Egyszer még kimunkálódik ezen topic által, hogy egy MÁV 492+MÁV 490, húz zsámolyozott Gjo, Ky, Gu, Kzm kocsikat! :-)
De a Rezét+Péter is szép favonatot el tudna húzni: digitális üzemben van mód előfogatolásra? Analóg üzemben úgy tudom - javítsatok, ha tévedek - hogy csak egyforma teljesítményű villanymotorokkal szerelt mozdonyokat lehet előfogatolni.
Tegnapelőtt és tegnap folytattam a 891 rajzot, kapott világítási csatlást, zártárcsát, szegecseket, most jön az ütköző, az esővíz levezető csatorna, a csapórácsok stb.
A háromlábú nyíri/bodrogi motorkocsiról nincs valakinek rajza? Engem a tisztán dízelüzemű változat megépítése érdekelne a 60-as évek végéről. By814 vagy 816.
Villamost én is tervezek, de csak a 812-es nem túl részletes rajzával rendelkezem.
Ha valakinek van a háromablakosról, nem tiltakoznék ellene. A Mehano tengelytávja 19 mm, azaz 1 mm a difi. A rézöntvény fváz engem is izgat. Ami az oszlopokat illeti még csak az állomásiakkal kísérletezgetek. Helyhiány miatt össze kellett őket kombinálnom a térvilágítással.