Keresés

Részletes keresés

mondial Creative Commons License 2002.03.31 0 0 30
El tudom képzelni, hogy az ottani viszonyokat látva csak röhögsz rajtunk amikor félelmetes hangulatról hallasz. Dehát ez van, nekünk csak ez jutott, ezt kell szeretnünk(vagy nem). A képeket támogatom, a kép belinkelést a "képek belinkelése a kocsmába"című topicban egy kis utánakereséssel megtalálod.

Igen ez az a srác(asszem-annyi az Alex, itt Magyarországon csak 3:))), ezek szerint kikopott már a válogatottból, pedig minden újság, amikhez hozzájutok nagy tehetségnek mondta. Asszem Luxemburgo idején volt a csapatban.

A 3 milliárd forint nem olyan nagy összeg, még a 10 millió fontot sem éri el, azért meg talán ha egy fél Shearert ha kapsz.:))

Előzmény: The Evil (27)
The Evil Creative Commons License 2002.03.30 0 0 29
Juanrol azt mondjak, hogy "tamado vedo" :)
Jol van hulye vagyok lattam mar parszor csak nem esett le.
Juan Silveira dos Santos, klubja a Flamengo. 23 eves. Rio de Janeiro-ban szuletett, 182cm es 73 kg. 17 evesen mutatkozott be a Flamengo-ban. Ara manapsag 2 millio USD.

Eredmenyei:
U17 Del-Amerika bajnok - 1995
U17 vilagbajnok - 1995
Copa dos Campeőes Mundiais - 1997 - Flamengo
Campeonato Carioca - 1999 - Flamengo
Copa Mercosul - 1999 - Flamengo
Campeonato Carioca - 2000 - Flamengo
Campeonato Carioca - 2001 - Flamengo
Copa dos Campeőes - 2001 - Flamengo


Nem rossz, na.

The Evil Creative Commons License 2002.03.30 0 0 28
Alex biztos nem er annyit, valamit elirtak.

Szoval Ronaldinho Gaúcho, igen o a PSG-s. Igazabol nem sok fogalmam van arrol hogy a PSG-ben mit nyujt, azt tudom hogy a Gręmio-ban o volt a csataristen (golkiraly a gaúcho bajnoksagban -15 gol- es az ev felfedezettje 1999-ben). A valogatottban tenyleg valami kozeppalyas-feleseget jatszik; jugoszlavia ellen legutobb teljesen szabadon futkosott elol; ha akarta kozeppalyas volt, ha akarta csatar. De leggyakrabban a kozeppalyan kapta a labdat, lecselezte magat es beadta. Az igazi neve egyebkent Ronaldo de Assis Moreira, a 'Gaúcho'-val azt jelzik, hogy Rio Grande do Sul allambol valo, az ottaniak a gaúcho-k.

Denilson a valogatottban is mindig cselez, olyat meg nem lattam hogy 4 jo csel elott elvesztette volna a labdat, viszont nem hajlando leadni. 5 jo csel utan en is szivesen befejeznek egy akciot, de ha kozepen 2 tamadora egy vedo jut, es mondjuk sorsdonto VB-selejtezo meccset jatszunk, akkor azert csak lepoccintem, nem? O nem :) Ezzel egyutt nagyon hasznos, mert a betomorulo vedelmek nem tudnak mit kezdeni vele, hiaba vannak sokan. Lasd Brazilia-Chile selejtezo, 3-0, Chile 10 emberrel vedekezett vegig. Emlekszem Salas olyan esernyot kapott Cafu-tol a sajat tizenhatosanal hogy csak ugy rezgett a tokaja. Kicsit kesobb Cafu egy vedonek adott egymas utan ket esernyot :) Mar nagyon varom a VB-t :)))

Juan? Nem ismerem, ezek szerint kene? Varj utananezek.

A brazilok egyre jobbak, szerintem jobbak mint '94-ben (bar Romario...), de mindenkepp szebben jatszanak. Sajnos azert zavarba lehet meg oket hozni, kar hogy nem jovore van a VB. Azaz dehogy kar, nem birnam mar ki addig :)

Kozeppalya majd jon, Juan utan.

Előzmény: mondial (26)
The Evil Creative Commons License 2002.03.30 0 0 27
Hat igen vannak jo meccsek :))) A szurkolotaborok meg... tudod itt az ember ossze*****a magat a rohogestol amikor "Ulloi uti pokolrol" olvas. ;)Magyar szinten, persze. De a magyar szint (de foleg a kultura) a lelaton is epp olyan, mint a magyar focie. (Bar teny Braziliaban sem olvasnak verseket a szuneten. Van epp eleg taho itt is, de legalabb van hangulat). Majd keresek par fotot a neten. (viszont elfelejtettem hogyan tudok fotot beollozni)

Utananeztem Alexnak.

Alex (35 Alexet talaltam, ebbol ez lesz az akire Te gondolsz)


Teljes nev: Alexsandro de Souza
Csapatok: Brasil, Palmeiras
Poszt: kozeppalyas
Szuletett: 14-09-1977
Allampolgarsag: Brasileira
Szuletesi hely: Cuiabá - MT
Magassag: 1,74 m
Suly: 68 Kg
Elso meccse: Curitiba 3 x 0 Irati, 03/04/1995

Eredmenyei:
Copa do Brasil - 1998 - Palmeiras
Copa Mercosul - 1998 - Palmeiras
Taça Libertadores da América - 1999 - Palmeiras
Copa América - 1999 - Brasil
Torneio Rio-Săo Paulo - 2000 - Palmeiras
Torneio Pré-Olímpico - 2000 - Brasil
Legjobb gollovo - 1998 - Palmeiras
da Copa Mercosul (6 gols)

Palyafutasa:
Coritiba: 1995 - 1997
Palmeiras: 1998 - 2000
Flamengo: 2000 - 2000
Cruzeiro: 2001 - 2002
Palmeiras: 2001 - 2001

Erteke: R$ 30 milhőes = 3 milliard forint (lehetseges??)

A bal laba kivetelesen jo, jobb laba "szinte nincs is" :) Gyors, nagyon jol helyezkedik. Meg valamije nagy jo, de azt nem ertem. :)

Előzmény: mondial (26)
mondial Creative Commons License 2002.03.30 0 0 26
OK én figyelek.:))

Ronaldinho Gaucho, az a mostani PSG-ben játszik ugye? Nem rúgdossa a gólokat és mintha a középpályán játszana, de ettől persze még lehet a vb egyik legnagyobb sztárja. Denilson nagy cselgép az biztos, nem tudom megitélni a Betisben nyújtott játékát látva mennyire önző, igaz szinte mindig nála van a labda, de csak azért mert mindig neki passzintják.:))

Hú bazz, mekkora derbiket láthatsz, mi meg élvezhetünk ilyen Fradi-Kispesteket...Gondolom a szurkolótáborok sem piskóták!

Még lenne egy kérdésem, erről a Juan nevezetű srácról csupa jót lehet olvasni(ha jól tudom balbekk), elképzelhető, hogy beférne a csapatba? Miket beszélek, hiszen ott van a Robi Carlos...Jó kis csapat na! Nem értek egyet azokkal akikleírják a brazilokat, szerintem igenis jók lesznek a vb-n. Jó kis meccs(lehet)majd a negyeddöntőben a franciák elleni derbi!

Na akkor, hogy is van az a középpálya?:))

Előzmény: The Evil (25)
The Evil Creative Commons License 2002.03.30 0 0 25
Hu most egy Alex ugrik be, Alex Mineiro de azt hiszem o nem valogatott. O az Atletico Minas Gerais (MG) csatara (azert Alex Mineiro), es harom golt is lott a bajnoki donto ket meccsen a Săo Catenăo-nak decemberben (4-2, 1-0). Az elso, 4-2-es meccs karacsony tajan volt, azzal unnepelte elso goljat hogy a gatyajabol (a farkatol) elohuzott egy mikulas-sapkat, a fejere huzta es ugy rohant ki unnepelni a 30-40.000 orjongo szurkolohoz :) Vicces volt, mindez 30 fokban.

Belletti Săo Paulos, igen. O vedo, a bal oldalon vagy kozepen.
Edílsonban nagyon bizom, nagyon vagany (nem fog megijedni senkitol a VB-n), bazi eros es nagyon-nagyon technikas. Tavolrol is nagyon jol lo (Boliviaban lott egy oriasi golt 25-rol a selejtezokben, pedig akar egy az egyben is elvihette volna a kapusra, ha jol emlekszem). Az sem veletlen hogy a Mercosul-kupa dontojebe cipelte a Flamengot, pedig a csapat a brasileiro-ban akkoriban nem villogott (ugyanez igaz Luizăo-ra es a Corinthiansra, ok az elodontoig mentek).
Persze a nagy kerdes, hogy a nagy europai rivalisokkal szemben mire lesznek kepesek. Edílsont nem feltem, Luizăo-nak oriasi a lelkesedese es a tudasa + tapasztalata is megvan, de majd kiderul. Kaká szerintem nem kap nagy szerepet (hacsak nem jon kozbe valami). O meg nagyon fiatal, asszem 18 eves. Nagyon sztaroljak, remelem nem szall fejebe a dicsoseg. Mostanaban minden bejon neki, ugye Izland ellen bemutatkozott a valogatottban is es golt is lott (sajnos arrol lemaradtam).
Hozzajuk jonnek az europai tamadok, Ronaldo jo volt szerdan bar meg lassu. Ronaldinho Gaúcho (ex-Gręmio) elkepesztoen technikas, azt hiszem rola vagjak majd meg VB utan a nosztalgiafilmet. Meg a Rivaldo, rola mit is mondanek, tobbet latjatok.

Kozeppalyan Juninho, Rivaldo, Cafu (mindig feljon a tamadasokkal) alap; Denilson orok csere a felidoben. Jol jatszik nagyon csak iszonyu onzo.
Majd folytatom csak megjott a kaja amit rendeltunk :)))
Udv

Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.29 0 0 24
Szerintetek melyik,és milyen felállással kéne a VB-re mennie a Brazil válogatottnak?
mondial Creative Commons License 2002.03.29 0 0 23
Arra az Alexre aki még a vb selejtezők kezdetén tagja volt a csapatnak, sőt asszem az olimpián is ott volt. Belletti Sao Paulos ugye? Neki mi is lenne a posztja? Akkor a középpálya, hogyan is nézne ki?

Edilsonra már a multkor mondtad, hogy nagy klasszis és, hogy az ő helye megkérdőjelezhetetlen, tényleg kiváncsi vagyok rá a vb-n. Kaká a Milannál szóba került pár napja, de azóta semmi újat nem hallani róla.

Előzmény: The Evil (22)
The Evil Creative Commons License 2002.03.29 0 0 22
Hu akkor bocs!

Vampeta jatszogat meg a Corinthians-ban, nem is rossz de azert nem a regi... A legujabb nagy sztar ott Ricardinho, o viszi a vallan a csapatot a Torneio Rio-Săo Paulo-ban.
A legjobb formaban az FC Săo Paulo van, most jatszanak epp a Figueirense-vel Florianopolisban kupameccset, de a teve a masik szobaban van :)
Melyik Alex-re gondolsz?

Fene tudja, az biztos hogy Cafu, Roberto Carlos, Edílson, Marcos helyet senki nem kerdojelezi meg. Romariot is akarjak. A legujabb kozvelemeny-kutatas szerint ( tegnapi brazil-jugo alatt adtak be) csak 20% hiszi hogy Ronaldo nem lesz mar ujra a regi, es vagy 70% szerint jol jatszott. Amugy Felipăo ossze-vissza varialja a csapatot. Nem tudom mi lesz a vegso valtozat. Peldaul epitgeti a csapatba Kaka-t, o fiatal es nagy asz lehet belole. Mar most is az.

Előzmény: mondial (21)
mondial Creative Commons License 2002.03.29 0 0 21
Szóval a kérdéseim:

Na és Vampetával és Alex-szel mi a helyzet? Ha jól emlékszem Luxemburgo alatt állandó kezdők voltak és valahogy utána kikoptak a kezdőből. Tényleg Brazíliában mit tartanak álomtizenegynek?

Előzmény: mondial (20)
mondial Creative Commons License 2002.03.29 0 0 20
Nekem volt egy pár kérdésem hozzád a másik brazil topicban, amikre nem kaptam választ, várj egy kicsit bemásolom őket.
Előzmény: The Evil (18)
The Evil Creative Commons License 2002.03.29 0 0 19
Ronaldo is kihagyott egy 100%-osat Ronaldinho Gaúcho passza után az elso felidoben!
Edílson meg lott egy lesgolt.
Na es? :)

Apropo, a Luizăo is kurva jo csatar!

Előzmény: Kis_Joe (17)
The Evil Creative Commons License 2002.03.29 0 0 18
Rogerio Ceni-nel szerintem Marcos 1 nagysagrenddel jobb bar az ivelesekkel neha megyulik a baja. De mindketten nagy tizenegyesolok.
Belletti-nek helye van a vedelemben szvsz, mikeppen Edílson-nak is a csatarsorban.
Romario legyen csere. Juninho Paulista is beferne a kozeppalyara nalam. Es ki kene probalni França-t a Săo Paulo-bol mert hetek ota meccsenkent 1-4 golt lo, szebbnel szebbeket. Igaz a jovo a Kakában van, es o is mindig betalal.
Előzmény: Törölt nick (14)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.28 0 0 17
Ronaldinho kihagyott 1 hatalmas ziccert!
Ronaldo passzta után!
Szereted Recobát,és Uruguayt?
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.28 0 0 16
Marcelinho ballábas, úgyhogy neki Rivaldóval kell(ene)versenyezni.
Ettől függetlenül nálam helye lenne a keretben.
Előzmény: Kis_Joe (15)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.28 0 0 15
Ronaldinho helyére Marcelinchot(Hertha) raknám!!
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.28 0 0 14
SZVSZ a legjobb 11:
Rogeiro ceni - Cafu,Lúcio,Edmilson,Roberto Carlos - Ronaldinho(Eriberto),Emerson,Rivaldo,Zé Roberto - Ronaldo,Romário

Annyira adja magát nem???

Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.28 0 0 13
Brazília - Jugoszlávia [1 - 0]

Játszott Ronaldo!
Carlos hatalmas szabadrúgást lőőt,elis tört a kapus keze!:))

Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.27 0 0 12
Statisztika:

FIFA World Cup™ winners 1958, 1962, 1970, 1994, runners-up 1950, 1998
-- Copa America winners 1919, 1922, 1949, 1989, 1997, 1999
-- Runners-up in the Olympic Football tournament in 1976 and 1988
-- Winners of the FIFA U-20 World Cup in 1983, 1985 and 1993
-- Winners of the FIFA U-17 World Cup in 1997 and 1999

Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.27 0 0 11
RIVALDO
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.27 0 0 10
És az ISTENfia:)
RONALDO

JÁTSZIK A JUGÓK ELLEN!!!!:))

Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.27 0 0 9
Ronaldinho
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.27 0 0 8
Romario
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.27 0 0 7
ja ez a címer:
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.27 0 0 6
címer:
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.26 0 0 5
Brazília - Jugoszlávia

Ki játszik?

Mi van?

Nincs brazíl drukker?
Biztos van.

Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.22 0 0 4
Remélem már Ronaldo játszani fog!
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.17 0 0 3
Tán Portugália?
Hallottam róluk és szerintem,ha játszana minden Brazil "szár" akkor jó meccs lenne.
Kis_Joe Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2
Kivel lesz a következő meccse a Brazíl válogatottnak?
Patrick_Kluivert_9 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1
Romario államfői nyomásra lett vb-utazó

2002.02.27. 15:04:24


A szerdai brazil lapok szerint Luis Felipe Scolari, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya engedett a külső nyomásnak, és Romario játékára is számít a május 31-én kezdődő koreai-japán közös rendezésű világbajnokságon.

Fernando Cardoso államfő hétfőn kijelentette: reméli, hogy a harminchat éves csatár is tagja lesz a vb-keretnek. Az O Globo című újság úgy tudja, hogy Ricardo Teixeira, a szövetség elnöke kedden együtt vacsorázott Luis Felipe Scolari szövetségi kapitánnyal és Romarióval. "Teixeira megkérdezte tőlem, hogy lenne-e kedvem újra pályára lépni a válogatottban" - mondta a futballista. "Azt feleltem, hogy rajtam semmi sem fog múlni."

Scolari nem kívánt nyilatkozni az ügyben. A szakvezető azért nem kedveli Romariót, mert a pályán kívüli viselkedését nem tartja elfogadhatónak. A játékos rendszeres vendége az éjszakai mulatóknak. Carlos Melles sportminiszter is kiállt Romario mellett. "A nép szava Isten szava, oda kell rá figyelni. A szurkolók imádják Romariót, tehát ott a helye a csapatban."

Egy közvélemény-kutatás szerint a futballrajongók hatvan százaléka azt szeretné, ha Romario játszana a világbajnokságon.


Ez pedig egy jó hír!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!