Ha van köztetek olyan játékos, esetleg rúgó, akit érdekelne egy 2-3 napos rúgótábor valamikor júliusban az jelezzen nekem! Peter Kramberger (Európa legjobb) rúgója és én szeretnénk szervezni egy ilyen kiértékelő, tanító tábort európai rúgóknak és puntereknek. Most szerzünk kontaktokat és lassan küldjük ki őket.
Eddig van német, holland, angol, spanyol, francia, osztrák, dán, svéd, norvég és magyar érdeklődők.
Mi ezen nem próbálunk pénzt keresni, ezért mindenki magának fizetné a szállást, kaját, repülő illetve kocsiutat. Természetesen segítünk ha érdekel a dolog.
Akit érdekel jelentkezzen itt: gaborsviatko kukac yahoo pont com mailre.
Írd le a neved, melyik csapatban játszol, hány éves vagy, hány év tapasztalatod van és adj meg egy email címes elérhetőséget.
Kösz az infót. :)) Behatárolni be tudtam eddig is a "környéket", de most már minden tiszta.. ami a futást illeti, futok én akkor is, ha nincs büntetés. :D ... úgyis már rám fér...
ha mégse lesz szombaton edzés, azt még holnap írjátok meg ide. :)) ... én nem hallottam már róla, hogy NE lenne szombaton....
jó, de azért nem akkorra akarok odaérni, amikor már megy a "buli" :)) hanem előtte valamivel...
ezért gondoltam, hogy jó lenne, ha tudnám, merre is van az "arra" :)) még nem voltam azon a füves pályán. :( szégyellem, de így van, ott még nem voltam eddig...
a keddről én is tudok, hogy 18:00-tól szokott lenni az "elmélet"...
én hétvégén ráérek, és kedden is le tudok ugrani a megbeszélésekre, de a szerda nekem már nem jó. :( az nem gond, ha nem mincen edzésen tud ott lenni az ember???
de most szombaton, és vasárnap igyekszek menni. :) InterSpar mellé...
tényleg, ott hogyan ismerem meg a többieket? :D én most csatlakoznék a Tigrisekhez...
:) most akkor hogy vannak ezek az edzések? kérem, valaki mondja meg nekem tutira, mert a honlapon csak a Szombatot, és a Vasárnapot látom feltűntetve...
Hello. Értesültem róla, hogy létezik Nyíregyházán is csapat.
Az a gond, hogy Debrecenben tanulok, de Nyíregyházán élek valójában. Szóval ha nem gond, csak a szombati edzéseket tudnám látogatni... amennyiben megfelelnék a követelményeknek... érdekelne ez a sportág, csak még eddig a TV-ből ismerem. :)) minden információt nagyon szívesen vennék...
Az lenne a kérésem, hogy ha ezt az üzenetet valaki illetékes olvassa, az küldene nekem erről bővebb információt? És hogy mik az anyagi vonzatai ennek a sportnak?