A 190es keretnek mond légyszives az árát.Jöhet mail-ben is.Kell egy másikat-immár a harmadik lesz -vennem,mert amiket bontottam az mind karcos,matt,stb.
Megyünk ki majd kedden is,tervezgetjük régóta.Veled is beszéltünk erről/többször is/az arénában:-))Köszönjük a meghívást,Te kijössz most szombaton ill.másodikán?
a korrektség úgy diktálja ,hogy erre a 600 as GYÁRI hűtőmaszkra Zsigának !elővásárlási joga van mert beszéltem már én is vele és nagyon szeretne egy ilyet viszont ha esetleg találnál még1et vagy lesz legközelebb, akkor lefoglalnék én is mert az enyém olasz sajna nem eredeti
Köszönöm drága uram igazán lekötelez,hogy foglalkozól az ügyemmel.... várok más helyről is elég ritka szar méretről van szó sajna. meglátjuk mi lesz :)))
ha már Felvonulássy thereztek,miért nem jöttök ki egyszer kedden is? nem harapják le ott senki fejét....és amúgy is jópár ember van itt aki kedden este ott szokott lenni.
Én biztos keresnék egy bontott AC-t, hogyha büdös szag jött belőle, miután nem indult. Valószínűleg megszorulhatott, azért állt be, most meg lehűlt, és nem szorul. Vagy valami ilyesmi...
Ezekkel csak LIVE CHAT-en lehetet felvenni a kapcsolatot. Csak kereskedőket szolgálnak ki, min. 100 db-ot kell venni, de a 100 ra is csak akkor mond árat, ha megkapja az adószámot.