Hát hogy nem a vizsga napja + 2 évig kapod a műszakit, hanem az előző érvényeség + 2 évig, így nem csúszik mindig előbbre éven belül a vizsga érvényessége, ha nem pont a lejárat napján viszed vizsgázni.
hát pedig ott a 2-es folytatásán is szétverte már az út néha a tököm, milyen lehet a még kicsit rosszabb 527... ott hol kell rátérni donovaly felé menő útra? de majd mindjért mapsozom, csak h miként van kitáblázva stb
És a vizsgadíj még a régi volt, vagy már a megemelt? Én pénteken viszem a Mozaikba a Fazert, múlt héten foglaltam időpontot, akkor még a régi árat mondták. A díjemelés és az időablakos műszaki viszont egy rendeletben voltak, ha jól tudom.
Ne is mondd. Most voltam Erdelyben nehany napos turan es volt alkalmam tanulmanyozni, hogy a roman hogy elozi a kocsisort/motorsort belathatatlan kanyarban
Ma a Szentendrein lattam egy fickot, aki krosszmotort ugy vitt az otajtos szemelyautoval, hogy a csomagtartoba betette az elso kereket, a hatsot pedig le a foldre es spaniferrel rogzitette. Visszafordultam, hogy lefenykepezzem de csunyan neztek ram a rendorok :)