engem érdekel. Csak azt nem találom a térképen, hogy a Kamzikon piroson vagy kéken jön le? Hol lehet az a TJ areál? A térkép alapján a kék DNY-ra egy szanatóriumhoz visz, talán az lesz az.
van valami honlap? Bár lehet hogy felhivja őket a feleségem, és rákérdez.
Sziasztok a segítségeteket szeretnénk kérni (botosember) Makuval !
a közeljövőben, (év végéig) /ha nálunk marad a LeFaGySz rendezése/ szeretnénk egy LeFaGySz honlapot összeállítani.
Tehát, akinek van publikus fényképe,videója, beszámolója az eddigi LeFaGySz túrákról kérem, hogy küldje át ide: makulaci@gmail.com Óriási Segítség lenne KÖSZÖNJÜK !
Hümm, jövő hét szombatján semmi számomra érdekes ttúrát nem találtam a túranaptárban - legalábbis belföldön. Így egy kicsit jobban szétnéztem és erre a kiírásra bukkantam:
13.3.2010 ČERVENO - MODRÝ TESLÁCKY OKRUH 28. ročník (sobota) TJ Tesla Bratislava
Trasa: peo: 40 km/1100 m Rača - Zbojnícka studnička - Biely Krí - Koarisko - Pajtún - Borinka - Marianka - Pekná cesta - Kamzík - areál TJ Tesla tart: Bratislava-Rača, kúpalisko Zbojníčka, 7.30 - 8.30 h Ciež: areál TJ Tesla Bratislava, do 18.00 h Vedúci: Ing. Ivan Ninan, Mlynarovičova 1, 851 03 Bratislava, tel.: 0903-620 653 Marián Ninan, Vajnorská 74, 831 03 Bratislava