Engem sem szokott zavarni a közönség, de az igen, ha egy étterem többnek szeretne látszani, mint ami. Mind a TG-nél, a Mannánál, vagy a Goa esetében az volt az érzésem, hogy lelkes amatőrök főzőcskéznek többnyire átlagos minőségű alapanyagokból. Ehhez képest a magas árakat nem érzem indokoltnak. A Lou Lout szvsz nem lehet ezekkel egy lapon említeni.
TG-vel nekem nem volt problémám, sőt. a sznobtanya meg nem különösebben zgat föl, nem az emberek miatt megyek egy helyre enni - btw, nem volt nagyon éles különbség a TG, meg mondjuk a lou lou közönségének sznobizmusa között.
2500 és nem 2000, pont ugyanannyi, amennyi az artis idején volt. de azt nem tudtam, hogy ebben most már alkohol is van. így valóban olcsóbb, de hát ki tud/akar hétköznap délben alkoholt inni?
hát, kipróbálom, bár a trófeáról eddig csak rosszat hallottam (ami persze nem lep meg, az all-you-can-eat műfaj eleve nem a minőségről szól)
A Tom George szerintem abszolút másik topik. Egy olyan helyen, ahol az étlapon szereplő Tom Yam Goong (goong = rák) nem más, mint csípős savanyú ZÖLDSÉGLEVES, nem sok jóra lehet számítani :-))
az van, hogy most már hál istennek ahol angusból készítik a steaket, ott nem nagyon lehet melléfogni. abszolút kellemes tapasztalatok steak ügyben (mind-mind angus):
avocado leroy westend leroy óbuda costes tom george
"de akkor hogy a francba nem ment jól az artis??? most teli van, minden nap, pedig drágább lett."
Az Artis nem volt jól "belőve" egy vendégkörre sem, berendezésre rettentően elegáns volt a közepes árszínvonalhoz képest. Ez riasztja a vendégeket, senki sem biztos benne, h. tényleg őt várják-e oda? A fele azt gondolja, "jól néz ki, de ilyen árakkal nem lehet igazán jó/menő hely", a másik fele meg azt, "hű de elegáns, itt biztos van vmi bújtatott pótdíj is a kiírt árak mellett". Nem lehet ilyen vegyes üzenetet sugározni. (Nekem sem támadt kedvem bemenni egyszer sem, pedig naponta járok arra.) A Trófea név pont ezt a bizalmat adja meg -- ettől kezdve mindenki tudja hová tenni, kb. a "4-es szintre".
Hosszas keresgélés után itt volt az esküvői vacsoránk augusztus végén.
Előtte "inkognitóban" beestünk egy szombat esti próbaevésre. Telt ház volt, asztalt nem foglaltunk, de a személyzet korrekt módon megoldotta a kérdést.
Kaja korrekt, semmi extra, értékarányos.
Esküvői vacsit brilliánsan lebonyolították, kiemelkedően jó Újházi Tyúkhúslevest tálaltak (ezt mindenki megjegyezte, ami 100 főnél már feltűnő), a személyzet munkája igen profi volt.
Mivel utálom a procc és sznob "divathelyeket", így ez a hely nekem való, de kulinális csodákra nem kell számítani.
de akkor hogy a francba nem ment jól az artis??? most teli van, minden nap, pedig drágább lett. artisként meg mindig kongott, pedig gusztább volt. ez a trófea nekem olyan szinten taszító, hogy elmondhatatlan... :-( ennyire rossz a nép ízlése??