gálnál nem találtak? Érdekes, mert van és saját kódja van. Én csak a 15-öshöz tudom, az meg valszeg nem lesz jó neked :) a merci topicban kérdezzed Sprintert
sziasztok! sajnos már régen voltam itt, mivel megváltam autóimtól. de van egy két felesleges alkatrészem mind. pl. nagy fecskefarkuhoz első, és hátsó dupla lökhárító! majd teszek fel róla képeket. üdv.
4 db dísztárcsa: W123-é (fekvőlámpás...) is ugyanolyan. Akár még bontóban is meg lehet próbálni... de ha fekete kell, megint e-bay a legjobb. Ha elég a színtelen, szines + kromofág. Ha használtan veszel, figyelj a rögzítő pöckökre, hogy mind a 4 meglegyen, egyre nehezebb már találni!
Komplett belső: nem lesz könnyü és olcsó... amit árulnak abból is a legtöbbet javítani kell. Ha komplett beszerzést akarsz akkor irány a schwechati mercibontó - készülj rá hogy minden aranyáron van. De ha csak jól akarod magad érezni, akkor egy szép üléshuzat (NEM tescos, Homasitás etc hanem méretre készített, Merci steppelt --> Piroska néni a Csuka utcában) és küszöbkárpitok, szőnyegek már sokat dobnak raja. Utóbbiakat otthon is meg lehet csinálni, beszegetni pedig kárpitossal.
Hátsó javítóiv: nem reménytelen megkérdezni Bárdit vagy Unixot.
(pár cuccom még nekem is maradt: új kivehető csillag, küszöb szürke müanyag fedő léc, hátsó csomagtér jobb oldali burkolat, ami így hirtelen az eszembe jut... a többi 6 hengeres motoralkatrész, gyakorlatilag egy komplett motor. Ha valami kell ebből, szólj).
Üdv mindenkinek! A hétvégén Én is "állólányka" tulaj lettem egy fekete 200as képében. Szükségem lenne néhány alkatrészre: Régi fajta hátsólámpabúra 1pár Komplett belső 4db dísztárcsa hátsó sárvédőjavítóív jobbos balos előre is köszönöm a segítséget 0670-6681177
Köszi a segitséget, de azt hiszem most nem élek vele ugyanis nem magyarországon intéződik az ügy, de talán jobb is igy, eddig jól alakul de várjuk ki a végét
annyira nem vészes, inkább a lelki trauma volt nagyobb lámpa+lámpakeret, lökháritó(minimális), sárvédő+diszléc, hűtőrács keret(minmális)+króm diszlés a rácsról
Apropó minősités elfogadása: pont egy hónapja megtörték a coupe-mat (Laci ismeri jól, Ő szerezte bele a szélvldőt). Ép egy veteránkiállitásról jöttünk. Nem mondom hogy egy tökéletes autó volt, de több mint 3 évet dolgoztam rajta, gond nélkül vette a veterán vizsgát, szóval gondoljátok hogy le vagyok törve, azért is nem irtam meg eddig. Hogy minden szép legyen aki bele ment egy osztrák rendszámú autót vezető "kissebségi hovatartozását külső megkülönböztető jegyeken is magán viselő egyén" volt. Mint utólag kiderült a biztositása hamis. Mindez romániában. Az én autóm magyar rendszámos. Utolsó reményként felhivtam a román biztositók szövetségét. Azóta beindult az ügy intézése, ők rendezik a kárt, az autó muzeális jellegét meg sem kérdőjelezték, annyit kértek hogy az autó forgalmi engedélyét forittasam le románra hogy egyszerűbb legyen a papirozása.