Keresés

Részletes keresés

lindaa021 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 5624
sziasztok régóta olvasom a tropicot és engem is nagyon érdekel a bepisilás és a pisilés visszatartása vannak történeteim is majd írok... egyébként valami hatékony módszer a pisilés visszatartására mikor már nagyon kell pisilned és nagyon feszül a húlyagod?:Sén mindig kisérletezek csak megtörök várom a ötleteket:D
un uomo onesto Creative Commons License 2009.01.21 0 0 5623
A barátnőmnek már sikerült... ;) Bár tény, hogy nekik is könnyebb járkáls közben visszatartani.
Előzmény: Törölt nick (5622)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 5622
A csajok tudnak?
Előzmény: un uomo onesto (5620)


un uomo onesto Creative Commons License 2009.01.21 0 0 5621
Nőgyógyásznál elég sokan pisilnek be, én is ismerek olyat, akivel előfordult, ezt nem kell szégyellned. Ami meg a "bikucidat" (hamár így utalunk rá, én is ennél maradok ;)) illeti, szerintem beszéljétek meg, mert ha nem, az később visszaüthet. Egy kapcsolatban nem jó dolgokat nem megbeszélni, mert az hosszú távon nem sok jóra vezet. Azonkívül, ahogy mondod, "pisis kiscicámnak" nevezett, meg meg is fürdetett. Le merem fogadni, hogy úgy felizgult attól, ami történt, hogy alig bírt magával. Legalábbis szerintem ez igancsak erős utalás. Mondjuk az én barátnőm azután kezdett bepisilni, hogy elővezettem neki a témát, de egy olyan szituációban, amilyen a Tietek volt, én biztos valami hasonló módon reagáltam volna. Szóval tényleg beszéljétek meg, ha másért nem is, azért mindenképpen megéri, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba ;) (amit aztán megisztok... :) )
Előzmény: Törölt nick (5611)
un uomo onesto Creative Commons License 2009.01.21 0 0 5620
Szerintem a fiúk többsége nem tud sétálva bepisilni. Én is sokáig gyakoroltam, kb egy évig, mindössze annyi eredménnyel, hogy egy-egy csepp már sikerül, de akkor aztán elakad. Persz a nedves alsótól (nadárgomon ált. ilyenkor még nem látszik semmi, hacsak nem egy szűkebb farmer van rajtam) felizgulok, és álló Johny-val még nehezebb... Akkor aztán tényleg kell préselni...
Előzmény: Törölt nick (5619)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 5619
A tegnap estére tervezett bepisilésem meg volt. :) Jó volt, csak kár, hogy túl későn mentem akciózni, így nem nagyon volt már senki az utcán, aki észrevehette volna. Világoskék, szűk farmer volt rajtam, amin egy csepp nedvesség is meglátszik. Szóval a sötét ellenére is feltűnő látvány lehettem volna. Beengedtem mindent, de nem egyszerre, hogy ne follyon ki a hirtelen nagy áradat miatt az egész a gatyám szárán. Kb. 4 részletben, nagyobb adagokban engedtem be, így mindig jó melegen is tartott. Nagyon jó érzés volt, ahogy a hidegben szétáradt az ölemben a melegség és éreztem, ahogy halad végig a lábaimon. Gondolom itt mindenki ismeri ezt a fantasztikus érzést. Azon meglepődtem, hogy milyen könnyen meg tudtam indítani. Kicsit ellazultam és már folyt is teljes gőzzel. Mikor meg akartam állítani, kicsit még erőlködnöm is kellett annyira megindult egyszer-kétszer. Pedig én általában nehezen tudok bepisilni. Ha már nagyon kell, akkor is nagyon kell nyomnom és akkor is szinte csak cseppenként jön. De most más volt.
Így pisisen sétáltam még kb. fél órát a környéken, aztán mire kezdtem fázni odalent, haza mentem. Jó volt, nagyon élveztem! :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 5618
Hát azt nem csodálom, hogy úszva, taposva nem tudsz pisilni! Ezzel nem vagy egyedül, én se tudok. :( Van aki egyáltalán tud így? Vízben csak úgy tudok pisilni, ha le ér a lábam, ekkor állok a vízben és ellazulok. Csak így megy. A szárazföldön sétálva se tudok bepisilni, csak akkor, ha megállok egy pillanatra. Mozgás közben akárhogy nyomom nem csurran be.
Előzmény: Törölt nick (5613)
Spriccpumpa Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5617

 

 néni = némi!

 

 Jó szemed van! Elírtam! Elnézést kérek! Ilyen késői órában előfordul... :-))

Előzmény: Törölt nick (5616)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5616
...néni?:)))))))
Előzmény: Spriccpumpa (5615)
Spriccpumpa Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5615

 

 Valóban, a víznek van néni "közegellenállása", de megoldható. Gyakorlás kérdése, ahogyan azt Te is írtad.

Előzmény: Törölt nick (5613)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5614
Nem tipegett. :)

De megvolt 3x is a bepisilés. :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5613
Nyáron pédául a tengerben úszva elég hamar pisilnem kell általában,de egyszerűen nem tudok,pedig már majdnem bepisilek.Ilyenkor mindenki hitetlenkedik,hogy az tök könnyű.De úszás közben nem megy,ha taposok,főleg nem.Na,napokig gyakoroltam,ezen szórakozott már mindenki.A vége mindig az lett,hogy ki kellett úsznom,fel az apartmanba/50 lépcső/,és a végén már tényleg úgy roskadtam rá a WC-re.Sokszor a lábamon is csurgott, de a csöpögő tengerviztől nem ciki.Napokba telt, mire megtanultam,hogy taposás közben lazitok-eleinte mindig lesüllyedtem-,és eleresztem az izmaimat,hogy jöjjön a pisi.Közben a többiek:na,mi van, megy már?Erre a nevetéstől még taposni se tudtam.Szó-szó, az utolsó napokon már én is részt vettem a közös pisilésben.Jó móka volt.......
Előzmény: Spriccpumpa (5612)
Spriccpumpa Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5612

 

 Ha keresi a kapcsolatot Veled, az jó! Azt jelenti, hogy elfogad olyannak amilyen vagy! A bepisilést ne tekintsd balesetnek, vagy bármilyen elítélendő cselekedetnek! Sokunk számára önmagában is örömet, egyfajta kielégülést eredményez. Hát még kombinálva ezzel-azzal, egyéni tetszés, ízlés szerint. Építsétek be Ti is a játekaitokba. Lehet, nem fog menni egyből. Nem baj, lehet fokozatosan, apránként adagolva is . A lényeg, hogy örömet, kellemes érzést okozzon. Ha tudnád, hogy hány "bikkantó" szeretne, -és mit meg nem tenne érte-, egy beisilni hajlandó, vagy azt egyenesen szerető, barátnőt, feleséget, bizonyára meglepődnél! Hogy fordítva mi a helyzet, azt nem tudom, de gyanítom, hogy hasonló. (Ha a hozzászólás fejlécében található "Válasz" feliratra kattintasz, akkor az adott hsz.-re válaszolhatsz, az "Új hozzászólás" használata esetén a válaszod általános lesz.) 

Előzmény: Törölt nick (5611)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5611
Ó, ő nagyon kedves volt ezek után is,azt mondta,egy pisis kiscica vagyok!Sőt, meg is fürdetett utána,mert igy nem mehettem haza.De én végig bömbiztem,mert kisértetiesen megismétlődött ami két éve egy nőgyógyászati vizsgálat során....Ugyanis mensi problémáim miatt orvoshoz vittek, ahol vizsgálat közben pisiltem be.A doki tovább nyomkodta a hasam,mondta,nyugodtan pisiljek csak.És ahogy folyt a pisi,egyre jobb volt,de szégyelltem is,nagyon .Kértem,anyunak ne mondja meg...,Na,emiatt ez nekem nem egyértelműen jó élmény.Továbbra sem akarok,és nem is tudok bepisilni! Úgyhogy az én "bikucim" telcsizik azóta folyamatosan,de nem megyek rá....
Spriccpumpa Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5610

 

 na = a! Elnézést!

Előzmény: Spriccpumpa (5609)
Spriccpumpa Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5609

 

 Ne félj! Nem történt semmi baj. A rendes "Nagy Ő"-k mármint hímek, nem szoktak ilyesmin megütközni! Kérdezd meg, vagy vezesd rá a témára. Lehet, hogy Ő is szereti, (csak tart na válaszodtól, esetleg nem akar megbántani) vagy meg fogja szeretni! A bikucik döntő többsége vállalkozó szellemű, szeretnek sokmindent kipróbálni. Az eset nem reménytelen, nem "veszett fejsze nyele"! Arról már nem is beszélve, hogy édes kettesben az igazi! Csak bátran, aztán majd kialakul valami. 

Előzmény: Törölt nick (5602)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5608
Én is részben ezért szeretek télen bepisilni: olyan jó meleg tud lenni! Persze utána spuri haza, mert gyorsan ki tud hülni! Vagy ha van még rá kapacitásom, újra "átmelegítem" magam. :)
A múltkori eseményt le kellett halasztanom, de most olvasva a fórumot, annyira felizgultam, hogy azt hiszem ma este hazafelé duplán is bepótolom. :) De jó lesz! Már alig várom! :)))
Előzmény: piisrác (5600)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5607
Nem,nem voltam korlátozva,végülis...csak készültem erre az estére,megfürödtem természeten,és illatoztam "mindenhol",nem akartam kimenni.Miután először voltunk kettesben,sokáig dumcsiztunk,közben 2 pohár narancslevet is megittam.Ami nem sok,de ha rég nem pisiltél....egy idő után már éreztem,hogy nagyon kell,de akkor már nem mertem ,és ő csak simogatott nagyon őrjitően.....és amikor a bugyimhoz ért,na akkor ment el a kép...
un uomo onesto Creative Commons License 2009.01.20 0 0 5606
Szia! Először is ne érezd magad kellemetlenül. Ha jól sejtem a "VELE" az a szerelmedre utal, igaz? Ha szeret, nem fog baleset miatt kiszeretni belőled. Sőt, az én párom pl. hajlandó volt a kedvemért kipróbálni a bepisilést, és azóta Ő is megszerette. Úgyhogy hidd el, ez nem egy olyan ritka dolog, sokan csinálják, élvezik. Ahogy írtad, Te is élvezted. Ha van kedved és lehetőséged, próbáld ki, hogy ha szándékosan csinálod, milyen, és azután számolj be róla (persze csak, ha szeretnéd!) Addig is, nincs kedved elmesélni, mi történt, ami ide vezetett Téged hozzánk?
Előzmény: Törölt nick (5602)
piisrác Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5605

Jaaa! most már végképp nem értem?
Miért nem mentél akkor ki a wc-re írtad hogy nem volt más választásod de miért nem.
Ez valami hb-volt vagy korlátozva voltál?
Engem izgat hogy mi történt?
Előzmény: Törölt nick (5604)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5604
Szerencsére csak egy pici szoknya volt rajtam,úgyhogy az nem lett pisis.De a harisnyám,a bugyim,na és az ágy.....hát...nem látta,csak érezte ...... a kezével.Majdnem elsüllyedtem utána.
piisrác Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5603

De akkor lehet hogy legközelebb már szándékosan beereszted a bugyidba,még ha
először csak keveset is. Ha ilyen jó érzés volt.
Megtudlak érteni tényleg csodás érzés,te még csak most jöttél rá erre mi már rég
óta tudjuk.
Meg szabad kérdezni,hogy mi volt rajtad és,hogy más észre vette?
Előzmény: Törölt nick (5602)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5602
......de én nem direkt pisiltem be,nekem egyszerűen nem volt más választásom!Nagyon-nagyon nem akartam bepisilni!Sőt,küzdöttem ellene,sokáig.De egyszercsak olyan mesés érzést éreztem,mint még soha.Először nem is azt éreztem,hogy pisilek,hanem hogy nagyon jó........és a baj, hogy nem voltam egyedül,VELE voltam......értitek?
oldman1 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5601
 Szurkolok, nehogy valami vén banya odatipegjen melléd, mikor akciózol...
Előzmény: Törölt nick (5596)
piisrác Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5600

Sziasztok!

Már rég írtam,de azért amikor tudtam figyeltem amiket írtatok!!!!
Én már idén kétszer bepisiltem az utcán persze direkt engedtem be csodás érzés volt.
Esti órákban mikor már alig jártak az utcán mentem haza és nagyon kellett már pisilnem GONDOLTAM......
Már elég közel voltam az otthontól meg álltam egy parkolónál és mikor már alig
bírtam akkor elkezdtem beengedni a farmeromban.
Először egy nagyobb mennyiség beszaladt,aztán szünet.
Majd egy kicsit később miközben pisisen mentem tovább megint megálltam,és
mind beengedtem nagyon jó érzés volt ÉS főleg jó meleg!!
Aztán gyorsan szedtem a lábaimat haza.
Már alig várom a következő alkalmat.

ÜDV: mindenkinek
Spriccpumpa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5599

 

 Valóban! Igazad van! Ez elkerűlte a figyelmemet.

Előzmény: oldman1 (5598)
oldman1 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5598
 A bemutakozásban leírta, hogy lány.
Előzmény: Spriccpumpa (5597)
Spriccpumpa Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5597

 

 

 Köszönöm a segítséget! A morzsákból én is összeraktam a történetet, de jobb lett volna ,ha az érintett adja elő a  saját szavaival. Talán az is kiderült volna, hogy melyik nem táborát erősíti, és nem lenne szükség a konkrét rákérdezésre. De függetlenül attól, hogy hova is tartozik, helye van közöttünk, és érezze jól magát itt!

Előzmény: Törölt nick (5593)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5596
Sziasztok!

Még megvagyok, s csak el szeretném újságolni, hogy lehet, hogy holnap meglesz az idei év első utcai bepisilésem...

szurkoljatok! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.19 0 0 5595
Ez a három igen,nekünk kevés ám!
tessék csak töredelmesen bevallani mi is a bíned :)
miért is léptél be ide a "lökött és dinkák" kedves táborába?
Előzmény: Törölt nick (5594)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!