Én azért egy picit szomorúan vettem tudomásul, hogy a múltam egy darabkája ismét az enyészeté lett... keresek hozzá kép-illusztrációt is, ha megtalálom, jelentkezem vele.
Olyan ez mint az emlékezetfoszlányok, lassan a ködbe vesznek, de motto: HA FELSZÁLL A KÖD!
A Benczúr Klub közeljövőbeni megszűnése és az ottani bizonytalan technikai feltételek miatt már márciusban sem lesz ott SF klubest!
Az eddig ott működött Periféria Klub számára új helyszínt keres (és valószínűleg már talált is!) a Solaris Fusion. Az új helyszínen ősztől folytatódnak majd a klubestek.
A klubkoncertek elmaradásának örömtelibb oka pedig az, hogy a Zenekar gőzerővel készíti a várhatóan májusban megjelenő nagylemezét!!! :o)
Őszintén: nem mentegetőzni és nem magyarázkodni szeretnék, sőt a dolgokat "másra tolni" sem.... egyszerűen tájékoztatást nyújtok.
Az általam készített (kompaktgépes!) fotókat még elsején, szombaton áttoltam az SF zkr. managerének. Gondolom a zenekari tagok jóváhagyására és fototechnkai "javításra" várnak. Remélem hamarosan láthatóak lesznek.
Kérem türelmeteket az Ő nevükben is.
Addig kaptok egy kis Házi feladatot!
Ezt a számot kell meghallgatnotok - legalább háromszor!
Cziglán István: Seven Gates of Alhambra /1999/
4. Old Lady with cat 07'35
Ez a "mostani" kedvencem!
A legközelebbi SF klubbon mindenkit kikérdezek erről, nem szabad elsumákolni! :)
Közreműködő zenészek:
Király Lóránt – basszusgitár
Kollár Attila – fuvola, tambourine
Kornis Ferenc – ütőhangszerek
Naszádi Gábor – gitár
Szirtes Edina – hegedű, vokál
Vermes László – dob
MŰSORON:
A Zsoltárok és filmzene c. Musical Witchcraft CD zeneanyaga
Még egy kérdés... A honlapi új dátum az biztos? Vagy az is elírás? Mert legutobb volt a Benczúr Klubban szórólap 26-ra? Most mi az igazság? Szerdán vagy csütörtökön lesz?
Nos azért írtam, mert nekem mailba írták. Azonkívül nincs szándékomban senkinek a gépet lenéznem, főleg nem látalanba. A képeit meg egyáltalán nem. Én egyébként nagyrészt sportot fotózom, tehát annyira nem vagyok nagy ász a koncertek fényképezésében. Legutóbb a Barlangba fotóztam koncertet.
"Vki írta, hogy ilyenkor lövöldöznek az emberek a vadul a compacktokkal."
Ne higgy el mindent. Nem emléxem, h bárki is írta volna, de ha írta is, nincs igazság alapja. Nem "kompaktoznám le" Tőkés Tamás, vagy Molnár Gábor felszerelését, hogy csak kettőt említsek a klubban megfordult fotósok közül név szerint.
Örülök, hogy hosszú idő után sikerült végre elmennem a koncertetekre! Hiába, nagy zene ez! Köszönet ezért, és azért is, hogy ilyen kitartóak vagytok!
Ahogy ígértem, írtam a koncertről: <a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9004095&la=49601893" target="_blank">ITT</a> olvashatjátok. A fotókért köszönet localhost-nak! :)
Nos hidd el lesz olyan is, de most sajnos ez most nem aktuális. Vki írta, hogy ilyenkor lövöldöznek az emberek a vadul a compacktokkal. Nos azt megigérem ettől jobb van nekem, s talán engedtessék meg egy kicsivel joban is fotózom. Üdv.: 323d