a kötelezők után jöhet csak.Én nem állnék neki,mivel minden ilyen munkálat után,mikor minden a helyére kerül,mindig marad egy-két csavar,csatlakozó,miegymás a dobozban,aminek a szerkezetben kéne lenni. :)
Szerelőm a következő olajat ajánlotta:
Liqui Molly top tec 4200 (5lt) 5W-30
Mann szűrők (olaj,levegő,pollen)
Felírt üzemanyag szűrőt is. Azt akarjam cserélni? Olaj jó lesz? Futott km: kb. 250e
Olvasom,hogy 1x sebességgel kell CD-t írni. :)
Tényleg,el is felejtettem már a 2000-es évek elejét,mikor a cd író még meghatározó tétel volt a szgépemben,ill. dupla annyiba került mint a sima cd olvasó.Boldog békeidők!
Megpróbálom min. sebességgel megírni.Igaz egyenlőre a motor hangját hallgatom,miután eléri a 3000-es fordulatot. :)
Oem usb interface, bose rádiónál az L716-nál kell csinálni egy áthidalást.A rádiót ki kell szerelni és szét kell szedni hozzá. Nem nehéz meló, csak oda kell figyelni. ha már szétszedted a rádiót, akkor a cd olvasófejet is meg tudod pucolni. Nekem több,mint 2 éve van benne, semmi hiba, mp3 ról megy a zene.