Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó újszerű (2019 márciusi vásárlású, érvényes osztrák garanciával), japán kétszerező telekonverter. (konverter + 2 sapka, doboz, papírok) Az ár fix.
A gyártó által javasolt objektívekkel kompatibilisek: Link
Lowepro kompakt hátizsákra csatolható objektív tokok Óbudán eladók. 2 db 18x11x10 cm .....2500 Ft/db *** 1 db 14x10x7 cm ..... 2000 Ft Kapcsolat privátban. Tel.: 06-30/6633-694.
kiváló állapotú Lowepro Flipside Trek 450 AW eladó
Két oldalsó zseb kulacsnak és állványnak, nagy hátoldali zseb, NAGY felső rész személyes holminak. A fotós rekeszben egy profi DSLR 70-200mm f2.8-as objektívvel simán elfér, és még vaku + további objektívek is elhelyezhetőek benne.
Irányár: 29.000,-
Minimális használati nyomokkal, minden hozzáadott tartozékkal. Budapesti személyes átadás-átvételt preferálom. Mail publikus.
Sony HVL-F32X redszervaku ujszerő állapotban eladó. Eredeti gyári doboza, használat utasitás, a vakuhoz csatlakoztatható speciális kábel mind a kettőhöz meg van. A gyári dobozon található számok: 053008, a másik doboz száma 106239
A vakuk darabja 23 000. Ft a kettő együtt 42 000.- Ft
A felszerelés racionalizálása miatt eladó lett a Sigma 150/2.8 APO EX DG Macro HSM (S/N: 2034x1) objektívem (minden gyári tartozékával). Szerintem nem kell bemutatni a képességeit: anno az IS nélküli, 100 mm-es Canon macro ellenében vettem. Ahogy a kiváló képminősége ismert, úgy az ilyen borítással rendelkező Sigmák "hámlása" szintén - láttam már nála rosszabbul kinézőt, és az is biztos, hogy szebb képeket csinál, mint ahogy kinéz. :D Eljössz, kipróbálod, aztán a képminősége miatt elviszed. Az ára az állapotához mérten (alku után) 100.000 Ft.
Érdeklődni 08-20 óra közt a Voda 590 tizenhat-hatvanegy távrecsegőn, személyesen megtekinteni előre egyeztetve a XV. és a XI. kerületben lehet. Kérdések-kérések: innerimages1 gémél pont com.
Nikon D7200 + Nikkor 18-140 VR + SanDisk Extreme PRO 16GB mindössze 2200 expoval, újszerű állapotban, kihasználatlanság miatt eladó. Minden gyári dobozában, eredeti számláival, a vázra még egy év gyári garancia van.
Fuji X-T10 + Fuji 18-55 F2.8-F4.0 használt de szép állapotú kit eladó minden tartozékával, dobozában (az obit külön vettem, sajnos ahhoz nincs doboz, de jár hozzá védősapka)
Ár együtt: 150000 Ft145000 Ft
Kis árkorrekció:
Váz külön: 95000 Ft (S/N: 56L00893)
Objektív külön: 75000 Ft (S/N: 56A10702)
Exposzám: 10 ezer alatt, főleg ES-t használtam.
Ajándék: +1 utángyártott akkumulátor, kis hordtáska amiben elfér a gép obival, 4 GB SDHC kártya
Előzetes egyeztetés alapján megtekinthető Kiskunfélegyházán személyesen illetve postázom is a vevő terhére és felelősségére.
Emailem publikus illetve tel.: 06 20 335 hetvennégy 13
Gyakorlatilag vadonatúj, első hátsó lencsevédő ! C nem Cosina gyártmányt jelent, hanem azt, hogy compact. 52mm, helyett 49mm a filter méret és nagyon könnyű. Optika képlet ua. mint az 52mm elődjénél.
Eladó egy 2-3 alkalommal használt softbox szett. Új állapotú. 2 db AS-45M villanófej (45Ws) 2 db ernyőtartóval és hálózati kábellel kombinált foglalat (E27) 2 db állvány (2m) 2 db softbox (50x70cm) 1 db rádióskioldó szett (adó + vevő)
Fuji X-T10 + Fuji 18-55 F2.8-F4.0 használt de szép állapotú kit eladó minden tartozékával, dobozában (az obit külön vettem, sajnos ahhoz nincs doboz, de jár hozzá védősapka)
Ár együtt: 150000 Ft
Kis árkorrekció:
Váz külön: 100000 Ft95000 Ft (S/N: 56L00893)
Objektív külön: 80000 Ft75000 Ft (S/N: 56A10702)
Exposzám: 10 ezer alatt, főleg ES-t használtam.
Ajándék: +1 utángyártott akkumulátor, kis hordtáska amiben elfér a gép obival, 4 GB SDHC kártya
Előzetes egyeztetés alapján megtekinthető Kiskunfélegyházán személyesen illetve postázom is a vevő terhére és felelősségére.
Emailem publikus illetve tel.: 06 20 335 hetvennégy 13