Nálam elég kicsi a rajz, melyik a 47es? A földre egymás mellé téve a két kardánboxot, semmi különbség sincs, csak egy apró kivágás. Meg egy fém tartólap szerűség, ami már nem emlékszem hova való.
Mindenesetre a dőlésszög biztos, hogy nem egyezik a sima kis középkonzollal. :( De majd valahogy kitaláljuk.. addig maradok én is hamutál nélkül. (úgyis utálom a dohányfüstöt is)
Szia! Nürnbergtől olyan 25km-re van egy kis faluban 3 bontó. Egyik sem kifejezetten Mercedes, de mindig megtaláltuk bennük, amit kerestünk és ott vannak közvetlen egymás mellett. Az igazsághoz mondjuk hozzá tartozik, hogy utoljára cirka 6-8 éve voltam ott, de google earth-ben megnéztem és a 3ból kettőt látok ott most is, a harmadik meg picike volt. Igaz ott mindig sok Merci volt. A nagy bontóban meg ha több dolgot is kerestünk mindig beengedtek, hogy bogarásszunk, amit akarunk.
Mi mindig Lauf an der Pegnitzben szállunk meg. Ha Nürnbergből jössz, akkor a Laufer strassen gyere Lauf an der Pegnitzig. Ha az autobahnon vagy, akkor a 3asról menj át a 9esre Berlin felé és a második kijáraton gyere ki (asszem ez Lauf ost). Itt ne Lauf felé fordulj, hanem ellenkező irányba (asszem Hersbruck van kiírva). Nemsokára fordulj balra Speikern felé és menj át a vsút alatt. Az egyik bontó balra van a Sandgrube végén, a másik kettő jobbra az Industriestrassen. Itt az első a nagy. A google earthben 49fok 31perc 21mp észak, 11fok 20perc 28mp kelet a nagy bontó.
Löki ott egy tag egy E500-al....hmmmmm....a múltkori tali napján volt egy edzés&volt szerencsém látni az urat ahogy terelgeti a Típust...Ügyes kezű pilóta és abban a vasban van 'akarat':-)))
Támogatom Zoli 5letét a Május 2.-án a Tököli reptéren tartandó minitalival kapcsolatban,egész napos szórakozással-drift verseny- egybekötött találkozó lehetne.Sör-lányok-lóerők..rossz nem lehet:-))
Sziasztok! Csak egy röpke ötlet. 2 hét múlva lesz tökölön a reptéren egy nagy drift verseny. Nem lehetne mondjuk ott a következő szabadtéri fórumtalálkozó? Tudtommal be lehet menni autóval, ott tudnánk egyet csoportosulni, és még programok, meg büfé is van. Ha jó idő lesz persze.
ezzel foglalkoztam egy darabig... amúgy alább linkelt valaki egy 8000 EUR-os darabot, az persze gyönyörű, de annyi pénzt én kocsiért nem adok többet. szerintem a 2-3000 eurós példányok közt pár vállalható kompromisszum. költeni meg amúgy is fogok rá, nekem az a lényeg, hogy ne legyen rozsdás, és jó legyen a motor.
Én tavaly hoztam be egy EURO-2-es w124 200D-t, annak csak 170k volt a regadója (19 éves mondjuk:D).
Amire figyelni kell, hogy a te neveden hozd be (ideiglenes rendszám/forgalmi a neveden legyen), mert ha nem így van, akkor még +60k elkérnek az okmányirodában.
Szia! Annyira én sem értek hozzá, de az biztos, hogy nem kell minden lábat bekötni. Van egy láb, amin kivillogja a hibákat, szerintem ez van bekötve, és a kütyü lefordítja a jeleket. Annyit tudok csinálni, hogy meg fogom nézni, nálam hány láb van bekötve.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. de én inkább műszaki jellegű dolgokra lettem volna kíváncsi. az autók, amiket kinéztem nem a Tarkan Türkiye Osmaniovic kereskedésben vannak, hanem tulajnál. Az árak 2300- 2800 EUR körül mozognak, az szerintem nem drága egy jó karban lévő 124-esért. KB 400 ezer a regadó, +egy százas a satöbbi, egy millió három körül megáll a dolog. A kombi opel astrat 2,5-ért sikerült elcsapni a télen, belefér. nekem megér ennyit.
Elnézést a zavarásért!Ez a garnitúra alugörgő eladó! 7Jx15" ET49 25e. pénz gumistól!2db gumi 90%-os 2db kb még ez a szezon. 06-70/335-2832 Hajdú-Bihar.
Nekem van egy 1997-es s300td w140 mercim és hozzá egy carsoft 7.4 ketyerém.
Sajnos a hozzá kapott 38 lábú csatlakozóban csak 3 szál vezeték van bekötve +-és a 4 es láb.
Próbáltam kiolvastatni vele hibát de nem sikerült - légzsákot cseréltem próbáltam kitörölni a hibát nem sikerült!
Átkötöttem a 4-es lábról az srs 30lábra akkor valami útonmódon sikerült kitörölnöm a hibát.
Kérdésem nincs-e véletlen egy magyar leírásod a pontos használathoz - esetleg a 4-es láb valami can bus láb amin ki tudná olvasni a létező összes hibát - esetleg törölni?Vagy netalán beteg lehet ez a kis ketyerém vagy esetleg kevés a végzetségem midehez a feladathoz?Esetleg ha komplett hibakód olvasást szeretnék csinálni akkor minden lábat egyesével kell elenőriztetnem a 38-ból?
Megtiszetlő válaszodat előre is köszönöm, további kellemes napot kívánok.