Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

jeelae Creative Commons License 2016.04.29 0 0 947

2008 márciusi Chevrolet Aveo eladó

1206 ccm, 84 LE ferde hátú

Vizsga érvényessége: 2018 március 09.

színe : szürke metál

akit érdekel, emailben írjon,

küldök képeket róla, és bővebb felvilágosítást adok.

műszaki után volt olajcseréje,

klíma, levegőszűrő, olajszűrő

4 db új gyertyát kapott.

A képek egy parkolóban készültek, kirándulás alkalmával.

szegedis@freemail.hu

jeelae Creative Commons License 2016.04.29 0 0 946

Segítséget szeretnék kérni ! Magyar nyelvű használati utasítást lehet-e találni az Aveohoz?

A ridóhoz is nagyon jó lenne magyar nyelvű tájékoztató, mert csak tippeljük a beállítást, ami sikerül is, de okosabb a rádió mint mi, és szeretnénk kiaknázni a lehetőségeit. 

Köszönöm válaszotokat!

jeelae Creative Commons License 2016.04.29 0 0 945

MI nekünk van eladó Aveo, ha valakit érdekel.

A férjem magas ember , és nagyobbat szeretne venni

Fogyasztása hosszú távon 5 l/ 100 km

városban 6,4 l / 100 km

Előzmény: HRJudit (944)
HRJudit Creative Commons License 2016.04.14 0 1 944

Sziasztok!

Nekem még nincs Chevrolet Aveom, de szeretném ha lenne.  Ehhez kérném a segítségeteket.

Nincs valakinek eladó fehér (vagy fekete-fehér) nem csapott hátú, 2006 évi vagy későbbi eladó ilyen autója? 

Ha lenne érdekelne!!!!!

Köszönöm

Sopronyi Creative Commons License 2016.04.05 0 0 943

Valaki rakott már be utólag 1,2 aveoba klímát? az érdekelne hogy be van e ellőre vezetékelve?

sebike05 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 942
sebike05 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 941

10.000ft ért tudok adni párban koreait

Előzmény: Brendy9 (939)
kol1 Creative Commons License 2016.03.22 0 0 940

Sziasztok!Keresek bontott első ajtót(vezetőoldal),illetve géptetőt.2007-es 1.4-es benzines aveo sedanra.A szín kék metál.(mystic blue).Ha valaki tud szóljon.Üdv

Brendy9 Creative Commons License 2016.03.22 0 0 939

Sziasztok!

hol tudok venni vagy rendelni szilentet az Aveoba ??

mind a két hatsonak annyi, olyan tökéletes utakon lehet közlekedni!

+ mennyik ezek árban ??

utan gyartottat erdemes venni !!??

Jeffhealey Creative Commons License 2016.03.18 0 0 938

Sziasztok!

10 éves AVEO-nk van. Egy ideje menet közben elmegy az alapjárat. Minden kereszteződésben lassításnál, megálláskor leáll a motor. Általában pár perc, vagy 1-2 km megtétele után helyre áll az alapjárat. Mi lehet az oka?

Kérlek adjatok tanácsot.

Köszönöm!

Sopronyi Creative Commons License 2016.03.10 0 0 937

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Az aveom akumulátor kímélője nem működik vagyis nem kapcsolja le a lámpát magától eddig jó volt. Az (ajtónál a gomb az jó ellenőriztem) a vezető ajtóról a belső világítást sem kapcsolja fel. Tudnátok segíteni, hogy hol keressem a hibát. A válaszokat ellőre is köszönöm.

diessel Creative Commons License 2016.03.06 0 0 936

Üdv

2007 es Aveo kulcsos központizár nem  zárja le a többi ajtót csak  a bal elsőt valaki esetleg járt már igy? Nyitni se nyitja fel.

Esetleg tipp hogy mit nézzek meg?

14es felni milyen Lyukosztásu? milyen Et vel?

Szeretnénk nyárigumit alufelni garniturával venni ha találnánk használtat.

Köszi előre is :)

heartmaxi Creative Commons License 2016.03.04 0 0 935

Annyi fejlemény van, hogy reggel elmentem szerelőhöz, rádugtuk gépre és a holtponti jeladó cserére szorul....! ha ez lenne a jelenlegi legnagyobb gondom, már boldog is lennék...! de nem ez! sajnos ott is kellett maradnia a kocsinak, mert az odafelé úton a jobb első fékem befogott...és kb szénné égett :) :(

Úgyhogy új holtponti jeladó, tárcsa és betétek, valamint az abs jeladót is megnézi....! már előre fáj a dolog :( de ha kell az autó, kell az autó...nincs mit tenni! Egyébként azt mondta, hogy így hirtelen ránézésre rendben van!

Jah...meg még egy stabilizátor pálcát is kicserél...!

heartmaxi Creative Commons License 2016.03.01 0 0 934

Sziasztok,

2006-os 1.2-es Kalosom van, mostanában a következő probléma fordul elő.

Napi első indítás után leáll pár másodperc után....második után általában szintén, harmadikra már jó. Olykor világít a CHECK lámpa is, ami vagy úgy marad egy következő gyújtásig, vagy elalszik menet közben. Tipp?

Másik problem: előfordulhat, hogy befog a tárcsafék? Volt már valakinek ilyen Kalossal? Este azt tapasztaltam, hogy vagy meglehetősen megnövekedett a motorfék ereje, vagy foghat a fék...! Megálltam, jobb első fék elég meleg volt (holott esett az eső)...sőt...kicsit mint, ha égett szag is lett volna...de ma megyek vele egy kicsit, lehet csak hallucináltam... :)

Az első kérdés most égetőbb lenne, hátha van tippje valakinek! Péntek reggel megyek hibakód kiolvasásra....aztán "ha úgy van", akkor ott is hagyom a szerelőnél...!

heartmaxi Creative Commons License 2016.03.01 0 0 933

Sziasztok,

2006-os 1.2-es Kalosom van, mostanában a következő probléma fordul elő.

Napi első indítás után leáll pár másodperc után....második után általában szintén, harmadikra már jó. Olykor világít a CHECK lámpa is, ami vagy úgy marad egy következő gyújtásig, vagy elalszik menet közben. Tipp?

Másik problem: előfordulhat, hogy befog a tárcsafék? Volt már valakinek ilyen Kalossal? Este azt tapasztaltam, hogy vagy meglehetősen megnövekedett a motorfék ereje, vagy foghat a fék...! Megálltam, jobb első fék elég meleg volt (holott esett az eső)...sőt...kicsit mint, ha égett szag is lett volna...de ma megyek vele egy kicsit, lehet csak hallucináltam... :)

Az első kérdés most égetőbb lenne, hátha van tippje valakinek! Péntek reggel megyek hibakód kiolvasásra....aztán "ha úgy van", akkor ott is hagyom a szerelőnél...!

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.21 0 0 932

Üdvözlet!

Nekem másodszor fordult már elő. Nálam az a megoldás jött be, hogy kiszereltem a zárszerkezetet és a kapcsoló házába kompresszorral befújtam. Így először sikerült teljesen megjavítani, most másodszor pedig úgy működik a kp-i zár, hogy lassan fordítom el a kulcsot. De még mindig jobb, mint 18 ezerért egy új zár.

Előzmény: kaxa76 (930)
SASA74 Creative Commons License 2016.02.20 0 0 931

hali 

jártam így!! bal 1 ( sofőrajtó ) a ludas

Én levettem a kárpitot és a zár rudazatán hajtogattam kicsit kárpit vissza és most tökéletesen működik!!! 

Előzmény: kaxa76 (930)
kaxa76 Creative Commons License 2016.02.14 0 0 930

Üdv!

Még új vagyok itt. Átolvastam jó pár oldalt, de nem találtam az enyémhez hasonló problémát. 

2008-as 1.2 8V 5a. Aveom van. Eddig kop-kop semmi bajjal. Most jött elő egy kisebb probléma. A központi zár nem zárja le az ajtókat. Nem távos, csak kulcsos. Egyedül csak azt az ajtót zárja, amiben a kulcs van (vezetői). Ha lenyomom mindet, kinyit, mintha misem történt volna. Csak a zárással van baj. Biztiket megnéztem, mind jó. reléjét nem találtam a könyvben sem, a biztifedeleken sem. Orvosolható ez a baj otthon, vagy szerviz lesz a vége? Válaszokat köszi! 

Sámim Creative Commons License 2016.01.17 0 0 929

Szabvány méret általában a kormánykerekek a Tescoban kaphatok is jók rá.

Előzmény: balogedi (926)
Sámim Creative Commons License 2016.01.15 0 0 928
Előzmény: B.Viki90 (920)
Sámim Creative Commons License 2016.01.15 0 0 927

Nem lehet hogy amivel állítod a hideg meleg kapcsolónál van a gond?Legjobb tudomásom szerint egy csapot nyit meg ami a belső kis fűtőbordákhoz (olyan mint a hűtő az autó elejében csak kisebb) vezeti be a vizet!Ez azt u a utastérben van a műszerfalban. A termosztát az csak akkor nyit ki ha az autó hűtő irányában ha elérte a megfelelő hőfokot!De a belső fűtéshez nincs köze!Két dolog miatt lehet itt gond vagy a a kapcsoló nem nyitja ki a csapot vagy nem keringet a szivattyú ,de azt észre véned mert a víz hőfok emelkedne a szokotthoz képest!

balogedi Creative Commons License 2016.01.12 0 0 926

Sziasztok!

Nem értek az autókhoz, de ajándékba kormányvédőt szeretnék adni valakinek, akinek Chevrolet Aveo-ja van. Biztos rossz helyen keresem, mert nem találom a neten, hogy mekkora a kormánykereke, vagyis, hogy mekkora kormányvédőt vegyek rá. Tudtok segíteni? Köszi

trackzoli Creative Commons License 2016.01.04 0 0 925

Sziasztok!

Van egy 2007-es 1.4-es benzines Chevrolet Aveo-m!

Szeretném az első két ajtóban kicserélni a hangszórókat!

Kérdésem az lenne felétek hogy tudja valaki hogy gyárilag  ilyen méretűek vannak benne?

Nem akarnám kétszer szétkapni az ajtó kárpitot hogy megnézzem! Megvenném és beraknám egyből!

Előre is köszönöm a válaszokat!

B.Viki90 Creative Commons License 2016.01.03 0 0 924

így van.

Előzmény: hyp-r (923)
hyp-r Creative Commons License 2016.01.03 0 0 923

Tehát a termosztát nyit-zár, melegszik a víz is, forog a ventillátor de hideg levegőt tol be az utastérbe?

Előzmény: B.Viki90 (922)
B.Viki90 Creative Commons License 2016.01.03 0 0 922

Most lett benne kicserélve.

Előzmény: hyp-r (921)
hyp-r Creative Commons License 2016.01.03 0 0 921

termosztát rendben?

B.Viki90 Creative Commons License 2016.01.03 0 0 920

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Van egy 2008-as 1.2-es aveom, és egy jó ideje nem működik a fűtés. Ez mitől lehet? Sajnos nem jövünk rá.

hyp-r Creative Commons License 2016.01.02 0 0 919

Szia, így:

Előzmény: Szenteferenc652 (918)
Szenteferenc652 Creative Commons License 2016.01.02 0 0 918

Hali!hogy kell féklámpaizzót cserélni aveon?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!